Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gangrena View Post
    Kad smo mucili muke sa Almunijom i Fabijanskim navodno je Wenger trebao da odresi kesu za De Geu kako mi je drago sto nije
    ma dobro je sto smo resili pitanje golmana

Comment

• Uglavnom se nerviram kada se izgubi utakmica protiv Liverpool-a... Ali danas sam poprilicno ravnodusan. Nije igralo nekoliko bitnih igraca, samo da ovo ne utice na samopouzdanje. Pre svega tu mislim na utakmicu bas protiv Liverpool-a u ligi... Ako nista drugo posle ovoga moze im biti samo dodatna motivacija!

Comment

• Zrijeb za FA Cup danas pocinje u 16:40,ko zeli da gleda ima na ovim linkovima:

http://www.thefa.com/TheFACup/News/2...ound-draw.aspx

http://www.firstrow.tv/watch/104875/...-cup-draw.html
        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Po ko zna koji put primamo gol iz kornera -.- fuck this idem gledam rukomet
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
            Po ko zna koji put primamo gol iz kornera -.- fuck this idem gledam rukomet
            Sad je poluvrijeme budalo, drzi se fudbala.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Dobar gol Ville jako dobro kretanje Benta 0-2 je sad,Arsenal mora da se trgne
              When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Liverpool v Brighton

Everton v Blackpool or Sheffield Wednesday

Chelsea v Birmingham

Crawley Town v Stoke

Stevenage v Tottenham

Norwich v Leicester

Sunderland or Middlesbrough v Arsenal or Aston Villa

Millwall or Southampton v Bolton

Ako Sanderlend bude prosao Midlzbro, mozda cemo imati jedan duel Premijerligasa.Ovako mislim da cu preskociti ovu rundu.

Comment

• Kako stoje stvari utakmica na Emiratima je vec resena. Novo razocarenje.
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
                    Dobar gol Ville jako dobro kretanje Benta 0-2 je sad,Arsenal mora da se trgne
                    Kontra neka bila il sta ?
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Kontra Ville,sut Benta je prvo odbranio Scesni,ali ga je Bent savladao iz drugog pokusaja

Comment

• Kakvo ludilo jebo mi pas mater kad sam prebacio na rukomet
                        @c-bosh Fabianski brani
                        Last edited by Lord Gangarić; 29-01-12, 17:31.
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Auu, svaka cast Arsenalu... kakav preokret

Eh, sta bih dao da vidim da se Chelsea jednom razleti ovako po terenu.
                          sigpic

Comment

• 89% posed lopte ;D
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Uh..sta je ovo sunce ti...'ladno sam prestao da gledam na poluvremenu,vidim na livescore 3-2

Comment

• Kako igra Chamberlejn molim boga samo da ga zaobidju povrede
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X