Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTEGI, JAPAN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Glupa i dosadna trka. Jedino uzbudjenje je padanje. Da ni meni nije jasno, mada nisu ni pustali snimak, kako to Rosi njega umalo nije izbacio.
    Stoner, cim je nema zena odmah pocinje motor da seta , izvukao ga Deni svojom pobedom.
    Krivo mi je za Bautistu, jer vec ko zna po koji put pada, a ima fine pozicije bez pritiska.
    Dovi i Simonceli zasluzeno dobili kazne. Protiv toga sam, ali pravila su pravila, inace mislim da Dovi ne bi izdrzao celu trku onako dobro, mislim da bi ga i Deni i Stoner pobedili, cak mislim da bi Deni pobedio i da je Stoner ostao, ali sta bi bilo kad bi bilo.
    Sve u svemu dosadan vikend...bar meni
    Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Janone je popravio kompletan utisak! Bravo, Andrea!

Comment

Po pisanju novinara, koji su bili u Japanu, Lorenco je izbacio Rosija iz trke.
        Sad, sto Lorenco prica nesto drugacije, njegova stvar.
        A Dovi, na onakvoj Hondi, i cele sezone nsta nije uradio. To sto je cesto bio drugi, to je samo zahvaljujuci motoru.
        Po meni, daleko je on od dobrog vozaca.

Comment

Eto zasto Lorenco nece biti veliki sampion i nikada 'kralj' MotoGp-ja. Jeste bio trkacki incident i ne verujem da je zeleo neko nekog da izbaci, ali on umesto da kaze da je trkacki incident i da se izvini Rossiju (jer je izvukao deblji kraj), on okolo prica gluposti kako Rossi zamalo njega nije izbacio... A dobro zna da je situacija mogla biti i obrnuta... Sto se tice same trke u odnosu na zadnjih 5,6 jos je bila i zanimljiva...

Comment

Yamaha sendvič

Comment

Ustala sam u 7 i 55,a vec sam u 8 i 5 mogla da se vratim u krevet...
              Naravno nisam, izdrzala sam nekako da odgledam do kraja. Drago mi je sto je Dani pobijedio. Za Lorenza-nemam rijeci...Ko je koga izbacio, zna se, ali je sad uzalud o tome pricati jer mi to nece vratiti Rossiju tih 11-13 bodova,niti uopste zavrsenu trku. Samo znam da Rossi Lorenzu nece ostati duzan, u naredne tri trke ce Vale dati sve od sebe da se nadje tocak uz tocak sa Lorenzovom Yamahom. I prizeljkujem borbu nesto poput one u Japanu iz 2010g. Jedva cekam sledecu sezonu,jer je ova postala mucenje... Bez Rossija mi uopste nije zadovoljstvo da gledam trke. Jos nesto, kad god prosire broj vozaca, uvijek ih tada najmanje zavrsi...od 18-19 vozaca, trku zavrsi najvise 12-14 vozaca .
              125cc nisam gledala, odgledacu snimak. Procitala sam da je Zarco pobijedio, pa je li moguce??? Bar nesto lijepo da se desi tom momku.
              Ni Moto2 nisam gledala,bez samo poslednja 2 kruga sto su pustili oko 12 i 10 - ali mi je i to dovoljno bilo... Iannone - BRAVO,MASINO... Voljela bih da ga vidim sledece sezone u MotoGP klasi.

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

znala sam da ce ovo biti najlepsa trkamoj mali je konacno (i zvanicno) pobedio
                drugi se (napokon) dokopao samog vrha tabele
                neki andjeli su danas bas bili na mojoj strani....
                don't be scared homie
                sigpic

Comment

Sa twitter-a Alex Briggs je napisao:

"I'm afraid that 2day did not go 2 plan. The rider is OK, his fingers are a bit beat up. But I'm sure will be fine.
                  Today feels a bit like when u go fishing and the big one gets away. But you still had a good time fishing!
                  We had the best week leading up 2 the race we have had all year. My gut feeling is the worst is behind us now.
                  If your a fan (a jesmo;)), go 2 sleep tonight happy, happy that I think we are on the way out of the hole. Mood in the love bus 2 Tokyo is good"

Ko zna razumece ;)

A sto se tice pada Rossijevog..mislim da to bio je samo trkacki incident nista vise i ne treba davati preveliki znacaj, bice to sve OK kad stvari dodju na svoje samo strpljenje i vera u naseg Rossija i opet cemo uzivati u njegovim pobedama
                  Last edited by Culi; 03-10-11, 13:31.

Comment

http://motomatters.com/news/2011/10/...MotoMatters%29
                    "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• Mislim daje ovo odlicna odluka Ducatia. Nicky i Valentino su se siti istestirali ove godine i treba im neko novi da potvrdi ili ne potvrdi ovo sto ova dvojica pricaju.
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Rosi polomio levi mali prst u Motegiju

http://www.gpone.com/index.php/20111...urce=GPone.com

Comment

• Dobrica Cosic je ovogodisnji dobitnik Nobelove nagrade za knjizevnost, saopstila je svedska akademija

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                            Dobrica Cosic je ovogodisnji dobitnik Nobelove nagrade za knjizevnost, saopstila je svedska akademija
                            Al` zamalo, izgleda da su neki nasi likovi hakovali sajt. Dobitnik je neki svedski pesnik. Cosic nije ni bio u konkurenciji, ja sam navijao Boba Dilana.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                              Al` zamalo, izgleda da su neki nasi likovi hakovali sajt. Dobitnik je neki svedski pesnik. Cosic nije ni bio u konkurenciji, ja sam navijao Boba Dilana.
                              Ma znam, RTS je objavio vest, a sada se izvinjava svima.
                              A i ja sam kreten kada njima verujem.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                                Ma znam, RTS je objavio vest, a sada se izvinjava svima.
                                A i ja sam kreten kada njima verujem.
                                Ja njima vise ne verujem ni da danas sija sunce. Ruku na srce, preneli su agencijsku vest, ali opet... Slucajno sam pratio ovu dodelu jer sam kao sto rekoh navijao za Dilana, cak je on bio favorit. Tako da se nisam mnogo potresao kad sam procitao. Da li je moguce da tamo nemaju bar nekoga da prati sta se desava?
                                Last edited by Nebojsa; 06-10-11, 13:29.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X