Announcement

Collapse
No announcement yet.

VELIKA NAGRADA AUSTRALIJE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cestitke Stonerovim navijacima,samo mislim da ne bi tako lako osvojio titulu da se Lorencu nije desilo ovo sa rukom.
    Last edited by Ares; 16-10-11, 18:03.
    sigpic

Comment

Originally posted by nnebojsa View Post
      Kako je samo bezobrazan ovaj Markez!!!
      A lepo smo rekli da je previse labilan, mlad i nezreo za najjacu klasu!
      Prestici 30+ vozaca (svi do jednog sanjaju 1000 ccm)... Kao da igra segu?!
      U pravu su oni sto tvrde da bi za njega bilo najbolje da cami jos godinu dana u Moto2...

zarko..pa zarko je zarko

93...sampionskikako drugacijea neki su se nadali da ce ga kazna zaustavitisreca pa (jos uvek!?) o njemu taaaako malo znaju

vreme je da cestitamo i stonerujeste da ga bas bas ne volim,ali za ovo sto je pokazao.imao je sezonu iz snova,bas sve mu se poklopilo..
      don't be scared homie
      sigpic

Comment

A za malog Markeza sta reci,prognozirali ste mu najbolje 13-to mesto a do prve krivine je vec bio 17-ti.
        Decko vozi bolje nego iko do sad.Ni Rosi u najboljim danima nije tako vozio.

Za 125cc je steta sto je trka prekinuta 2 kruga pre kraja jer je Zarko opusteno mogao do drugog mesta i sampionat bi bio jos neizvesniji u toj klasi.
        sigpic

Comment

Originally posted by Ares View Post
          A za malog Markeza sta reci,prognozirali ste mu najbolje 13-to mesto a do prve krivine je vec bio 17-ti.
          Decko vozi bolje nego iko do sad.Ni Rosi u najboljim danima nije tako vozio.

Za 125cc je steta sto je trka prekinuta 2 kruga pre kraja jer je Zarko opusteno mogao do drugog mesta i sampionat bi bio jos neizvesniji u toj klasi.
          ovo zasluzuje
          don't be scared homie
          sigpic

Comment

Originally posted by nnebojsa View Post
            Kako je samo bezobrazan ovaj Markez!!!
            A lepo smo rekli da je previse labilan, mlad i nezreo za najjacu klasu!
            Prestici 30+ vozaca (svi do jednog sanjaju 1000 ccm)... Kao da igra segu?!
            U pravu su oni sto tvrde da bi za njega bilo najbolje da cami jos godinu dana u Moto2...
            Brate moj jos ako Markez ode u najjacu klasu Rosi sto bi rekao moj brat moze u penziju,da se ne bi brukao jos vise.
            E zato vecina navija do ostane ovde gde jeste.

I svi znamo da Lisicki nije u pravu sto se tice motora koji ce dobiti u najjacoj klasi,naravno da ga tamo ceka trenutno najjaca HONDA.
            sigpic

Comment

ostavite vi Rossija vise, svi su imali sanse da pokazu do sad sta su znali i...nema ih nigde. OK stoner je uzeo titulu, treba mu jos 7, lorenzu isto, a Markezu kolko hoces, tako da molim vas nemojte da pisete vise gluposti po forumu, da se razumete i malo znali bi da Rossija nikada ne treba otpisati. Ciji god da ste fan (ako niste Rossijev) znaci da odskora pratite motosport. Shvatam ja da je ovo forum i da svako misljenje teba poštovati, ali eto ja priznajem da ovde vise i ne pisem jer vecina postova ovde vise ima veze sa baletom nego sa moto sportom.

Comment

Originally posted by Culi View Post
                ostavite vi Rossija vise, svi su imali sanse da pokazu do sad sta su znali i...nema ih nigde. OK stoner je uzeo titulu, treba mu jos 7, lorenzu isto, a Markezu kolko hoces, tako da molim vas nemojte da pisete vise gluposti po forumu, da se razumete i malo znali bi da Rossija nikada ne treba otpisati. Ciji god da ste fan (ako niste Rossijev) znaci da odskora pratite motosport. Shvatam ja da je ovo forum i da svako misljenje teba poštovati, ali eto ja priznajem da ovde vise i ne pisem jer vecina postova ovde vise ima veze sa baletom nego sa moto sportom.
                Boli istia,boli...
                Mozete se vi koprcati koliko hocete i tvrditi da ga ne treba otpisivati,ali cinjenica je da vise nije ono sto je bio i tesko da ce biti ponovo toliko dominantan.
                Last edited by Ares; 16-10-11, 18:52.
                sigpic

Comment

Brate moj jos ako Markez ode u najjacu klasu Rosi sto bi rekao moj brat moze u penziju,da se ne bi brukao jos vise.
                  E zato vecina navija do ostane ovde gde jeste.

I svi znamo da Lisicki nije u pravu sto se tice motora koji ce dobiti u najjacoj klasi,naravno da ga tamo ceka trenutno najjaca HONDA.
                  Markez je izuzetno talentovan vozac, a to se ne uci.
                  Ono sto uopste nije dobro za njega, je da u stvari nikoga nije briga za tog, jos uvek, decaka.Dorni, i spancima, a Dorna je uostalom spanska firma, najvaznije je da od njega naprave drugog Rosija.
                  Uostalom, celni ljudi Dorne to i nisu krili. Njih je najvise brinulo ko ce, na neki nacin zameniti Rosija, tj. ko ce privlaciti gledaoce, a to znaci i prava na prenose, a to opet znaci gomilu sponzora. A to sve znaci---novac.
                  Onda se pojavio Markez i oni su videli svoju sansu. Zato je i tolika pompa oko njega, zato sga mediji opsedaju, zato je vazno da postane sampion.Zato je jedini on dobio novu sasiju, mnogo bolju od drugih.
                  Jednostavno, on, po njima mora da osvoji titulu.
                  Ono sto zaboravljaju, je cinjenica da je Rosi postao mega-zvezda, ne zbog neverovatnog, unapred isplaniranog marketinga, vec samom svojom magijom, koju su ljudi sirom sveta prepoznali.
                  To Markez ne poseduje, jer se to ne uci, sa tim se radja. Ali je zato tu reklama, neverovatna, da to nadomesti.
                  Hoce li Markez zadrzati prisebnost i voziti za sebe i svoje zadovoljstvo, ili ce osecati pritisak, koji je neminovan kada nekome nesto dugujes.A on vec sada mnogo duguje.
                  Pod takvim okolnostima, mnogo je tesko voziti, a da ne nacinis greske. A ovde su graske opasne. Uostalom, videli smo nesto malo od toga, upravo od Markeza na prvom treninigu.
                  Zato mislim, da bi trebalo da ga ostave na miru, da vozi i uziva u toj voznji.Uspeh ce doci i bez njihove, tako napadne pomoci.
                  Last edited by vesna8.11; 16-10-11, 18:56.

Comment

Originally posted by vesna8.11 View Post
                    Markez je izuzetno talentovan vozac, a to se ne uci.
                    Ono sto uopste nije dobro za njega, je da u stvari nikoga nije briga za tog, jos uvek, decaka.Dorni, i spancima, a Dorna je uostalom spanska firma, najvaznije je da od njega naprave drugog Rosija.
                    Uostalom, celni ljudi Dorne to i nisu krili. Njih je najvise brinulo ko ce, na neki nacin zameniti Rosija, tj. ko ce privlaciti gledaoce, a to znaci i prava na prenose, a to opet znaci gomilu sponzora. A to sve znaci---novac.
                    Onda se pojavio Markez i oni su videli svoju sansu. Zato je i tolika pompa oko njega, zato sga mediji opsedaju, zato je vazno da postane sampion.Zato je jedini on dobio novu sasiju, mnogo bolju od drugih.
                    Jednostavno, on, po njima mora da osvoji titulu.
                    Ono sto zaboravljaju, je cinjenica da je Rosi postao mega-zvezda, ne zbog neverovatnog, unapred isplaniranog marketinga, vec samom svojom magijom, koju su ljudi sirom sveta prepoznali.
                    To Markez ne poseduje, jer se to ne uci, sa tim se radja. Ali je zato tu reklama, neverovatna, da to nadomesti.
                    Hoce li Markez zadrzati prisebnost i voziti za sebe i svoje zadovoljstvo, ili ce osecati pritisak, koji je neminovan kada nekome nesto dugujes.A on vec sada mnogo duguje.
                    Pod takvim okolnostima, mnogo je tesko voziti, a da ne nacinis greske. A ovde su graske opasne. Uostalom, videli smo nesto malo od toga, upravo od Markeza na prvom treninigu.
                    Zato mislim, da bi trebalo da ga ostave na miru, da vozi i uziva u toj voznji.Uspeh ce doci i bez njihove, tako napadne pomoci.
                    Ajde mi pojasni malo.
                    Prvo napises da nikog nije briga za njega,i u istom postu napises da ga novinari non-stop opsedaju.
                    sigpic

Comment

pravili su oni i od jos nekih spanaca "novog rosija"mozda im se sa ovim i posrecitreca - sreca
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

