Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group E - diskusija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa protiv FRA za malo na kraju da dobijemo, a ovde to nije bio slučaj.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nema veze, bolje sad da potrosimo "kredit" i da gubimo u drugoj fazi, samo da dobijemo Tursku, i onda nastaje show!

Comment

• Kakav je Milan Macvan prekaljeni u 21. godini. Niko me nije razocarao ka on sinoc.
        sigpic

Comment

• Za nas je utakmica protiv Turske kao knock-out faza i tako treba uci u utakmicu,sve ili nista.
          Rasic dobio udarac u ledja,nadam se da nije nista ozbiljnije.
          Last edited by Black Mamba 24; 08-09-11, 18:34.
          sigpic

Comment

• Litvanija je juce igrala PnR 38 puta. Dali su nam 51 poen. To mora da se sredjuje pod hitno!!!
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
              Litvanija je juce igrala PnR 38 puta. Dali su nam 51 poen. To mora da se sredjuje pod hitno!!!
              Ne znam kako da se sredi, mi ionako na celom prvenstvu ne umemo da branimo pik, Krstic u uradi nesto Perovic, apsolutno nista, pravo je drvo. Posle ovog prvenstva ne bi on meni bio drugi centar. Koliko dobrih centara imamo... Nama trebaju brzi centri a ne neko ko ne moze da se pomeri u napadu i u odbrani.
              A bas sam se nadao da ce Rakovic zaigrati na ovom prvenstvu odlicno je igrao za Montepaski, on je brz,snazan i eksplozivan, a takav nam i treba...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Pa i nemamo bolje od Koste u ovom trenutku,kada se otkazi uzmu u obzir.Nije Duda ili neko iz reprezentacije kriv sto je Rakovic otkazao,moramo se boriti sa ovim sto imamo.A mi imamo velike,mozda i najvece probleme na poziciji cetvorke,zbog otkaza Velickovica.
                Macvan,pa ja ne znam da li on moze zakucati?
                Nema nikakav odraz,nema veliki raspon ruku,spor je za svoju poziciju,nizak je za svoju poziciju.
                Savanovic dobar u napadu,ali je isto toliko limitiran u odbrani,visinom i snagom.
                Novica je imao sve sto ovi igraci nemaju,cak je bio i najveci motivator u ekipi.
                Individualno i nemamo bas odlican tim,ali mi smo uvek igrali timsku kosarku,tako smo pokrivali individualne mane i imali uspeh,tako ce i biti,samo se treba psihicki oporaviti i pripremiti za Spance,pa kasnije i za Turke.
                Ako izgubimo od Spanije,siguran sam da ne mozemo izgubiti 4 utakmice u nizu,znaci Turke pobedjujemo.
                sigpic

Comment

• Kako se mi tešimo.
                  Prvo smo rekli posle FRA da eto jedna mora da se izgubi na prvenstvu i da je to dobro, a sada sada posle drugog poraza i naredne utakmice... ne možemo da izgubimo četiri u nizu.
                  Sve zavisi od nas, protiv Španaca malo, nažalost, ali protiv Turaka na tuđem terenu, ne sme biti problema...
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma ne tesimo se,nisam ni ocekivao da osvojimo sa jednim ili dva poraza.
                    U Poljskoj smo imali 3 poraza,a bili drugi,dok su Francuzi npr. bili 6. a imali su samo jedan poraz.
                    Sve zavisi od nas,samo sam hteo da kazem da nisu za tu slabu odbranu od pika krivi iskljucivo centri,tu su i krilni centri trebali pomagati,ali nisu ova dvojica bas sposobna za to.
                    sigpic

Comment

• Pa nije Duda kriv ali ja samo kazem... Prva tri centra bi morala da budu Krstic, Milicic i Rakovic i tu nema price. Ja sam izgubio poverenje u Perovica, jednostavno svake god je gori i gori. Macvan ima dobar odraz, gledao sam ga ja na Nike Hoop, tamo je kucao, ali nema on tu agresivnost, prosto nije takav. On ima solidan sut cudi me da ne uzima suteve, cesto je bio sam juce protiv Litvanca, umesto toga on udje u dribling i izgubi loptu. Vec se sad pokazuje koliko fali Velickovic...
                      Po meni vec sledece god treba polako uvoditi mlade igrace u reprezentaciju poput Dragovica, Nedovica i Lucica...
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Bice ti mladi igraci pozvani na pripreme,koliko ce njih proci dalje pitanje je.
                        Bjelica ce u ovoj sezoni mnogo napredovati,siguran sam,gde god bude igrao.
                        Mecvan je bas ogranicen sto se tice fizickih preispozicija,ja se ne secam kada sam video njegovo kucanje,ali neka on sigurno polaze i ja zadovoljan.
                        sigpic

Comment

• Po meni Nedovic je plej koji ce nam trebati ubuduce, mi odavno (ili nikad) nismo imali takvog igraca koji probija odbranu i ide na zakucavanje ili polaganje na poziciji 1, to je taj NBA stil koji nam treba, igra 1 na 1, a ima i odlican sut. Svaka cast Markovicu, ali on je toliko u napadu limitiran da to nije zdravo...
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Nedovic nikada nece biti klasican plej-on je cist combo. Nesto kao Rakoc. Nema on pregled igre kao recimo Cvetkovic ;)

Nedovica gurati na dvojku i opet ce da probija ko nenormalan-isti je Monta Elis

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Nedovic nikada nece biti klasican plej-on je cist combo. Nesto kao Rakoc. Nema on pregled igre kao recimo Cvetkovic ;)

Nedovica gurati na dvojku i opet ce da probija ko nenormalan-isti je Monta Elis
                              E pa taj combo nama i treba...imamo mi mladog klasicnog pleja.
                              sigpic

Comment

• Moze i dvojka, ja ne iskljucujem tu rolu...;) Jeste da nema pregled igre, al ne moz i jare i pare... Ali on je sjajan kad je u pitanju 1 na 1 igra prosto nezaustavljiv, moze da bude "srpski" Tony Parker...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X