Announcement

Collapse
No announcement yet.

VELIKA NAGRADA AUSTRALIJE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nnebojsa View Post
    Ovo bi valjda trebao da bude odgovor visestrukog sampiona? Vise nego uvredljivo...
    Takav odgovor je mali milion puta dao i sada dvostruki sampion, Stoner, koji je stvarno imao resenje za taj Dukati.
    To se i njemu tako cesto dogadjalo, a nije imao odgovor zbog cega je tako.
    Ono sto mene plasi je to, da izgleda niko nema odgovor, ni Preciozi, ni Dzeremi, ni mnogi drugi vrhunski strucnjaci iz te oblasti.

Comment

• Nikada nemojte zaboraviti da su vecina vozaca vrhunski, jedino sto im motori nisu bas najbistriji.

Nemojte otpisati Rossia, a Marqez - o njemu ce se jos dugo dugo pricati kada predje sve vrhunske statistike, najvjerojatnije i Rossijeve.

Terol nije vrhunski, ima dobar motor
      Zarko je bolji, ima slabiji motor .................
      Stoner je vrhunski na vrhunskom motoru

itd
      COVJEK KOJI NE PRAVI GRESKE OBICNO NE RADI NISTA

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
        What happened exactly?

"I'm not sure; it was a crash that I really wasn't expecting. I wasn't pushing that hard on the brakes, and the telemetry confirmed that my corner speed was the same as it was in previous laps."

Evo copy/paste sa jednog stranog foruma, nakon ove trke, a vezano za Phillip Island 2010.

I was listening to the eurosport commentators and they mentioned how Stoner's data on the Ducati showed he should have crashed at least 3 times a lap on average. That statistic says it all.

Pa procenite sami.

Originally posted by vesna8.11 View Post
        Takav odgovor je mali milion puta dao i sada dvostruki sampion, Stoner, koji je stvarno imao resenje za taj Dukati.
        To se i njemu tako cesto dogadjalo, a nije imao odgovor zbog cega je tako.
        Stoner je 7x obarao motor ali se borio bar sa Hondama i Yamahama za podijum, ako ne pobedu.
        Svi kažu kako su Honde i Yamahe puno napredovale ove godine, zar ne?
        Ali ovo je Suzuki, a oni još nisu ni odlučili da li će iduće godine uopšte učestvovati, pa nešto sumnjam da su baš previše napredovali i ulagali u zadnje vreme. I ko je onda tu napredovao a ko nazadovao?

S-Nash je imao zanimljivu teoriju krajem prošle godine da Stoner neće namerno da sredi prednji kraj zbog Rosija, nego da to ostavi njemu da se muči.
        Eto, moguće da Rosi neće namerno da sredi taj prednji kraj za tog ko god bude vozio dukati 2013-te.

Ali definitivno najjači utisak trke, pored Stonerove rutinske vožnje, je da Rosi 2x ignoriše kameru na startu, njegova faca pre trke, njegov body language nakon pada, sve to deluje tako tužno i nemoćno, u stilu "šta mi je ovo trebalo?". Kako je njemu ne bih ni da zamislim.
        Daleko bilo da se radujem zbog toga, želeo bih da je konkurentniji i da Stoner pobeđuje njega a ne Dovija ili Simu, samo kažem, ne vidim po Rosiju da on može ovo da trpi još dugo.

Videćemo šta će biti u naredne 2 trke.
        Last edited by Lampek; 18-10-11, 14:31.
        Casey Stoner......The Bike Whisperer

Comment

• Rossi je covjek koji se ne predaje ako ga budu slusali i napravi ogromne promjene na taj motor a ne polovicna resenja pobjedjivace do tada a-a.
          Mislim covjek je prosle godine polu slomljen pobjedio predzadnju trku i to zamalo dvojicu obisao u jednoj krivini na ove motore pune elektronike, to govori
          o njemu i njegovom skilovima. Niko preko zime ne zaboravi da vozi.
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by Lampek View Post
            Evo copy/paste sa jednog stranog foruma, nakon ove trke, a vezano za Phillip Island 2010.

