Za oko pola sata pocinje finale ovog turnira, Miss St-Arizona.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NCAA Basketball 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mason je fantastican na startu sezone!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Pa kad igra sa ovim zakrzljalima, visi od svih za 10 cm, dominira k`o Wilt... Ja cekam da vidim kako ce da izgleda protiv 5 star low post igraca."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Miles objasnio."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Uh, kako su se Dukies-i razigrali...
Btw, nisam znao da Miles moze ovako nesto.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Stvarno je debilno ovo pravilo da ako je odbrambeni na tebi, ne smes da driblas duze od 5 sekundi... Verovatno kompenzacija za 35 sekundi, nesto ti daju, a nesto oduzmu...
Btw, Mason objasnio.
EDIT: Ovaj Kelly je rodjen za Evropu, kako ima mekanu ruku...Last edited by Ernesto; 19-11-11, 01:40."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Gledao sam St.John-Texas A&M i video prvi gamewinner sezone 2011-2012. Kad vec nema LBJ-a, Mela i Kobe-a u crunch time-u, tu je Turner.
Na kraju bio neki smesan faul, ali onom braticu sto je sutrao bacanja su ladnije od leda mogli da sude nosenu na 3 sekunde do kraja.
Comment
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Kelly je mnooogo dobar igrac. Sto ga vise gledam to mi se vise svidja. Jedini problem je sto je mekan u odbrani, ali to vec nije do njega, trudi se, srce hoce ali telo ne moze..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostCovek ce biti mnogo dobar u Evropi."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostOn je igrac tipa Savana, nit` je brz, nit` jak, ali neverovatna kosarkaska inteligencija, solidan skill i mekana ruka nadohnadjuje te nedostatke. Uvek nadje nacin da zajebe odbambenog igraca. Samo sto ce on biti bolji od Savana, visi je, moze bolje da odigra na low post-u, a po potrebi i da izvuce svog cuvara spolja...
Svakako je polivalentiji od Savana, a kada je basketball IQ u pitanju-tu se vec kidaju.
Predvidjam da ce otici kod Zeljka Obradovica
Comment
-
Duke - Michigan ne bi trebalo propustiti, nadam se da ce se Erni udostojiti da nam ostavi link.sigpic
Comment
Comment