Evo, nacrtacu ti. Nije ih briga za njega kao osobu,Interesuje ih samo zarada.Novinari ce zaradjivati pisuci, jer ce ljudi zeleti da znaju sve, Dorna ce zaradjivati, objasnila sam vec kako,
                        a sta je sa njim. Da li iko misli, iskreno, kako ce tolika pompa uticati na njega. On vec oseca da mora pobedjivati, da ne "izda" ukazano poverenje.Mozda toga i nije svestan, ali je to itekako utisnuto u njegovu podsvest.
                        Ako znamo da 2/3 nasih postupaka proizilazi iz nase podsvesti, onda je jasno da ce ga to terati i na opasne poteze.
                        Rosi je u njegovim godinama, pa i sada, vozio iz zadovoljstva. Za njega je sve to bila neka vrsta igre. I Pasini je to potvrdio.
                        Za Markeza, ovo je biznis. Njega niko nije pitao da li on zeli da ucestvuje u njemu.
                        Naravno da on zeli da osvoji titulu, ali on nije svestan, da je tu, upravo zbog velikih kompanija, da ga toliko podrzavaju ne zato sto ga vole, vec zato sto ce im doneti novac.Isuvise je mlad da bi razumeo takve igre.

Comment

Inace Rosi bas sve zanjima kao osoba.Fijat je bas zbog toga prestao da sponzorise jamahu,zato sto u Rosiju ne vidi pare?!
                          A to da sad vozi iz samog zadovoljstva i da nema pritiska na njemu videlo se po onoj kacigi sa psovkama.

Meni se cini da ne volis Markeza samo zato sto je spanac.
                          sigpic

Comment

Originally posted by vesna8.11 View Post
                            Evo, nacrtacu ti. Nije ih briga za njega kao osobu,Interesuje ih samo zarada.Novinari ce zaradjivati pisuci, jer ce ljudi zeleti da znaju sve, Dorna ce zaradjivati, objasnila sam vec kako,
                            a sta je sa njim. Da li iko misli, iskreno, kako ce tolika pompa uticati na njega. On vec oseca da mora pobedjivati, da ne "izda" ukazano poverenje.Mozda toga i nije svestan, ali je to itekako utisnuto u njegovu podsvest.
                            Ako znamo da 2/3 nasih postupaka proizilazi iz nase podsvesti, onda je jasno da ce ga to terati i na opasne poteze.
                            Rosi je u njegovim godinama, pa i sada, vozio iz zadovoljstva. Za njega je sve to bila neka vrsta igre. I Pasini je to potvrdio.
                            Za Markeza, ovo je biznis. Njega niko nije pitao da li on zeli da ucestvuje u njemu.
                            Naravno da on zeli da osvoji titulu, ali on nije svestan, da je tu, upravo zbog velikih kompanija, da ga toliko podrzavaju ne zato sto ga vole, vec zato sto ce im doneti novac.Isuvise je mlad da bi razumeo takve igre.
                            ako neko uziva u trkama,onda je to markez
                            a velike kompanije inace ulazu u vozace koji su im eto..simpaticni
                            ne znam zasto toliko brinete za njegamark ima divnu porodicu i veliki broj ljudi oko sebe koji ce (najverovatnije) biti u stanju da donose prave odluke u vezi sa njim i njegovom karijerom..
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

Inace Rosi bas sve zanjima kao osoba.Fijat je bas zbog toga prestao da sponzorise jamahu,zato sto u Rosiju ne vidi pare?!
                              A to da sad vozi iz samog zadovoljstva i da nema pritiska na njemu videlo se po onoj kacigi sa psovkama.

Meni se cini da ne volis Markeza samo zato sto je spanac.
                              Naprotiv, meni je stalo do njega mnogo vise nego tebi. I zato i brinem.
                              A sto se tice Rosija, on je sam doprineo ogromnoj popularnosti ovom sportu, jer je takva osoba--harizmaticna, sarmantna, ima neku magiju. Nisu ga ogromnom reklamom promovisali u Rosija.
                              I opet nisi nista razumeo.Fijat ili bilo koji drugi sponzor, interesuje zarada a ne osoba kao licnost. Samo, Rosi nije osecao da nesto duguje sponzorima, Dorni,jer su ovi njega "jurili", a nije im neko drugi to nametnuo.
                              Ne mrzim nikoga, nijednog vozaca, jer sama mrznja ukazuje da je osoba koja mrzi, duboko nesrecna.
                              A da, Fijat je prestao da sponzorise Yamahu zato sto je Rosi otisao iz nje. Lin Dzarvis je to odmah kazao. Mislim, kazao je da zna da ce ih sponzori malo zaobilaziti.

Comment

Izvini Vesna ja ti nisam napisao da mrzis bilo kog vozaca vec da ga ne volis.To je VEEEELLLIIIIKAAAAAA razlika.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X