Stoner je 7x obarao motor ali se borio bar sa Hondama i Yamahama za podijum, ako ne pobedu.
            Svi kažu kako su Honde i Yamahe puno napredovale ove godine, zar ne?
            Ali ovo je Suzuki, a oni još nisu ni odlučili da li će iduće godine uopšte učestvovati, pa nešto sumnjam da su baš previše napredovali i ulagali u zadnje vreme. I ko je onda tu napredovao a ko nazadovao?
            Suzuki je toliko napredovao da se poceo boriti za pozicije sa fabrickim masinama,druga je stvar sto su ove zadnje dvije trke pehovi da nije pao Alvaro zavrsio bi na 4-5 mjestu,a yamaha je toliko "napredovala" da je na pola sezone pocela vracati stare dijelove iz 2010.Za hondu ne moramo govoriti nista rezultati govore koliko su napredovali.

PS: Sto se tice suzukija za narednu godinu bilo je price da ce nastaviti takmicenje sa motorom 800ccm,pa onda da ce ucestvovati i sa dva vozaca,pored Alvara da ce voziti i John Hopkins...To su sve glasine i necemo znati prije januara sudbinu suzukija,al jedno je sigurno da suzuki je skroz druga ekipa u odnosu na proslu godinu.
            Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Ne znam koliko je cvrst ugovor koji su potpisali, ali meni je tesko i da zamislim da ce Rosi i iduce godine biti tu gde je i sada. Mislim da to vise niko i ne zeli! Ni on ni Dukati ni njegovi navijaci. Pa cak ni njegovi protivnici na stazi i njihovi navijaci. Svima bi bilo bolje da je Rosi onaj stari jer je mnogo sladja pobeda koja se ostvari u poslednjem a ne u prvom krugu!
              Prosla je cela sezona a oni nisu napravili ni najmanji pomak. Da li iko veruje da 2012. moze da donese nesto bolje? Od tog posla nema nista... Verujem da bi se u svakoj trci borio za podijum kada bi vozio za bilo koju drugu, makar i privatnu ekipu...
              http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• Carlo Pernat

The situation at Ducati: it keeps getting worse and worse, and you can't be testing a bike during GP weekends. If I was Rossi's manager, I'd go to Lucio Cecchinello, get on a Honda, pay him, and go racing.

Realno govori covjek.
                Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Originally posted by mirzacale View Post
                  Suzuki je toliko napredovao da se poceo boriti za pozicije sa fabrickim masinama,druga je stvar sto su ove zadnje dvije trke pehovi da nije pao Alvaro zavrsio bi na 4-5 mjestu
                  Po meni, nema logike da ulažu i napreduju ako nisu uopšte sigurni da će nastupati 2012-te.
                  Najverovatnije Alvaro želi da se dokaže šefovima zbog 2012-te, pa i u Japanu je Hayden bio iza Bautiste i nije ga prestigao.
                  Ako je tako, onda ga treba pitati šta je radio cele godine.

Originally posted by nnebojsa View Post
                  Ne znam koliko je cvrst ugovor koji su potpisali, ali meni je tesko i da zamislim da ce Rosi i iduce godine biti tu gde je i sada. Mislim da to vise niko i ne zeli! Ni on ni Dukati ni njegovi navijaci. Pa cak ni njegovi protivnici na stazi i njihovi navijaci. Svima bi bilo bolje da je Rosi onaj stari jer je mnogo sladja pobeda koja se ostvari u poslednjem a ne u prvom krugu!
                  Prosla je cela sezona a oni nisu napravili ni najmanji pomak. Da li iko veruje da 2012. moze da donese nesto bolje? Od tog posla nema nista... Verujem da bi se u svakoj trci borio za podijum kada bi vozio za bilo koju drugu, makar i privatnu ekipu...
                  A gde će da ide: u Hondu ili Yamahu? Ta je vrata zatvorio. A privatni timovi ne mogu da priđu fabričkim, bar je tako dosad bilo.
                  Znači 3 Honde + 2 Yamahe = borba za 6.-to mesto, i nadati se da neko ispred odustane.
                  Šta ostaje - CRT? A oni će biti "strašno" brzi, naročito u prvoj sezoni.
                  Ili da ostane u dukatiju ili u SBK, Izlapeti je ionako svejedno.

