Golcina Defoa!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijateljske utakmice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA!
Kakav gol je dao Di Maria, sunce ti jebem!
http://www.goalsarena.org/video/frie...iendly_en.html
EDIT: Bolje ovako..
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Na prvu fenomenalan gol, na drugu, klasika, pipnula lopta odbrambenog i nastaje dar mar. Zato mi je i bilo cudno, lopta je naglo promenila pravac. Mrzim ovakve golove... Ali fenomenalan Di Maria...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Razvalismo Wales i slavismo pobjedu nakon dugo vremena. Mislim da smo večeras bili bolji u svim segmentima igre, a Stevanović nam donese pobjedu, jednostavno je bio nezaustavljiv za dosta lošu odbranu Walesa. Veliki je on dobitak za našu repku i sva sreća da ga je Pape na vrijeme pozvao. Definitivno mora igrati u kvalifikacijama za SP.
Dali smo im 2 fina gola i onda zatvorili utakmicu tako da Wales nije imao prilike da ozbiljnije ugrozi Begovića. To ih je nevjerovatno iritiralo pa su počeli da igraju prgavo, guraju, udaraju, ali sreća naši nisu bili ništa bolji, vraćali su im sve na čelu sa Spahićem. Zahirović odigrao odlično večeras, prava zamjena za Rahimića. Sesar nije mnogo igrao pa samim tim nije mnogo ni pokazao, ali mislim da smo sa Zahirovićem i Salihovićem osigurali tu poziciju zadnjeg veznog, sada je potreban samo back-up za njih. Džeko loš večeras, kao i u prethodnih nekoliko utakmica u repki, ne znam šta se dešava sa njim, ali trebao bi malo na klupu. Najbitnije je da smo pružili dobru igru, a pobjeda je plod toga, dobro nam je došlo pred kvalifikacije.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ala su Belgijanci sabili Holandiju, kakva je ovo ekipa bog te mazo, Lukaku, Hazard, Mertens, vezni red, De Brujne, Witsel, Felaini... Odbrana, Kompani, Vermalen, Vertongen, vidim ja da smo mi najebali u grupi...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAla su Belgijanci sabili Holandiju, kakva je ovo ekipa bog te mazo, Lukaku, Hazard, Mertens, vezni red, De Brujne, Witsel, Felaini... Odbrana, Kompani, Vermalen, Vertongen, vidim ja da smo mi najebali u grupi...
Comment
-
Ne mogu da vjerujem da Brazil moze igrati ovako dosadno. U igri nema nikakvog zara. Ako je Leandro Damião najbolje u spicu sto Brazil ima onda su oni bas grohnuli sto se te pozicije tice. Neymar imao 100% priliku, ali mu je golman Khune skinuo. Igraci Juzne Afrike u pojedinim trenucima dobili ovacije od brazilski navijaca, a Brazilci ispraceni zvizducima.
Mogao bi Mano Menezes ne docekati svijetsko prvenstvo ako nastavi sa ovakvim vodjenjem reprezentacije.
Comment
-
Mano Menenzes bi trebao popiti otkaz odma' , covek sa onakvim ofanzivnim fudbalerima fura neku defanzivnu taktiku, potpuno nerazumljivo. Ali tu je Hulk da resi...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment