Poslao Sone link jos ranije, ovo ce se skinuti kad Bale dodje u Arsenal...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Originally posted by D-Wade View PostAko ne osvojis LS nista od tebe Brajki.
Daj ekipu..Vidim Milivojevic i Mladenovic preziveli kod tebe.
Ево га тим против Арсенала и то ми је негде и најјача постава:
Spoiler
Наравно, главна фаца у екипи ми је Даренце (обрати пажњу доле на статистику са асистенцијама)
Spoiler
Мићко
Spoiler
Фића
Spoiler
Карлос Фиеро
Spoiler
Миха
Spoiler
Лука
Spoiler
и чисто да најајвим дерби (ово наравно не иде у спојлер) - текма из сезоне пре ове са Арсеналом
Comment
-
Dobar tim. Laza naravno najjaci.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostDauda lagano hettrika crni Jovanovic pocrveneo
Originally posted by D-Wade View PostDobar tim. Laza naravno najjaci.Ево сад ми забио 5 комада Јагодини у гостима, иде слика, нема лажи нема преваре
Spoiler
Comment
-
Opusti se Djomla, ako nameravas preko torrent-a da skidas, onda odigraj jedno pet sezona, pa onda pocni da skidas, jer se ovo do Bogojavljenja preko torrent-a nece skinuti.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Jok ja Vejdice, ne znam što divljate sa tim sporim download-om, meni bije ljudski, 400-500kbs, prosek na 401 kbs uz konstantni upload od 70-80kbs. Inače, moj najtopliji savet je da koristite bitcomet kao klijent za skidanje i da napravite jedan mali akaunt u donjem levom uglu, videćete, uradiću vam i screenshot u toku dana.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Meni je skinulo 20% Djomla, tako da ono, nemam ja sta da divljam. Skinuce se do veceras.sigpic
Comment
Comment