Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opste muzicke diskusije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Georgiev ima lepe pesme,slusam ih,ali po meni Seka,Karleusa i ostale ove "pevacice" koje kreste uzivo a na play-back pevaju vrhunski su snimile plocu preko veze,i eto sada popularne.
    Ceca je dobra pevacica nemoj sad
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ne govorim o pevackim (ne)kvalitetima, govorim o kompletnom paketu, pevanje, podloga, aranzman, efekti. Nema harmonicnosti, mi nemamo edukovane tekstopisce i kompozitore, a jos manje pevace. Vecina frontmena stranih rok grupa ima zavrsenu akademiju, da ne pricam o likovima koji im pomazu u gore navedenim stvarima. Zato tako izadje kvalitetan paket.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ma da bre..Ovo sve na mufte nesto.Jednostavno 80. i 90. godine su bile najbolje pogotovo za rok grupe nasih prostora. Tada ja jos nisam bio rodjen,ali slusam i sada neke pesme iz tih doba.
        Sada ti ide samo pare,pare,pare...
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ne samo za nase grupe, u celom svetu i u svim muzickim pravcima. Pazi ko je sve bio na vrhuncu osamdesetih: Eric Clapton, G`n`R, Queen, Michael Jackson, Jean Michelle Jarre, Madonna tek pocela (i tada je bila najbolja), Stones, ACDC, REM i jos mnogo, mnogo, mnogo umetnika, nemoguce je setiti se svih. Da je Hendrix ostao ziv to je nesto najblize raju.

Comment

• http://www.b92.net/zivot/vesti.php?y...&nav_id=573500

On this note

Turbofolk je smece nastalo iz kriminala
            Last edited by Nebojsa; 13-01-12, 11:16.

Comment

• E vala svaka ima cast. Jeste turbo-folk smece,ali svi nasi to slusaju. Ne znam sto..
              Kad neko pocne da zavija onako mislim daj bre,gde mi zivimo. Treba da se vrtimo na liniju 90-ih
              Dreams are coming true.

Comment

• Zato sto je to muzika niskih pobuda koja peva fizickim nagonima. A to sto vecina slusa ne znaci nista sem da su vecina idioti.

Comment

• U zadnje vreme se vise gleda izgled pevacice i njeni atributi (znate na sta mislim) nego samo pevanje
                  Dreams are coming true.

Comment

• Obuci se minimalno,da se vidis maksimalno..

Nebojsa,kako si zaboravio Pink Floyd,najbolji bend svih vremena
                    CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Veceras u Doboju na trgu:

Da li smem propustiti?
                      sigpic

Comment

• Ma koja bre domaca muzika, ne postoji to. Dobro ajde, mozda neko od vas to slusa, ali ja ne vala, uh... Mozda jedino nesto starije od Smak-a (Daire, Hladno je...) ili nesto u tom fazonu, a ovo sto je danas popularno -uzas
                        Preferiram alternativni rok, vec sam nabrojao koje su mi omiljene grupe, i to je to
                        Ali ajde opet, kada mi neko pomene muziku, ja pomislim na grupe: The Killers, U2, Kings of Leon, Coldplay, REM(koji se nazalost raspao), Muse, White Lies, Arctic Monkeys, RHCP itd...itd...
                        ostalima(a ti mislim prvenstveno na nase) je vazno da se reklamiraju, nabace 3 tone pudera i unesu se u kameru i to je kao spot za pjesmu. Batali to...
                        A vidim neko je pomenuo da je Ceca dobra(bice valjda). Ma sta dobra, drugi joj sastavljaju pjesme i komponuju muziku, a ona samo to pjeva. Ima ona mozda dobar glas, ali nije to to. Kad sama sastavi tekst, sama stvori muziku, pricacemo... ;)
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Entoni Kidis legenda!I steta sto je Hilel Slovak umro tako rano,bio je odlican gitarista.
                          Nego je l' citao neko Scar Tissue,autobiografiju Kidisa? Lik kroz sta sve nije prosao u zivotu,droga,skakanje sa krova u bazen(pa je promasio i zeznuo opasno kicmu,pa problemi sa ribama,evo u ovom klipu njegova devojka ga izubija na 2.00,zanimljiva knjiga,citajte,ima svasta)
                          CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Kako neko moze ovo da ne voli ???

Marinkova bara FTW

Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Nebojsa, zaboravio si Metallicu. Doduse oni su najvecu slavu stekli nakon albuma Master of puppets, znaci neke '85-'86 godine

Originally posted by Ivan Piper View Post
                              Ma koja bre domaca muzika, ne postoji to. Dobro ajde, mozda neko od vas to slusa, ali ja ne vala, uh... Mozda jedino nesto starije od Smak-a (Daire, Hladno je...) ili nesto u tom fazonu, a ovo sto je danas popularno -uzas
                              Preferiram alternativni rok, vec sam nabrojao koje su mi omiljene grupe, i to je to
                              Ali ajde opet, kada mi neko pomene muziku, ja pomislim na grupe: The Killers, U2, Kings of Leon, Coldplay, REM(koji se nazalost raspao), Muse, White Lies, Arctic Monkeys, RHCP itd...itd...
                              ostalima(a ti mislim prvenstveno na nase) je vazno da se reklamiraju, nabace 3 tone pudera i unesu se u kameru i to je kao spot za pjesmu. Batali to...
                              A vidim neko je pomenuo da je Ceca dobra(bice valjda). Ma sta dobra, drugi joj sastavljaju pjesme i komponuju muziku, a ona samo to pjeva. Ima ona mozda dobar glas, ali nije to to. Kad sama sastavi tekst, sama stvori muziku, pricacemo... ;)
                              Bravo za post i za navedene grupe

Od domace muzike volim jedino Massima Savica (covjek ima glas...), Miladina Sobica (najbolji kantautor sa ovih prostora) i Perper
                              A strana, na prvom mjestu Metallica (definitivno najbolja grupa! - realno imaju sve), pa Nightwish (sa Tarjom - opet glaas), Muse, RHCP, Scorpions, Stonsi, HIM (i Ville ima glas ), Epica, Within Temptation...
                              A od ''drugacije strane'' volim Amy McDonald, Il Divo, Lauru Pausini, Zaz i Andreu Bocelli-a...
                              I covjek kojeg bas postujem: Maksim Mrvica!
                              Last edited by Miss Poison; 13-01-12, 21:26.
                              Mistakes make us who we are.

Comment

• Ljudi, bruke ove! Kucam na YT: Hit the lights, i izbaca mi Selenu, a Metallica tek neka tamo... Sledeca Selenina pjesma ce biti Master of puppets!
                                Mistakes make us who we are.

Comment

Working...
                                X