U pravu si Mac, Jones III ce propustiti jos 5,6 utakmica. Suspendovan je jos prosle sezone cini mi se.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NCAA Basketball 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ova WV ne moze nista da odbrani, poslednjih 7-8 minuta nisu sakupili tri dobre odbrane, a toliko im je i trebalo da se vrate u ovu utakmicu..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNemamo svi ESPN Americu"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
San Diego State (3-0) @ Baylor (2-0) Preview
vs
Drugu godinu zaredom, Baylor Bears-i ce ucestvovati u ESPN-ovom 24 hour Tip Off Marathon-u. Za razliku od utakmice protiv La Salle-a prosle sezone, San Diego State je mnogo opasniji protivnik, posebno imajuci u vidu njihov ucinak u minuloj sezoni i plasman u Sweet Sixteen NCAA turnira. Takodje, u medjusobnim mecevima protiv Baylor-a vode sa 3:1.
Fascinantno je sta je Steve Fisher uradio od ovog programa, bukvalno ga je sam sagradio od temelja. Dok su igraci kao Kawhi Leonard, Malcolm Thomas, Billy White i DJ Gay nastavili svoje putesestvije, Asteci su imali ogromne rupe u svojoj startnoj petorci. Fisher je uspeo da dovede dva igraca sa drugih koledza i zajedno sa povratnikom, Chase Tapley-em, SDSU je sva svoja 3 meca dobio sa dvocifrenom razlikom.
Sa druge strane, Baylor Bears-i su jedan od najtalentovanijih timova u celoj zemlji. Izuzetno su popunjeni na centarskim pozicijama sa seniorima Quincy Acy-em i Anthony Jones-om, zatim freshman-om Quincy Miller-om koji predvodi ekipu u poenima i neverovatno nadarenim Perry Jones-om koji je pik mnogih za Big 12 igraca godine.
San Diego je vec na papiru u zaostatku zato sto prema talentu ne mogu da se mere sa onim sto Baylor ima i na kraju ce verovatno Bears-i odneti pobedu. U reketu, SDSU moze da gurne Garrett Green-a, ali on nema sanse da parira Acy-u, Cory Jefferson-u i Jones-u. Za sada, AJ Walton igra odlicno na poziciji pleja, ali sam siguran da mnogo ljudi zeli da vidi u startnoj postavi Pierre Jackson-a kako bi ustanovili sta moze da uradi sa vecom minutazom. Moje neko misljenje je da ce se Baylor u drugom poluvremenu odlepiti na nekih 10 razlike i da ce sacuvati tu prednost do kraja meca.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostJbt koje si ti srece kada drzavni monopolista drzi skoro 90% Beograda a ti bas zivis na Ceraku, veroovatno jedinom kraju u Bg-u koji ne drzi SBB.
Veceras u 2 Ohio Florida jos kad bi Edin radio prenos milina.Last edited by LBJmvpFORlife; 15-11-11, 19:35.
Comment
Comment