Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group E - diskusija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro je, taman sam se uplasio da su cigani razmontirali i Francuze, ali sad vidim da Tony i Jo nisu bili u ekipi. Mora da su se topla braca kurcila po terenu, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.

Elem, sto se tice nas, kao sto rece Draza, jedino pozitivno je pobeda. Sto vise neizvesnih utakmica prolazi, sve vise vidimo da je Bog bas mnogo hteo da cigani ispadnu pre polufinala prosle godine jer Teo redovno baca cigletine, pa i po nekoliko puta. Brate mili, pa plejmejker si ekipe, ako nista probaj bar da probijes ili da pogodis sa poluodstojanja, a ne i sa 10 metara i jos preko ruke. Perovic odigrao najbolju utakmicu na sampionatu, al' to kod mene ne znaci nista i dalje je najgori igrac reprezentacije. Turci su inace katastrofa jedna, ekipa sa takvim igracima, a svaki napad se zavrsava izolacijom ili pick and roll-om i gotovo iskljucivo "contested" skok sutem sa poludistance. Mali Kanter je pokazao potencijal, bice to vise nego dobar NBA igrac. Savan napadacki ponovo vise nego dobar, al' zato u odbrani ne moze da odbrani ni pijanu babu. Sta ce decko kad je nazalost limitiran fizikalijama, inace bi se sa Dirk-om kao sto sam vec rekao klao u NBA-u za titulu najboljeg PF-a. Sudije ne treba komentarisati, pobedili smo, mogu da nam duvaju.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nema teorije da Nemci dobiju ovo 11+, sredina 3/4 i Litvanci vode 7 razlike, tako da ipak zavrsavamo 4. u grupi .

Comment

• Za nemce ce da bude dobro ako izgube sa 11 razlike.
        Samo da makedonija pobedi rusiju pa da idemo na njih u cetvrtfinalu,onda nema brige.

Comment

• Ma bolji je Javtokas od Jonasa trenutno...
          sigpic

Comment

• Stara kajla,Sarunas sve resava

Comment

• Moram odmah da priznam gresku , rekao sam da ce pre Turci proci a ne Litvanija ali eto , Litvanija isto nije nesto ubedljiva, pred domacom publikom igraju pa je to donekle i ocekivano da igraju tako dobro , igraju ubedljivo najbrzu kosarku , ljudi lete po trerenu , niko im nista ne moze , pogotovo Njemacki spori bekovi
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Valancunas stvarno sjajan. Ja nisam ni ocekivao da Nemacka pobedi a kamoli 11+ da dobije... Imam utisak da je Novicki premoren igrao na ovom prvenstvu, zbog duge NBA sezone. Ocekivao sam nekih 30 poena u proseku od njega, ali dobro..
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Ma bolji je Javtokas od Jonasa trenutno...

Kako nije...

Reko' ja da ce Cleveland jesti svoje dupe sto su ga se tako lako odrekli.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Samo Mac i ja verujemo u Jonasa,za razliku od nekih (MAMBA)

Covek ce biti najbolji centar vec 2013. u Sloveniji.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      Samo Mac i ja verujemo u Jonasa,za razliku od nekih (MAMBA)

Covek ce biti najbolji centar vec 2013. u Sloveniji.
                      Nisam ja rekao da nece,zasto izvrcete reci?!?

Kosta je jos mlad,tada ce imati svega 28 godina.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                        Nisam ja rekao da nece,zasto izvrcete reci?!?

Kosta je jos mlad,tada ce imati svega 28 godina.
                        Zato sto je zanimljivo

Kosta je najbolji centar na ovom prvenstvu,a dzentlmenski ce prepustiti Jonasu da to bude 2013.

Comment

• Off topic jer je sve zavrseno u ovoj grupi, Argentina - Brazil je u toku!!!

http://www.firstrowsports.eu/watch/8...vs-brazil.html
                          sigpic

Comment

• Jel igra Nogueira? Mrzi me da bacim pogled

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                              Moram odmah da priznam gresku , rekao sam da ce pre Turci proci a ne Litvanija ali eto , Litvanija isto nije nesto ubedljiva, pred domacom publikom igraju pa je to donekle i ocekivano da igraju tako dobro , igraju ubedljivo najbrzu kosarku , ljudi lete po trerenu , niko im nista ne moze , pogotovo Njemacki spori bekovi
                              Tesko je igrati protiv Litvanije... nadam se da cemo igrati protiv vama jer sudije su smrt kada igras protiv Litvanije sto je i mnogo normalno ;) Dosudi jedna nefer odluka, recimo 2-3 slobodne zavisi od situacije onda se buni nas igrac, eto ti tehnicki faul i ode mec ;) Zato moramo veceras dobiti mec protiv Rusije.

Comment

• Dirk Nowitzki:

"The young guys were great, Chris was great, but I was not in the shape to dominate in this EuroBasket. It was all my fault and I'm very sorry for this".
                                Kakva ljudina,svu odgovornost prebacio na sebe.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X