Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ski skokovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Ski skokovi

http://www.b92.net/sport/zimski/skok...;nav_id=495431

Pravi naslov,za najboljeg skakaca danasnjice.Svaka cast Morgi,legendo.Drago mi je i zbog Malisa ipak brona\za je velika stvar.Sto mi je milo,sto je Aman izvisio za jedno mesto &*#GI(] &*#GI(]
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Comment

Tempirao formu Morgi za SP.A zar nema i na Large skakaonici takmicenje? &%@5w8&* (pojedincacno) (%fsd%&j
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Austrijanci su pobedili u Oslu u timskom takmicenju i uzeli zlato ispred Norvezana i Nemaca.
          Morgi doneo pobedu zadnjim skokom od 108 metara &8@^J &8@^J &8@^J
          Dreams are coming true.

Comment

[quote author=bice link=topic=398.msg256798#msg256798 date=1298819104]
            A zar nema i na Large skakaonici takmicenje? &%@5w8&* (pojedincacno) (%fsd%&j
            [/quote]

Mislim da je u utorak ..

Comment

Prvo od mnogih pojedinacnih zlata za Slirenzauera na Svetskim prvenstvima +*@WT*48*
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Jaooo ja zaboravio da gledam... $JS}| $JS}|

Aj CW reci malo o ovome,kako je bilo?
                Dreams are coming true.

Comment

• Comment

A ko je bio na podijumu? &%@5w8&*
                    Dreams are coming true.

Comment

Na Planici pobednik Sliri,ispred Morgija i Koha,a u timskom skakanju pobednici Austrijanci ispred Norveske i Slovenije.
                      Danas je poslednji dan Planice i ova sezona ce danas biti zavrsena,titula je pripala Tomasu Morgensternu,drugi Simon Aman a treci najverovatnije Andreas Kofler &+I}\
                      Dreams are coming true.

Comment

Morgiju naravno titula,najbolji je,obozavam ga &^@4(
                        Sliri sjajan ono kada su skratili zaletiste za 4 kapije a on skocio najduze od svih,svaka cast &8@^J
                        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Sliri je najbolji na letaonicama definitivno!Svaka cest Morgiju! #$&amp;+|r
                          FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Adam Malis &quot;Poljski orao&quot;,jedan od najboljih ski skakaca na svetu,penzionisao se u 33. godini zivota... //h*svb //h*svb //h*svb
                            On se u svojem poslednjem takmicenju u svojoj rodnoj zemlji Poljskoj na Planici oprostio od ski sampionata 3. mestom...
                            Ovo je kraj jedne duge i sjajne karijere ovog coveka,kojeg sam najvise voleo uz Morgija...Mnogo mi je zao i tuzan sam,sto necemo vise gledati ovakvog majstora...
                            Adame sve najbolje u daljem zivotu &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J
                            Dreams are coming true.

Comment

• Comment

• Popularni brkica završio veličanstvenu karijeru...
                                Poljski reprezentativac u skijaškim skokovima Adam Mališ okončao je danas karijeru, a na svečanosti organizovanoj tim povodom u Zakopanima prisustvuje predsednik Bronislav Komorovski i hiljade navijača.

Mališ (33) se 15 godina uspešno takmičio i za to vreme osvojio je tri titule u Svetskom kupu (2001, 2003. i 2007), kao i četiri zlatne medalje i bronzu na svetskim prvenstvima i tri srebra na olimpijskim igrama.
                                Falićeš svim ljubiteljim ovoga sporta majstore....

Comment

Working...
                                X