Originally posted by mirzacale View Post
                  Carlo Pernat
                  Realno govori covjek.
                  Druže ja se 100% slažem sa tobom, samo bojim se da nećeš jos dugo to misliti kad pročitaš ovo

oops, ako ovo vidi zeka, nadrljao sam

Comment

• Znamo, Lampek da Rosi nece osvojiti nijednu titulu sa Dukatijem, kao sto je ne bi ni Stoner osvojio. To su cinjenice.
                    A sada, ako si zadovoljan odgovorom, i posebno ako si srecan zbog toga sto se Rosi gadno presao prelaskom u Dukati, zamolila bih te da predjes na novu temu, Sepang, i das neki komentar.
                    Uostalom, jos malo je ostalo da pocetka treninga.

Comment

• ..posle duzeg vremena sam ponovo ovde,naravno pratio sam sva desavanja kako u MGp-ju,tako i na forumu..u Gp-ju me nije nista iznenadilo,ali ovde..??ali nebitno..ono sto zelim da kazem posle ove jos uvek ne zavrsene sezone,da cestitam fanovima onog vozaca koji je osvojio titulu...jeste da je tek druga,ali jos je mlad,ima vremena..,mada kako ce postati otac,da ne ispadne sledece godine kako nije imao dovoljno vremena za trening(zbog vremena posveceno roditeljstvu i ulozi oca u podizanju deteta),pa nije u formi..??!!:P
                      sigpic

Comment

• Dogodine nema ogranicenja testiranja tako da ce Rosi , Jeremija i Filipe da naprave nesto

Comment

• OK... Nije bas viteski mrcvariti protivnika kada je na kolenima...

Istine radi treba reci da je Stoner uzeo titulu 2007 na Dukatiju sa cevastom ramom i Bridgestonkama specijalno razvijanim za taj motor... i u toj sezoni je imao 10 pobeda! A onda su presli na karbonski ram i svake sledece godine imali sve manje pobeda (6, 4, 3), pogotovo kad su i ostali sa Michelina prešli na Bridgestone!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                            Znamo, Lampek da Rosi nece osvojiti nijednu titulu sa Dukatijem, kao sto je ne bi ni Stoner osvojio. To su cinjenice.
                            A sada, ako si zadovoljan odgovorom, i posebno ako si srecan zbog toga sto se Rosi gadno presao prelaskom u Dukati, zamolila bih te da predjes na novu temu, Sepang, i das neki komentar.
                            Uostalom, jos malo je ostalo da pocetka treninga.
                            Ne hvala, ja sam pokušao da budem maksimalno korektan i da iznesem svoje mišljenje, a da nikog ne uvredim.
                            A ako za svako drugačije mišljenje odmah sledi nož, bolje da ćutim, kao i dosad.
                            Pozz

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                              E, to vec moze.
                              Samo, mora se voditi racuna koga poklapas.
                              Nema izuzetaka.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Sasa22 View Post
                                Nikada nemojte zaboraviti da su vecina vozaca vrhunski, jedino sto im motori nisu bas najbistriji.

Nemojte otpisati Rossia, a Marqez - o njemu ce se jos dugo dugo pricati kada predje sve vrhunske statistike, najvjerojatnije i Rossijeve.

Terol nije vrhunski, ima dobar motor
                                Zarko je bolji, ima slabiji motor .................
                                Stoner je vrhunski na vrhunskom motoru

itd
                                ma svaka ti je prava
                                don't be scared homie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X