Originally posted by YAMAHAY
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTEGI, JAPAN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"
"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"
"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "
sigpic
-
Ben se otrovao hranom, da nije ponovo jeo sladoled i perece?
http://www.crash.net/motogp/news/173...ben_spies.html
Doviciozo između LCR-a i Tech 3, odluka uskoro
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...r-honda-offer/
a i Ajama izgleda vaga najnoviju opciju između ostanka u MotoGP šampionatu ili prelaska u Superbajk
matt roberts bbc --- hearing from a good source that Aoyama has until tomorrow night to decide between a Honda backed CRT ride with Gresini or WSBK with Ten Kate
Lorenco pored mašine svog idola iz mladosti.
Last edited by YAMAHAY; 30-09-11, 14:36.
Comment
-
Pozdrav svima! Bilo bi strasno korisno da umesto one glupe ankete na pocetku- ko ce da pobedi?( pa stvarno .....al ajde..). Stoji neka satnica, gde bi se informisali kad je sta. Pa na primer, sad sam napokon usao u kucu i pojma nemam kad je trening, sutra trka..pa sam bas zaludan da preturam i trazim dal je ko spomenuo kad je....pozzzz.
Znamo ko nece da pobedi!!!
Comment
-
Originally posted by div011 View PostPozdrav svima! Bilo bi strasno korisno da umesto one glupe ankete na pocetku- ko ce da pobedi?( pa stvarno .....al ajde..). Stoji neka satnica, gde bi se informisali kad je sta. Pa na primer, sad sam napokon usao u kucu i pojma nemam kad je trening, sutra trka..pa sam bas zaludan da preturam i trazim dal je ko spomenuo kad je....pozzzz.
Trka je u 8h u lepo nedeljno jutro.
Comment
-
Originally posted by div011 View PostPozdrav svima! Bilo bi strasno korisno da umesto one glupe ankete na pocetku- ko ce da pobedi?( pa stvarno .....al ajde..). Stoji neka satnica, gde bi se informisali kad je sta. Pa na primer, sad sam napokon usao u kucu i pojma nemam kad je trening, sutra trka..pa sam bas zaludan da preturam i trazim dal je ko spomenuo kad je....pozzzz.
Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46
Comment
-
Originally posted by L. Lawliet View PostIdol mu je bio Valentino? )))
http://www.gpone.com/index.php/20110...ax-Biaggi.html
Comment
-
Originally posted by Andrea Rossi-Maniac #46 View Postwww.sportklub.info - programska sema i nema nikakvih ''preturanja'', trazenja,prelistavanja itd.Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
-
Originally posted by YAMAHAY View PostItalijanski mediji traže hitan razvod braka Dukatija i Rosija
http://translate.google.com/translat....shtml&act=url
@Sofronije..
slazem se sa tobom da ima svugde tih stvari o kojim si ti govorio,pogotovo tamo gde se vrte velike pare,a ovde se sigurno vrte..ja sam vec pisao o tome da Rosi zeli 10 titulu i to bas sa dukatijem,italijiani jbg..,i da se posle toga povuce..to sto sad ta stvar uopste ne ide u nekom dobrom pravcu,pitanje je koliko je Rosi tu kriv..vidis sta je i sam sef dukatija izjavio..nece on dukati da bude kopija yamahe i honde..e sad sto te masine pobedjuju a originali kaskaju,to je pitanje na kome mi nemamo odg..to znaju ti ljudi tamo,ali jedno je sigurno-tu podebelo nesto ne stima i bojim se da je cak neki sukob u pitanju..na sta se to izaci,videce se,a da Rosi stoji to i mirno posmatra,nesto ne verujem...ova situacija bas deranzira Rosija,da cisto summnjam da ce on to jos dugo trpeti..nesto ce se desiti,mora da se desi..sad sta?-da li ce konacno taj motor krenuti na bolje,pa sledece sezone da se uradi nesto ozbiljnije,ili sledi razvod braka..treceg nema.sigpic
Comment
-
Originally posted by YAMAHAY View PostItalijanski mediji traže hitan razvod braka Dukatija i Rosija
..da li se secas izjave Rosija iz 2007,upucene rukovodstvu Yamahi??..pokusacu da citiram,a i potrudicu se da je nadjem..-.."ako ne dozvolite mom timu i inzinjeru da urade ono sto trazim od njih,ja odlazim.."..rezultat znamo svi....cvrsto verujem da ce tako biti neceg i u Dukatiju...vrlo brzo..to je isto bilo i u ferariju,2001(ako se ne varam),schumi je uputio ultimatum Luki i Todu,ili ce te dozvoliti Rosu da odradi svoje ili idemo zajedno!..rezultate toga takodje svi znamo..sigpic
Comment
-
..Vanja?ja mislim da je na pomolu veliki skandal izmedju Dukatija i Rosija...za taj ugovor 2012..ne zelim da preudiciram,ali..vreme ce pokazati da li su glasine tacne...sigpic
Comment
-
...nije mi bila namera da spamujem,ali sam setio svega onog o cemu sam ja pisao,vec slobodno mogu reci davno..tako da onim ustima koja znaju da pricaju neke stvari o meni sasvim bezveze,malo zacepim usta..ti ljudi ipak nisu dovoljno dugo u ovom sportu,da bi znali na koji nacin on funkcionise..YAMAHA,ovo nije na tvoj racun,samo sam se nadovezao na tvoj post..admini,jos jednom sory za spam..sigpic
Comment
-
ja mislim da generalno od toga nema nista raspitao sam se okolo kod nekih ljudi i taj casopis je samo dao pretpostavku sta bi bilo kad bi bilo. Tako da mislim da od toga nema nista. Moraju lesinari od novinara od necega da zive. inace Rossi sedmi u QP svaka cast bio je sesti neko vreme, ali OK 1.200 nije lose. Videcemo sutra za tku sta ce biti.
Comment
-
Originally posted by Culi View Postja mislim da generalno od toga nema nista raspitao sam se okolo kod nekih ljudi i taj casopis je samo dao pretpostavku sta bi bilo kad bi bilo. Tako da mislim da od toga nema nista. Moraju lesinari od novinara od necega da zive. inace Rossi sedmi u QP svaka cast bio je sesti neko vreme, ali OK 1.200 nije lose. Videcemo sutra za tku sta ce biti.Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
Comment