Juve, i samo 4-3-1-2, doveo Čahanoglua za 15 milki keš i 31 na 48 meseci odloženo. Jedino i prvo pojačanje i iskreno ne snalazi se nešto u kalću na poziciji 10.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Football Manager
Collapse
X
-
Nemoj da vam salje link, menjaju se imena posle 2 meseca.Sacekajte jos malo.
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Da, da, nisam ni gledao. Dzabe bih vam slao, sad mu je samo trebalo malo vise vremena da se sjebu imena. A taman sam se bio nalozio da sam prevazisao fazu kad se mogu javiti problemi.
Valjda ovo znaci da napreduju.
A koliko sam skontao, sve zavisi od toga koliko se puta overwrite-uje save. Posto neki kazu da su bas dosta dogurali i da nemaju nikakvih problema. Javlja se posle 3, 4 save-a rekao bih. Mozda i zavisi, kako kome. Tako da ako neko moze "iz cuga" da odradi koliko misli da mu treba, neka skine, preporucio bih vam cisto pogledate sta i kako izgleda ove godine, ali za to imati i demo, pa i nema neke poente.Imaju par novina, meni se generalno svidjalo ovo sto sam odigrao
Last edited by p4p1; 18-12-15, 01:37.
Comment
-
Ja igram kad uhvatim vremena, kad se pojave ta sklj imena snimim i restartujem igricu i sve normalno i tako u krug. Za polusezonu sa CZ mi se pojavilo to 3 puta mozda, ali sad u januaru svaki drugi dan :S to ubija ali uporan sam ja decko.
Comment
-
Pre par dana je kao izasao final crack ali ispostavilo se da ima bagova. Jesu sredili imena igraca ali pojavio se novi bag, igraci idu u penziju kad napune 32 godine i konferencije za medije pre meca idu automatski, tj. sama igrica odgovara na pitanja hahah.
E sad, danas se pojavio novi krek...
Nemam vise volje majke mi da iznova krecem novu igru i proveram svaki jbn krek koji izbace, ali moram probati jos ovaj. :S
Comment
Comment