Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Zukanovic je as veliki,Miroslav Stevanovic isto tako,ali zabio ga kapiten Zeljeznicara Muamer Svraka u sudijskoj nadoknadi
    U Saudijskoj nadoknadi.

Ajde Sinisa sad, nastavi u istom ritmu legendo !
    Cuj prvi maj

Comment

• E ako Svraku ovaj gol ne proda vala .... Svaka cast momku po onakvom terenu onako mirno pospremiti loptu u gol. Zukanovic sjajno presjekao loptu, a kljucni potez je bio prolaz Stevanovica i asistencija za Svraku.

Comment

• Muamer Svraka

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
          U Saudijskoj nadoknadi.

Ajde Sinisa sad, nastavi u istom ritmu legendo !
          Napisao ja tako vjeruj mi,prenijelo me nesto pa sam se ispravio
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ja sam se prepao da se nece ko udaviti

Kako udjose ovi iz nase lige tako se vidjelo da im je ova vrsta terena poznata

Odlicna akcija kod gola,prvo Zukanovic majstorski za Stevanovica koji prolazi lagano igraca i dodaje za Svraku koji lijepo pogadja.

Danas ponajbolji Pjanic,Stevanovic i Zukanovic.Pjanic slobodni ala Juninho ,Zukanovic pokazao da je doktor za Vranjesa,a Stevanovic nastavlja sa odlicnim partijama i igrac njegovog profila je itekako potreban reprezentaciji.Alzir cirkus od reprezentacije i nije mi jasno kako su 19.

A sada majstor biljezi stoti nastup i crni Messi prvi
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Bravo Lazare.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• 1:0....
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• JBT vodimo
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• JBT dominiramo ! ladno da igramo u njihovoj kvalifikacionoj zoni nego samom pojavom me nervira Scepa ! Usput Belgija sabija, ko igra uzivo, neka bije sledeci gol Belgija xD
                    Originally posted by Brajkula
                    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Lepo isplaniram da gledam Engleze, ali niko interesantan ne igra. Nase ne gledam, iako vidim po komentarima da su dobri. Ne mogu sebi da dozvolim ekipu u kojoj je Scepakadabra prvi izbor u napadu.
                      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ma gledaj slobodno brate. Lik se ne primecuje, kao da ga nema na terenu p.s. izjednacise RumuNJi iz jednog suta

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Belgija je brutalna ekipa, povratice prednost lagano. Koji broj nosi Kolarov?
                          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
                            Ma gledaj slobodno brate. Lik se ne primecuje, kao da ga nema na terenu p.s. izjednacise RumuNJi iz jednog suta
                            Примећује се, имао је две добре шансе и у оба наврата је пребацио пречку.
                            Чекам да видим Филипа Ђорђевића или Ђурића у нападу кад већ нмг да видим Звезду у баскету.

Comment

• iih kad je to bilo kad je ckode prebacio precku ! jel ono Djurdjic iz Helsinborga reko da ne zeli da igra za Srbiju dok je lik iz Borovo sela trener?

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Za ono sto je Scepakadabra promasio u 17-om minutu, zabranio bih mu dozivotno pristup stadionima. Pa vole, sto na snagu sa 13 metara?!

Comment

Working...
                                X