Nosice broj #4 razume se. 20m evra deal, plus bonusi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France - Ligue 1
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Opa , Monaco doveo Abdennoura
Valjda ce igrati u prvoj kod onog krelca , mada me ne bi nista cudilo od njega ..
Comment
-
Comment
-
Ja ne znam sta vi pljujete Ranierija toliko covjek radi fantastican posao ove sezone...
Dosao tim tek iz druge lige+nagomilali mu igrace+povrijedjen najbolji igrac ubjedljivo,a i dok je bio zdrav igrao dosta slabo i da dodam da je PSG sto puta bolji tim i covjek zaostaje samo tri boda u sezoni gdje je plasman u LS prioritet...svastaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJa ne znam sta vi pljujete Ranierija toliko covjek radi fantastican posao ove sezone...
Dosao tim tek iz druge lige+nagomilali mu igrace+povrijedjen najbolji igrac ubjedljivo,a i dok je bio zdrav igrao dosta slabo i da dodam da je PSG sto puta bolji tim i covjek zaostaje samo tri boda u sezoni gdje je plasman u LS prioritet...svasta
Comment
-
Ne pljuje ga niko zbog bodova s Monacom , nego zbog onoga sta je debil do sada u karijeri postigao i zbog nekih idiotskih poteza ove sezone ..
James Rodriguez je njemu 15 kola na klupi proveo , a igrali su Ocampos i Carrasco .. James trenutno top 3 igraca lige , 100 % . Kondogbia briljirao na svjetskom , osvojili , on je njemu klupa , a igrao Obbadi , za kojeg se culo kad je napunio 30 godina ..
Ja ga jednostavno ne podnosim i to je to , ali je i los trener , bez dileme . . 1 osvojen kup za toliko godina , a vodio je dosta jakih timova , doduse ima sad i ligu , ali Ligue 2
Comment
-
-
Ben Smith @BenSmithBBC 2m
Dimitar Berbatov has just signed a deal with Monaco. Loan until the end of the seasonBill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Blaise Matuidi has stated that he will extend his Paris Saint-Germain contract 'very soon.’ (Source: Canal+) #DeadlineDay
PSG inace dobio Bordeaux 2-0, Ibra i Alex strelci, Cabaye debitovao i pogodio precku, zamalo gol.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment