Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group C - diskusije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako je ovo danas bilo lose.Odlicna odbrana u prvom poluvrijemenu i taman pomislim opametili su se,zaigrali kako treba,kad onda Grci na pocetku trece cetvrtine ubacaju 16 poena,a mi 2
    Tu je sve bilo gotovo,nevjerovatno je kako se to nije moglo zaustaviti,moglo je,nego nema trenera.Pekovic nesto bolji,ali i dalje je to tanko,koliko samo mucenja,sve nesto na silu,nema akcija,nema protrcavanja,proigravanja.U sta se pretvori ova reprezentacija,a nije mnogo izmijenjena iz onog Duletovog perioda.
    Kad neko potrosi cijelo ljeto na pripreme i ne moze akciju da sveze,a ima vise nego pristojne igrace,onda je jasno kakav je Radonjic trener!
    Bilo bi lijepo kad bi se pobjedom oprostili od ovog prvog nastupa,ali se stvarno ne nadam pobjedi,sta ce nam tek Finci napraviti tricama...
    Cestitke Bosancima,bas mi je drago sto ste pobijedili Hrvate i nadam se da cete proci i zbog vas bi volio kad bi sjutra dosli do pobjede,ali vam je sigurnije da vi sami odradite posao
    sigpic

Comment

• Ako BiH prodje imam osecaj da ce svi njihovi navijaci ovde nositi sliku Sabita Hadžica na avataru
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Vladane,nema sanse da dobijemo Makednoce,ubit ce nas onaj Gecevski kao i uvijek,ali hvala na lijepim zeljama,moraju se tvoji zemljaci malo potruditi...mada je meni ova pobjeda najdraza,sad ako prodju bit ce mi drago,ako ne nije ni ovo lose

Sabe je genije,to sam vec rekao,sa svojim cuvenim akcijama je zasluzio da bude na avataru,kod mene je vec bio i opet ce
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Važno da Joke kaže da je Hrvatska bolja od Srbije

Bogami ova grupa je najinteresantnija. Biće zajebano sutra. Šteta samo što se mečevi poslednjeg kola ne igraju u istom terminu...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Vladane,nema sanse da dobijemo Makednoce,ubit ce nas onaj Gecevski kao i uvijek,ali hvala na lijepim zeljama,moraju se tvoji zemljaci malo potruditi...mada je meni ova pobjeda najdraza,sad ako prodju bit ce mi drago,ako ne nije ni ovo lose

Sabe je genije,to sam vec rekao,sa svojim cuvenim akcijama je zasluzio da bude na avataru,kod mene je vec bio i opet ce
            Ako bude isao sut i krenu trojke itekako imate sanse.Oni su jaci u reketu,Samardziski,Gecevski i Pero su prave zvijeri,ali se moze protiv njih,pa jbt mi smo ih dobili
            Samo treba nekako zaustaviti Boa na 15 i Ilievskog i mirni ste,to "samo" je najtezi dio posla
            Sto se meca sa Finciima tice stvarno nisam optimista,jer je igra ocajna,a posto su i Grci koji bas suterki nisu najtalentovaniji davali trojke onda ti je sve jasno.Ipak se nadam jer bi bilo lijepo pobjedom se oprostiti,a i da vi prodjete ;)
            sigpic

Comment

• @Hamza
              Ako na kraju ekipe imaju isti skor, ako se napravi krug sa tri ekipe od npr 2-3, onda se gleda medjusobna kos razlika, samo izmedju ta tri tima.
              Ovo je igra, ovako se igra za reprezentaciju, borba za svaku loptu.
              Zatvorili smo skok i odmah smo moze se reci razbili jednu dobru reprezentaciju, sut je opet isao, 13 trojki, ali nisu trice kljuc pobjede.
              Kada smo postavili zonu, a zona se probija dalekometnim sutevima, a Hrvati nista nisu mogli pogoditi, tu je kraj bio.
              Mirza fenomenalan, niko ga nije mogao cuvati, Zoric, Andric smijesni ispadali, jedan fenomenalan fadeway je imao, kasnije ga cuvao Simon, jedino sto je mogao uraditi, to je bio faul.
              Henry Domercant, kakvo srce kod tog momka, pa rekli bi da je rodjen u sred Sarajeva, Tuzle, Zenice, 5 trojki danas zaredom, jedna sa sedam metara sa zvukom sirene preko ruke.
              Sutra ako pobjedimo Makedoniju, prenosimo dva boda i ulazimo u borbu za 1/4. ;)
              Ako izgubimo, onda nam odgovara poraz Hrvata protiv Grcke i poraz Finske protiv CG, nekako sam skeptican u vezi CG, jer su u raspadu.
              Ako Hrvatska dobije Grcku, onda se pravi krug izmedju nas, Hrvata i Grka i tu ja mislim prolazimo, jer smo dobili Hrvatsku 12 razlike, a izgubili od Grcke 9, tako da Hrvatima treba nekih 16tak razlike sutra protiv Grka. Ne vjerujem da ce uopste pobjediti, jer su totalno pali psihicki nakon ovoga.
              Joke Vrankovic je teski idiot, usudio bi se reci, losiji selektor i od Sabeta, koji je danas vodio odlicno utakmicu(nisam ocekivao da cu ovo ikada reci).
              Sutra na pobjedu protiv Makedonije, mislim da su se previse potrosili, a realno mislim da smo bolji od njih.
              Svaka cast momcima, obradovali su nas samo tako.
              Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• d
                anas je naredu taktika..........igrajte u pm. hahahahahah ;)

