Announcement

Collapse
No announcement yet.

NCAA Basketball 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jao bre Beal! Nisi smeo ovo da promasis...

Cestitem Erni

Comment

• Jbt, al` su zilavi ovi.

P.S. Hvala Ljubo. Ja sam uvek u pravu.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Ne mozes da ne gotivis ove Gatorse...Ko Nemci,do poslednje sekunde su u igri

Aj laku noc momci

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Ne mozes da ne gotivis ove Gatorse...Ko Nemci,do poslednje sekunde su u igri

Aj laku noc momci
          Sutra kada se probudis videces kako je Kentucky naguzio Kansas.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
            Sutra kada se probudis videces kako je Kentucky naguzio Kansas.
            Nadam se da ce biti tako...i da ce ovi freshmeni Kentakija pokidati

Comment

• Uh, pocelo ovde zestoko Boga mi i to dosta zestoko...
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Covece koliko talenta u ovom Kentucky-u, samo deluju neuigrano. Al` vremenom ce doci sve na svoje.

Comment

• Jel to juce bio neki turnir? Posto vidim da su Duke i Kentucky igrali u MSG-u, a i pisali su neki parovi cetvrtfinala i polufinala? Ja bas i ne kontam po kom sistemu sve to funkcionise, i kako se odredjuju parovi ko ce s kim igrati. Duke je imao vec dve jake tekme, dok su UCONN i Syracuse igrali sa nekom boranijom i sa pola snage dobijali. I koliko se utakmica igra u sezoni (pre playoff-a)?

Jbg, nisam do sad pratio NCAA pa se bas i ne razumem, gledao sam ovih par dana tekme i skroz sam se pogubio, pa cisto da znam dal mogu neke derbije da ocekujem i kad

Comment

• Od pocetka pratis "March Madness" i to ti je to. Nesto najjace sto kosarka moze da ponudi...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma praticu to svakako, al sta da radim do March-a Jedino da pratim kako se ovi idioti prepucavaju na sudu

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                        Jel to juce bio neki turnir? Posto vidim da su Duke i Kentucky igrali u MSG-u, a i pisali su neki parovi cetvrtfinala i polufinala? Ja bas i ne kontam po kom sistemu sve to funkcionise, i kako se odredjuju parovi ko ce s kim igrati. Duke je imao vec dve jake tekme, dok su UCONN i Syracuse igrali sa nekom boranijom i sa pola snage dobijali. I koliko se utakmica igra u sezoni (pre playoff-a)?

Jbg, nisam do sad pratio NCAA pa se bas i ne razumem, gledao sam ovih par dana tekme i skroz sam se pogubio, pa cisto da znam dal mogu neke derbije da ocekujem i kad
                        Ma stalno se igraju neki turnircici,ovo-ono...kao sto sam rekao,ne razumem se toliko u koncept koliko u igrace i talente

E sad...glavna stvar je March Madness i to je nesto najbolje sto kosarka moze da ponudi.Tu igra 64 tima,igra se po knock-out sistemu. Znaci moras 6 utakmica za redom da pobedis da bi ga osvojio. Ko to osvoji-taj je sampion. Prosle godine su to bili Haskiji sa sjajnim Kembom i odlicnim Lambom. A pre MM-a se igraju konferencijski turniri koji su takodje jako kvalitetni i bitni. Ali o svemu tome cemo sire kada za to dodje vreme

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                          Ma praticu to svakako, al sta da radim do March-a Jedino da pratim kako se ovi idioti prepucavaju na sudu
                          Do March-a pratis talente i razvoj igraca, a obratis paznju na timove za koje su Mac i Ljuba radili preview, tu ih ima najvise.
                          sigpic

Comment

• A Orijaki kako je zatvorio reket? Ne bi oni nista uradili bez njega, najvazniji igrac uz Kembu prosle godine.

Elem Big east turnir je ludilo za gledanje, ACC takodje, Big 12, Big ten kako kad obicno bude dobar, mozda jos pacific 12 ostalo je boranija. Dok to ne dodje pratis utakmice gde igraju rangirane ekipe i jos par interesantnih i to je to.

Evo ti rankings to bi trebalo donekle da bude merodavno, opet kazem donekle. http://espn.go.com/mens-college-basketball/rankings

Comment

• Spominjao sam Oriakhia kada smo otvarali temu...zahvalan igrac,mnogo je bio bitan prosle godine

Comment

• Veceras bi mogli da gledamo UCONN i onda posle Gatorse...sinoc je bio "slab" izbor. Veceras vec nesto bolji

Comment

Working...
                                X