Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group E - diskusija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Savan je zakazao,kompletna centarska linija.Markovic isto,da nam je Novica sigurno bi bilo drugacije.Ali ovo ne obecava,nisam uopste optimista pred sledece duele.Prekosutra sa Ciganima,realno bolja su ekipa a ako nas dobiju bice nam to treci uzastopni poraz i to pred odlucujuci duel....Nista ne valja
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ja ne znam zasto pricate kako ih sere ovo-ono. Ljudi nisu pogadjali preko 2 ruke ili ne znam ni ja sta, pogadjali su uglavnom otvorene suteve. To smo i mi pogadjali ovih dana pa niko nije rekao da nas sere nego smo bogovi. Odbrana je ocajna bila, svi kasne sa izlaskom na sut. 1 na 1 niko nikog ne moze da sacuva, sto nije karakteristicno za nas. O PnR da ne govorimo, mada je to mnogo tesko braniti kad jedan majstor kao sto je Sarunas to radi. U napadu los spacing, koliko puta su se po 3 igraca nabijala na 1 stranu bez ikakvog rasporeda i jos je lopta isla na tu stranu. Onaj nas set kad Teo probije pik pa vrati krilnom centru na 45 stepeni gde ovaj ako nije sam prosledjuje u cosak nam je propao 5-6 puta zbog spacinga i toga sto igrac koji treba da bude u cosku je ko zna gde. Keselja nigde danas, Savanu trebalo 25 minuta da nesto uradi, Tepic prodao bezbroj lopti, Markovic baca na alley-oop kad gubimo 10 razlike, Perovica ne bih da komentarisem. Jednostavno, mnogo losa utakmica, prva takva sto je i ocekivano kad je ovakav sistem takmicenja. Mora prosto doci do pada. Problem je propustena sansa protiv Francuza gde smo odlicno igrali i to sto imamo jos 2 izuzetno teska protivnika. Ocekujem mnogo bolju partiju protiv cigana u petak i veliki sam optimista, jer nema sanse da mi odigramo 2 ovakva meca. Sto se Turaka tice, njih se ne bojim nimalo. Prvo sto ce nasi biti motivisani vise nego sto bi bili ako bi dosli do finala, a drugo sto Turci koliko god da imaju igracki kadar su smesni jer su pokazali da znaju da igraju samo kad su domacini. EP 2001 i SP 2010 gde su pokrali sve sto su mogli a ostalo smesno.
      sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
        Teodosic je izgubljen od pripremama jos nije dosao sebi,a Marijanovic gori od Perovica ne moze biti,toliko.
        ti si taj

Comment

• Mozemo se zadovoljiti titulom tima koji najgore brani centralni p'n'r od kada je izmisljena igra pod obrucima . Kaukenas nam sve poene dao posle suta iz bloka, majku mu jebem .

Nego, Manda, Teo je odlicno odigrao ovu tekmu, ne znam zasto ga grdis...
          Last edited by ЕлБиЏеј; 07-09-11, 21:08.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Primili 100 koševa
            Šut za 2: 24/44
            Šut za 3: 7/18
            Skokovi: 29 (11/18)

Sve u svemu loše, mnogo loše. Kada plej promaši oba slobodna bacanja... nemamo o čemu da pričamo.
            Ako ti nije tesko da mi objasnis sta konkretno fali ovim statistickim parametrima sto si iznela?

Comment

• @Nash

Ma kako nisu pogadjali suteve preko ruke, bre u 2. i 3. cetvrtini samo to im je ulazilo .

Comment

• Originally posted by Drazen 3 View Post
                Ako ti nije tesko da mi objasnis sta konkretno fali ovim statistickim parametrima sto si iznela?
                Ako nije problem, sa tobom ne bih da ulazim u diskusiju...
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma jesu pogadjali i preko ruke, ali ja dam glavu da ne bi ni smeli da sutnu, a kamoli da pogode da ih nasi nisu ostavljali na pocetku utakmice.

P.S. LBJ, apsolutno se slazem sa predjasnjim postom, Spanci sad da su pametni ubice nas iz centralnog pika sa Gasol-om i Rubiom.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                    @Nash

Ma kako nisu pogadjali suteve preko ruke, bre u 2. i 3. cetvrtini samo to im je ulazilo .
                    Rekao sam preko 2 ruke, citaj. Preko ruke kad imas takve sutere i nije neki preteran user ako nije visinska razlika sto u ovom mecu uglavnom nije bilo a i to sto izgleda preko ruke nije ni bilo jer smo kasnili sa izlaskom na sut i izbacaj je sledio pre nego sto ruka dodje i onda izgleda da je sut prilicno tezak ali kad se malo obrati paznja i pogledaju usporeni snimci se jasno vidi koliko smo kasnili. Mnogo lose, bice bolje.

EDIT: Preko ruke je bilo i ponekih usera je bilo ali ne mnogo, nego su Litvanci odlicna suterska ekipa kao i Sunsi u NBA i odmah dobijaju stereotip usera a ustvari ljudi samo imaju precizne ruke. Sad, to sto im se igra zasniva sutu je nesto drugo.
                    Last edited by Casiraghi; 07-09-11, 21:14.
                    sigpic

Comment

• Ne treba Špancima nikakav pick protiv nas, samo nek spuste braći loptu, satraće nas. Možda bolje da odmorimo tu tekmu, jer svakako moramo dobiti zadnju

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Rekao sam preko 2 ruke, citaj. Preko ruke kad imas takve sutere i nije neki preteran user ako nije visinska razlika sto u ovom mecu uglavnom nije bilo a i to sto izgleda preko ruke nije ni bilo jer smo kasnili sa izlaskom na sut i izbacaj je sledio pre nego sto ruka dodje i onda izgleda da je sut prilicno tezak ali kad se malo obrati paznja i pogledaju usporeni snimci se jasno vidi koliko smo kasnili. Mnogo lose, bice bolje.

EDIT: Preko ruke je bilo i ponekih usera je bilo ali ne mnogo, nego su Litvanci odlicna suterska ekipa kao i Sunsi u NBA i odmah dobijaju stereotip usera a ustvari ljudi samo imaju precizne ruke. Sad, to sto im se igra zasniva sutu je nesto drugo.
                        Slazem se, zna se da su Litvanci fantasticni suteri i apsolutno si u pravu kad kazes da smo kasnili na blok u sutevima, i to cak kada igrac nije sam kada je prosto 1 na 1 oni se vrlo brzo dignu na sut tako da to izgleda skoro kao da su sami..
                        <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Ne treba Špancima nikakav pick protiv nas, samo nek spuste braći loptu, satraće nas. Možda bolje da odmorimo tu tekmu, jer svakako moramo dobiti zadnju
                          Ma treba nas pobiti sto smo jednom lose odigrali.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Ma jesu pogadjali i preko ruke, ali ja dam glavu da ne bi ni smeli da sutnu, a kamoli da pogode da ih nasi nisu ostavljali na pocetku utakmice.

P.S. LBJ, apsolutno se slazem sa predjasnjim postom, Spanci sad da su pametni ubice nas iz centralnog pika sa Gasol-om i Rubiom.
                            Tacno tako, mi smo im u pocetku dozvolili dosta, dosta otvorenih suteva, koje su Litvanci naravno ubacivali kao kap, trojka za trojkom . E onda dolazimo do psihickog dela kosarke, gde Litvanci dobijaju na polju samopouzdanja, ruka se oslobodi i omeksa, pa ti nije vazno da li gadjas preko ruke ili otvoreno .

Spanci su jedan od najboljih p'n'r timova, bilo da je igrac sa loptom Navarro, Rubio, Calderon, Sada ko god . Nadam se da ce Duda konacno naci odgovor na tu centralnu saradnju .

EDIT: Koliko sam shvatio, jer zaista su mi oci suve kao barut od nervoze i mrzi me da se udubljujem, rekao si da sve to sto mi nazivamo preko ruke su u stvari otvoreni sutevi sa zakasnjenom reakcijom defanzive . Ne slazem se . Pocius je 2 trojke od ko zna koliko, pogodio preko ruke iz coska, onda Kaukenas par puta iz p'n'r pogadja preko 2 ruke sa skokom unapred, zatim ne znam ko je bese pogodio na kraju trece ili druge, na isteku vremena kada je Sarenac rekao da ni posto ne smemo primiti trojku, to je isto bilo preko ruke i jos mnogo, mnogo primera .
                            Last edited by ЕлБиЏеј; 07-09-11, 21:22.

Comment

• e ljudi ne moze niko da me ubedi da je ovo njih sralo i da im je bilo sutersko vece. dajte molim vas...tako je to u kosarci kad dozvolis protivniku da se raspuca,lezernom i totalno neagresivnom odbranom,onda se posle samo sipa. pa naravno!
                              totalno nismo licili na tim koji smo navikli da gledamo,uzas! ne znam ni kako je samo 10 razlike na kraju,izveli smo brdo bacanja pa zato,inace realno su bili za 20 razlike bolji od nas. popizdeo sam! ne znam zasto su odigrali ovako lezerno u odbrani,bez trunke agresije i fokusa,totalno dekoncentrisano i bez zara.
                              cak i duda je delovao nekako lezerno,kao da nije tolko bitna tekma...
                              i iako obozavam dudu,nisu mi ipak nikako jasne neke odluke njegove. pa kad vec tako cepaju trojke zar nije logicno da se ubaci paunic,on je bar ko bik u odbrani i stoji uz igraca!!! a rasic,keselj i teo ni ne gledaju gde je igrac u odbrani kolko su dekoncentrisani!
                              ovo je zaista za brigu,delovali smo kao totalno neozbiljna ekipa,nekim cudom nije bilo 20 razlike,protiv spanaca realno pucamo,a protiv turaka se onda vadimo.
                              al dzabe to,ovo ne obecava nikako,zadnje 2 utakmice ovako slaba odbrana,rupe na sve strane,cak i da prodjemo u 1/4 finale to max sa ovakvom igrom,a mene to uopste ne zanima i mislim da to nije nasa realnost,jer ovaj tim je na okupu vec 3 sezone,to je jedan sistem koji je pokazao da kad igra dusom da moze svakoga da dobije!
                              tako da neko 7. ili 8. mesto je neuspeh!!!

Comment

• Ja se najvise plasim kombinacije Pau - Rubio, jer je Pau brz u tom otvaranju, a Rubio ako nesto ima to su onda pregled igre i sjajne asistencije. Medjutim, ono sto nemaju je sut za 3 kao Litvanci, a Litvanija je veceras maltene SVE igrala iz centralnog pika. Cak i kada bi zatvarali igraca sa loptom i roll man-a, neko bi ostajao sam u sutu za 3 sto bi Litvanija lagano eksploatisala protokom lopte.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X