Announcement

Collapse
No announcement yet.

Football Manager

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Juve, i samo 4-3-1-2, doveo Čahanoglua za 15 milki keš i 31 na 48 meseci odloženo. Jedino i prvo pojačanje i iskreno ne snalazi se nešto u kalću na poziciji 10.

Comment

• Ja jedva cekam da izadje nesto normalno pa da krenem s Parmom.

Comment

• Izasao dobar krek izgleda. Za sad mi sve normalno sljaka.

Comment

• Prosledi link bratu bod tetke
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Ako može neko i meni da šibne link za fm.

Comment

• Originally posted by MarcelloLippi View Post
              Ako može neko i meni da šibne link za fm.
              +1 sa tim krekom ofkors
              MESSI 10

Comment

• Ako može i meni link za menaĐera....Zahvaljujem...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gledaj papia sto se ustio za link menadzera, daj bolan vamo, nema filmova da se skine vise sa yifya pa dosadno navece
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nemoj da vam salje link, menjaju se imena posle 2 meseca. Sacekajte jos malo.
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

Comment

• Da, da, nisam ni gledao. Dzabe bih vam slao, sad mu je samo trebalo malo vise vremena da se sjebu imena. A taman sam se bio nalozio da sam prevazisao fazu kad se mogu javiti problemi.

Valjda ovo znaci da napreduju.

A koliko sam skontao, sve zavisi od toga koliko se puta overwrite-uje save. Posto neki kazu da su bas dosta dogurali i da nemaju nikakvih problema. Javlja se posle 3, 4 save-a rekao bih. Mozda i zavisi, kako kome. Tako da ako neko moze "iz cuga" da odradi koliko misli da mu treba, neka skine, preporucio bih vam cisto pogledate sta i kako izgleda ove godine, ali za to imati i demo, pa i nema neke poente. Imaju par novina, meni se generalno svidjalo ovo sto sam odigrao
                      Last edited by p4p1; 18-12-15, 01:37.

Comment

• Ja igram kad uhvatim vremena, kad se pojave ta sklj imena snimim i restartujem igricu i sve normalno i tako u krug. Za polusezonu sa CZ mi se pojavilo to 3 puta mozda, ali sad u januaru svaki drugi dan :S to ubija ali uporan sam ja decko.

Comment

• Izasao krek za v16.2 download

Velika steta sto idem sad da radim, aj ako neko proba ovo neka javi je l' radi napokon.

Comment

• Meni nece ni da startuje igricu s tim krekom.

A da, tek sad vidim da si rekao da je za 16.2.. znaci opet da skidam FM. Smor.
                            Last edited by p4p1; 22-12-15, 05:25.

Comment

• Ima li novosti za FM? Je l' izasao konacno taj dobar krek?
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pre par dana je kao izasao final crack ali ispostavilo se da ima bagova. Jesu sredili imena igraca ali pojavio se novi bag, igraci idu u penziju kad napune 32 godine i konferencije za medije pre meca idu automatski, tj. sama igrica odgovara na pitanja hahah.

E sad, danas se pojavio novi krek...

Nemam vise volje majke mi da iznova krecem novu igru i proveram svaki jbn krek koji izbace, ali moram probati jos ovaj. :S

Comment

Working...
                                X