Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group E - diskusija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako se ne varam braca Gasol su nam utovarili 25 poena u kos, odbrana katastrofalana.
    Spori, mlohavi u odbrani, nema te "muske" odbrane koju znamo igrati. Ja da sam tek sada poceo pratiti ovo EP pomislio bih da je ovo neka druga ekipa Srbije...
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Teo ima 7.5 aisis. po mecu do duela sa Litvom a sad ce u ove dve utakmice zajedno da ima toliko asistencija
      GIFSoup

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
        Ajde hipoteticki da kazemo da cemo da izgubimo ovu utakmicu...jel bitan ishod izmedju Turaka i Nemaca? Ja mislim da je dovoljno da mi samo dobijemo Turke i da idemo dalje...Daj bar medju 6 da budemo.
        Mi ako dobijemo Tursku 1 razlike,moze i na produzetke,prolazimo 1000%.

Je l' ovom sudiji Milicic jebao sve po spisku,Fakini?
        sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Ajde hipoteticki da kazemo da cemo da izgubimo ovu utakmicu...jel bitan ishod izmedju Turaka i Nemaca? Ja mislim da je dovoljno da mi samo dobijemo Turke i da idemo dalje...Daj bar medju 6 da budemo.
          Dovoljno je da dobijemo samo Turke...

Comment

• Koji kralj sudija, ispostavi se gori od Lamonike.. Marjanovic nista bolji od Perovica, cak je i gori od njega. Nama je samo Krstic dobar, ova dvojica ni u napadu ni u odbrani ne mogu nista da urade. bjelica dobro skace u napadu, ali nije mi jasno da imamo vise skokova u napadu nego u odbrani. Savanovic nas za sad spasava, inace bi bilo 20 razlike... Teo za sad 4 asistencije, sto je dobro s obzirom na njegovu statistiku u prethodne dve tekme... Konacno Paunic igra, covek mora da igra vise, cim on cuva Navara ovaj ni da prdne...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Mozda ce vecina da misli da nisam u pravu ali ja za ovo krivim Dudin izbor igraca iako je ista ova ekipa(mada Novica je Novica) uradila velike stvari, sada su ove reprezentacije pojacane i znacajno spremnije nego na proslom EP tako da smo morali da se pojacamo i mi, da se insistira da dodje Darko, Sasa Pavlovic, Rakocevic, Radman ima tu mnogo ljudi, Tripkovic, nije smelo da se odustane od nekih tako lako.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                Mi ako dobijemo Tursku 1 razlike,moze i na produzetke,prolazimo 1000%.

Je l' ovom sudiji Milicic jebao sve po spisku,Fakini?
                Jeste, sad znamo zašto ga Duda nije pozvao

LBJ potpuno si u pravu, nama ne igraju svi najbolji. Miličić nam fali ko hljeb, kraj njega se ni1 centar ne bi naigrao, Rakočević takođe, Radman ne treba ako je Ubica tu, ali se Duda drži svojih principa i neće da mijenja postavu sa kojom je krenuo raditi. Od Koste mi je muka još od 2003, sad je dostiglo kulminaciju, kad ga vidim
                Last edited by notorious; 09-09-11, 14:31.

Comment

• Ma ne mora ova utakmica da se dobije,ali mora da se izgine,da se udara u odbrani,da se ne plasi brace Gasol. Da kad probijes ne promasis zicer iz straha. Da neko da trojku osim Savana.

Ajde bre igrajte kako znate i umete!

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Mozda ce vecina da misli da nisam u pravu ali ja za ovo krivim Dudin izbor igraca iako je ista ova ekipa(mada Novica je Novica) uradila velike stvari, sada su ove reprezentacije pojacane i znacajno spremnije nego na proslom EP tako da smo morali da se pojacamo i mi, da se insistira da dodje Darko, Sasa Pavlovic, Rakocevic, Radman ima tu mnogo ljudi, Tripkovic, nije smelo da se odustane od nekih tako lako.
                    Prvi je odbio zbog Nba prosle sezone,Pavlovic hoce-nece,Rakocevic vise igra za sebe a Radmanovica je Kari 2002 poslao na tribine zbog banane ako se dobro secam?

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                      Koji kralj sudija, ispostavi se gori od Lamonike.. Marjanovic nista bolji od Perovica, cak je i gori od njega. Nama je samo Krstic dobar, ova dvojica ni u napadu ni u odbrani ne mogu nista da urade. bjelica dobro skace u napadu, ali nije mi jasno da imamo vise skokova u napadu nego u odbrani. Savanovic nas za sad spasava, inace bi bilo 20 razlike... Teo za sad 4 asistencije, sto je dobro s obzirom na njegovu statistiku u prethodne dve tekme... Konacno Paunic igra, covek mora da igra vise, cim on cuva Navara ovaj ni da prdne...
                      da dobro je kako Paunic cuva Navara,a Krle igra stvarno kapitenski svaki mec
                      GIFSoup

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Mozda ce vecina da misli da nisam u pravu ali ja za ovo krivim Dudin izbor igraca iako je ista ova ekipa(mada Novica je Novica) uradila velike stvari, sada su ove reprezentacije pojacane i znacajno spremnije nego na proslom EP tako da smo morali da se pojacamo i mi, da se insistira da dodje Darko, Sasa Pavlovic, Rakocevic, Radman ima tu mnogo ljudi, Tripkovic, nije smelo da se odustane od nekih tako lako.
                        Kakav Tripkovic?
                        Samo bi se moglo diskutovati o Milicicu i Rakocevicu.
                        sigpic

Comment

• E ko zene ste neke,samo kukate.Svi znamo ko je otkazao,ko nije hteo da igra ko se povredio,ko se zenio svi sve znamo i znamo da je uspeh polufinale i to ne realan nego to je neverovatan uspeh.Spanija je najjaca reprezentacija u Evropi,Francuska iza nje,pa onda mi.Na ovom prvenstvu Litvanija je u prednosti u odnosu na nas zbog domaceg terena.Sta ste vi ocekivali???Ko god je razmisljao drugacije mozetaj nije cist.Igramo lose,ali mi losije ne mozemo da igramo,znaci samo bolje.Od kad nas Dudad vodi samo dve ekipe su nas nadigrale i sad kenjate.Ima tu i njegovih gresaka,ali dosta bre vise sa prozivanjem.

Comment

• kakav zicer koste
                            GIFSoup

Comment

• Ume Kosta, bas ume...
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Taj Tripkovic je pogodio neke bitne trojke na proslim prvenstvima, Radmah kakav da je ovde bio pao kao kec na deset, Milicica smo se mnogo lako odrekli, a to sto Igor igra za sebe je smejurija, taj covek je najbolji pojedinac u Evroligi ikada iako ga ja mrzim on je cudo igrac. A vi sto mislite da je Duda bezgresan iako je on zasluzan i za ovu igru danas i za ove igrace, to je onda vasa greska i to debela. Trener je uvek kriv.

Comment

Working...
                                X