Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Jax Teller View Post
    Brate sve ima svoje razloge, Džeki su misli garant u prelaznom roku, Miske nije vise na onom Europskom nivou fudbala.. Medunjanin je standardno spor decko, a Iba je jednostavno man of the moment ne moze se od njega ocekivati da leti po terenu.

Eh Višća, dečko ima jako dobar dribling, ali se jos uvijek divi sam sebi nakon dobrog poteza umjesto da stvori gol sansu.. Kolosinac je razbijač i sad bez dileme mozemo reci da smo jedna od jačih ekipa na šake u svijetu.
    Vršajević jeste standardno loš, ali ako ćemo realno ni već spomenuti nisu ništa bolji bili, čak šta više bili su gori od njega. Džekine misli u dresu repke trebaju biti usmjerene samo na istu, ostalo je nebitno u ovakvim trenucima. Misimović je greška Sušića, on već dugo nije na nivou, ali ili ne želi da ga mijenja ili smatra da nema adekvatne zamjene za njega. Iako, koga god da stavi teško da će biti gori. Ali mislim da on ide iz početnog sastava povratkom Salihovića na zadnjeg veznog, čime će Pjanić na njegovu poziciju. Barem je logično da tako bude. Višća jedini koji je uspio napraviti nešto vrijedno spomena u prvom poluvremenu, opet kažem kamo sreće da imamo još jednog takvog na desnoj strani.
    sigpic
    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
    don't support us when we win."

Comment

• Ja sam nade polagao u Stevanovica, al' izgleda da je poceo stagnirati i da je tu mrka kapa.

Edit:Treba Begovica pitati je l bilo muških dresova
      DALE 1992-2020
      NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Stevanović je i meni na prvu djelovao kao veći potencijal od Višće, ali stagnira već duži vremenski period, tačnije od odlaska iz Vojvodine i onog meča protiv Velsa kada je izdominirao.

Najgora stvar je što nemamo ni na klupi nekog ko bi mogao nešto napraviti. Hajrović jedino ili Salihović, ali on vjerovatno nije spreman zbog povrede koju je zadobio.
        sigpic

Comment

• Jebaće mu Spaha mamu cigansku za ovo.
          sigpic

Comment

• Aguero bi trebao sad napustiti igru. Nije pametno da pa Spahi padne šaka do kraja
            DALE 1992-2020
            NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Kakva lopta Pjanića, al' džaba kad ni Ibiševića ni Džeku ne ide večeras. Nemamo nikakvog napadača da barem jedan od njih izađe iz igre i pojača nas minimalno za 50%.
              sigpic

Comment

• Ja imam osjecaj da nam Argentinci mogu dati gol kad hoce.
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Ja imam osjecaj da nam Argentinci mogu dati gol kad hoce.
                  Samo jači presing i mi smo gotovi, nešto kao na početku susreta kad su stvorili par prilika.

Evo ga upravo, nema šanse da bi mi mogli od Misimovića očekivati ovakvu loptu ili ovakvu završnicu jednog od napadača (odnosi se na večerašnji susret). Sad će tek izgledati bezvoljno...
                  Last edited by Merlin; 19-11-13, 02:59.
                  sigpic

Comment

• Pape se sjetio izmjenu napraviti. Još Miske i Ibišević izlaze i ona faca kao da nisu očekivali da izađu, iako su izmjenu zaslužili još na poluvremenu.
                    sigpic

Comment

• Evo i Šunjića, valjda nas nece zakopati k'o protiv Amera..

edit: nisam ni reko on vec pade na 40 i napravise stopostonu
                      Last edited by Jax Teller; 19-11-13, 03:06.
                      DALE 1992-2020
                      NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Evo i Šunjića, valjda nas nece zakopati k'o protiv Amera..
                        Ne mogu da vjerujem, kakva izmjena, trom i nepokretan štoper umjesto beka.
                        sigpic

Comment

• Još se ljudi zayebavaju, moglo je hladno biti još par komada. Koliko su samo brži i pokretljiviji, strašno sa koliko lakoće dolaze ispred našeg gola. Da se ova patnja hoće već jednom završiti.
                          sigpic

Comment

• Režiser nikako da skonta da Piplica nije selektor
                            DALE 1992-2020
                            NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Režiser nikako da skonta da Piplica nije selektor
                              Haha, ja gledam preko streama i par puta Piplica u kadru, kontam zanimljiva im budala, ali nastavilo se i u 2. poluvremenu i bilo je jasno da su ga pomiješali sa Papetom. Proslavi se Piplica ni kriv ni dužan.
                              sigpic

Comment

• dzeko-539x400.jpg

Jedna adekvatna slika.
                                DALE 1992-2020
                                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Working...
                                X