Originally posted by Il Capitano
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Pošto me Brajkula nije razumeo, a nisam hteo da pišem novi post samo sa "da" ili "ovo prvo", snašao sam se...
http://www.fmscout.com/a-fm2014-dark-skin.html
Zvanični skin je posle izbacio SI ali se skida preko steam-a. Odličan je ovaj, iz 13-ice spremljen za 14-icu...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
jedno takticko pitanje desava mi se da igrac odbrane trci paralelno sa protivnikom umesto da ide na njega,probao sam i sa onim hassie i sa stand off i ne menja se nista,primio sam tako gol iz smesne situacije,jedan igrac trci paralelno sa ovim sto ima loptu a drugi odbrambeni stoji i ne krece na njega,ima neko idejuMESSI 10
Comment
-
Хех..ево то ми се сад управо десило.
Играм против Евертон и Мираљаш пролази ладно поред Ивановића, овај га прати и као стане, цимање му. Иде поред њега па сигурно једно 20 метара.
Могуће да је неки баг то или нешто може да се подеси, ал' ја не знам.
Можда тамо у opposition instructions.
Comment
-
Haha, au Brajkulice..Meni najvise 45 protiv nekih levata, ako nije Vosa u pitanju.
Inace, Matic kanal na igrici. Ocajno su ga napravili.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment