Originally posted by Krvavo koleno
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Programska sema SPORT KLUBA
Collapse
X
-
Danas u emisiji SK Studio, Maja i Darko najavili dva meča PL na kanalima SK 9 i SK 10 za termin subota 16h.
Dobro je što imamo u ponudi SK7, 8, 9 i 10.
Bezveze."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Zna li ko ima li na sajtu ovaj sk studio? Pošto na programu vidim da nema repriza.. ?Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Mi u BiH na mtel-u imamo svih 10 SK-a , ali nemamo SK HD...Postoji li mogucnost da se neke jace utakmice ( Danas Valensija, Besiktas, juce Atletiko Madrid ) istovremno prenose na nekom od kanala 7,8,9,10 ako su vec ti kanali slobodni...Inace, jako dobrih utakmica ima na SK HD , a mi na mtel-u u uopste nismo u mogucnosti imati taj kanal. Ako neko zna nesto vise, hvala.
Comment
Comment