Announcement

Collapse
No announcement yet.

NCAA Basketball 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Nocas od 1:30h Florida St-Michigan St, a od 3:30h Wisconsin-NC, obe tekme ESPN radi tako da ako veetle bude radio bice dobrog stream-a.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Zaboravih juce ali ove moze i danas, karaj Duke <3 Cak iako ih kara debeli nema veze!

Comment

• Link za tekme... http://veetle.com/index.php/channel/view#4ebc488080489
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Jel ima nešto da nije HD? Nisam kod kuće pa sam ulogovan preko nekog sokoćala od računara.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
              Jel ima nešto da nije HD? Nisam kod kuće pa sam ulogovan preko nekog sokoćala od računara.
              http://www.firstrowsports.tv/watch/9...ichigan-s.html

Comment

• Dopada mi se ovaj malac sa brojem 5 iz Florida ST.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Odavno nisam dolazio uh ne secam se,pratim NCAA od pocetka... Kentucky strasna ekipa po meni favorit broj 1,mada nista nije se tu ne znam,jedna utakmiocu odigras slabo i gotovo... Iznenadjen sam porazom North Caroline...Svidja mi se ekipa Baylora sa Quincijem Millerom I Perijem Jonesom koji je odigigrao jako dobru tekmu nakon suspenzije sa 27 poena,miller bice to strasan igrac,podseca me malo na kevina Duranta,od svih igraca ove godina meni se on najvise dopada i navijam za Baylor da osvoji

Comment

• Svako vece ima po dvadesetak meceva NCAA, raj za kladionicare. Cak je uzivo dosta prilika u opticaju... Valjalo bi da oni koji prate ovaj NCAA stvarno doprinesu, na nacin sto bi apostrofirali koje ekipe su u formi, koje preskacu bilo koji postavljeni hendikep, igraju ispod granice poena... Meni je omiljena varijanta kada je domacin u hendikepu nekih 10-ak poena, pa se jos gost odmah otcijepi... Onda fino tisnem na taj neki hendikep ispod 20 poena i ljepota...

Comment

• Kentaki odlican sinoc,pokazali jos jednom zasto su glavni favoriti za osvajanje NCAA,Terrence jones odlican kao i Anthony Davis... Moram samo spomenuti kako dobar osecaj ima onaj Anthony Davis za blokade,covek nije normalan kako lepi,u prvih cinimi se 8 utakmica na proseku je od prosecno 5 blokada,duge ruke haos

Comment

• Florida - Syracuse

http://veetle.com/index.php/channel/view#4ebc488080489
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kenny poludeo

Comment

• Sevaju trojke

Comment

• Kakva je zver ovaj Young,to nije humano...Da ima jednu ruku,opet bi zavrsio u NBA zbog svojih fizikalija.

Comment

• U 6 se igra UNC - Kentucky, dve ekipe sa mozda najvise buducih NBA igraca.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X