Treba 20 utakmica zabrane dobiti najmanje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
A šta se desilo, pošto sam na našem raspadu, al na drugom mestu...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jebem li ti mater ******* Simunicu da ti jebem !!! Ovo je strasno bre, dozivotnu bi ja tebi diskvalifiokaciju dao. Ajmo sad bre da se zgaze hrvati.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Сулејмани је лежао бар 2-3 минута и овај диже у исто време и показује 4 минута надокнаде!
Штета, баш штета..заслужили смо да победимо.
Надам се да ће отерати оно говно са клупе, да је среће да није био селектор никада, само је укаљао велико име какво и јесте.
Comment
-
Bravo Mitre brate moj, nek si ga dao majstore!!!!
Sudija govedo ono najvece, a mi iz jednog suta primimo gol, pa jebem ti fudbal.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Momci svaka vam čast na borbi, nažalost nismo pobjedili, ali biće bolje...
Ostali nisu vrijedni pomena, stići će njih pravda koju zaslužuju....
SRBIJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostHajde bez ovoga ako je ikako moguce.
Izvinjavam se, ali morao sam...
Comment
-
CR hat-trick protiv S. Irske iako su imali igraca manje, Englezi rutinski protiv Moldavije, Lambert as opet gol i ovoga puta asistencija, a cak je i ono drvo od Wellbecka dalo dva komada. Naravno, i Stivi je prvi naceo Moldavce.
Ali Svajcarci najjaci, vode od 50-og minuta 4-1 protiv Islanda, i na kraju izvuku samo remi...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ih kakav šteta za onu stativu u 6 min. A kakav smo kretenski gol primili...
Jel Matić zaslužio žute?
Hvala Delijosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
kakav je mitar ubica to je bruka, onog sudiju bi poslao u vukojebinu da cuva ovce, a o simunicu necu nista on je pokazao kakav jeНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment