Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011 Group C - diskusije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja budale antica 19 skokova..........nije normalan ocm. svaka cast makedonija

Comment

• Mekejleb je najzasluzniji za pobedu zato sto je prvo spasio jednu bitnu loptu koja zamalo da bude izgubljena i odlicno se snasao u topj situaciji i lopta je zavrsila kod Finca koji je vec lezeo na parketu.Zatim je ukrao loptu u poslednjem minutu i na kraju pogodio bacanja.
      Cestitke Makedoncima na prolazu i jedino ko moze da im skine cetiri boda koje ce da nose u drugu fazu je BiH pod uslovom da pobede i Hrvate i Makedonce.

Comment

• Već vidim Makedoniju u 1/4 finalu
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Bice dovoljna pobeda protiv Gruzije za to.
          Al realno ni Rusi ni Slovenci ne igraju na svom nivou, pa me ne bi cudilo da budu prvi.

Comment

• Mene su Rusi iznenadili,igraju cele pripreme dobro,a i na prvenstvu igraju i vise nego sto im je potrebno...za mene su prijatno iznenadjenje.
            sigpic

Comment

• Ima jedna caka kako se moze desiti da 4 tima sa Balkana imaju 3-2 i da onda bude svega , Hrvati trebaju dobiti Grke a izgubiti od BiH i imaju 3-2 , BiH treba dobiti i Hrvate i Makedonce (imaju 3-2) , Makedonci trebaju izgubiti od BiH i imaju 3-2 a Crnogorci trebaju tuci i Grke i Fince i imaju 3-2 , sa tim skorom Grci ispadaju a dalje bi isli BiH kao prva jer bi imala izmedju ova 4 tima 2 pobede dok svi ostali 1 i dalje bi verovatno isli Makedonci i Crnogorci zbog kose razlike
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• A ima jos jedna po meni izglednija caka da BIH prodje ali moraju pobijedit obje tekme to je sigurno!

Da Bih pobijedi i Hrvate i Makedonce,da Grcka takodje pobijedi i CG i Hrvatsku,da Makedonija sutra izgubi od BIH i onda bi bilo Grcka 4:1,MAK 3:2,BIH 3:2,HRV 2:3,CG 2:3,FIN 1:4 ;)

Comment

• Mi ako dobijemo Hrvatsku i Makedoniju ja cu gologuz proci kroz grad

Veceras bi nas Tomic mogao napuniti.
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                    Mi ako dobijemo Hrvatsku i Makedoniju ja cu gologuz proci kroz grad

Veceras bi nas Tomic mogao napuniti.
                    Zapisano u arhivu Ma moramo odigrati bolju odbranu nego protiv Finske! Maloprije gledam Tele povrijeden :S

Comment

• Ako zelite dobiti Hrvate morate zatvoriti Tomica i staviti Bajramovica jer on igra 80 puta jacu odbranu od Kikanovica , sta promasi Bakic
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pekovic kako igra moze komotno pod ruku sa Emirom Zimicem

Comment

• Originally posted by hamza_TM87 View Post
                          Pekovic kako igra moze komotno pod ruku sa Emirom Zimicem
                          Gde ces ga porediti sa Zimicem Taj u Bosni ni 5 minuta ne igra Inace 1 razlike za Grke na poluvremenu , nadam se da ce Djetici okrenuti

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                            Gde ces ga porediti sa Zimicem Taj u Bosni ni 5 minuta ne igra Inace 1 razlike za Grke na poluvremenu , nadam se da ce Djetici okrenuti
                            Kako sutiraju za tri tesko... Dasic danas ne moze vola da ubode kao i ostatak ekipe. Evo sad vec +12 za Grke...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                              Ali ja sam oplakao kada sam negdje procitao Zimic dobio otkaz u K.K. Triland To je inace mali sarajevski klub koji nema cak ni svoje mladje kategorije

Comment

• Ovi Crnogorci su teska boranija....U svakom slucaju,uspeh im je sto se uopste dosli na EP...Ipak je to ekipa limitiranih kvaliteta

Comment

Working...
                                X