Comment

• Ne brinite se Bosanci,dobijamo mi Fince lagano ,iako Vladan nije optimista.Ja mislim da cemo to dobiti.Nisam pratio Finsku na ovom prvenstvu,a ni ranije,ali mislim da smo bolji od njih.Sve zavisi od pristupa meca nasih igraca,ali ja mislim da ce to biti dobro i da se oprastamo pobjedom ;)
                  Nisam danas bio u prilici da gledam mec,ali sam cuo da je bila odlicna 2/4.Onda smo i poveli pocetkom trece,ali onda serija Grcke od 18-0
                  Da je Vujosevic ostao na celu reprezentacije sigurno bi bilo mnogo bolje od ovoga.Vjerovatno bi i prosli grupu.Radonjic je katastrofa od trenera i nece nista biti od nase reprezentacije ako njega u skorije vrijeme ne smijenimo.

Comment

• Moze BiH tuci Makedonce lagano... Makedonci su dobili Grke jer ih je sut stao kao danas Hrvate. Nisu ni jedni ni drugi nista posebno , sretno BiH jer Makedonija je overila , voleo bih da Hrvati ispadnu
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                      Moze BiH tuci Makedonce lagano... Makedonci su dobili Grke jer ih je sut stao kao danas Hrvate. Nisu ni jedni ni drugi nista posebno , sretno BiH jer Makedonija je overila , voleo bih da Hrvati ispadnu
                      pobedicemo mi i BiH ..
                      FORZA MILAN!!

Comment

• Nisam stigao da cestitam momcima na strasnogi igri i osvjezenju poslije onog jucer.

Sve ste rekli sutra idemo u drugi krug

Comment

• Bosna pobijedila Hrvatsku 92:80! Bravo momci!, napisao je Asmir Begović na svom Twitter profilu. ;)

Comment

• u ovoj grupi je totalna ludnica
                            sigpic

Comment

• Bravo BiH!

Grčki navijači posle poraza od Makedonije blokirali granični prelaz!
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Evo da se i ja malo uključim u raspravu.
                                Prije svega zaslužena pobjeda Bih,uništili su nas Teletović i onaj Amer,al još uvijek mi nije jasno kakvu mi to košarku igramo,u obrani kroz cijelo prvenstvo ne postojimo svi se razigraju protiv nas,ako nemamo šutersku večer 90 posto gubimo meč,da nije bilo Popovića izgubili bi i protiv Crnogoraca.
                                Trener nam je ( i još ima hrabrosti reći da smo bolji od Srba )da su tu Spahija i Perasović bilo bi to dosta bolje,al najžalosnije je što nas bilo koja pobjeda vodi dalje,tako da se još nekako mogu skrumpirati i bit će to vrlo uspješan eurobasket po vodstvu HKS,slično kao svjetsko prošle godine u kojoj smo bili očajni kao i sad.

P.S. stvarno ne razumjem ove komentare NEK CRKNU- ko to??
                                Naljutilo vas baljezbanje Cvitkovića pa on već više od 20 godine pijan vodi utakmice i svakakvih gluposti nadrobi(ko još njega uzima za primjer,inače su krive neke zavjere sudačke po njemu kad se izgubi)i da se zbog njega pišu onakve poruke i još vidim da ima i osoba kojem se sviđa to

Comment

Working...
                                X