Stoke ce nekom biti nezgodan protivnik u narednoj rundi,7:6 na penale dobili
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012
Collapse
X
-
Nista od Totenhema.Nece ni ove sezone osvojiti trofej.
Ako sam dobro video, Stouk je igrao u skoro najjacem sastavu dok je Totenhem igrao sa vecinom rezervista.
Samo malo me je razocarala Aston Vila.Nisam ocekivao da ce Botlon da ih pobedi na njihovom terenu.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNista od Totenhema.Nece ni ove sezone osvojiti trofej.
Ako sam dobro video, Stouk je igrao u skoro najjacem sastavu dok je Totenhem igrao sa vecinom rezervista.
Samo malo me je razocarala Aston Vila.Nisam ocekivao da ce Botlon da ih pobedi na njihovom terenu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostMa njihov glavni cilj ove sezone je 4 mjesto i plasman za LP naredne sezone. Vjerujem da oni to mogu uciniti ako se istinski posvete premiershipu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Pregurace Totenhem ovu polusezonu stavise mislim da nece puno da zaostaje za vodecim timovima , problem ce biti drugi deo sezone kada krenu ozbiljniji mecevi u LE, jos gostuju skoro svim velikim timovima u Engleskoj i ne znamo dokle ce dogurati u FA Kupu sto moze da utice na umornost njihovih igraca i nedostatka svezine u ekipi.
Comment
-
Hargreaves zabio go , kako mi je drago , ne mogu vam opisati .
Comment
-
Joj povrijedio se Sturridge..
McEachran je odlican, sjajna kontrola lopte i fino ih dijeli, drzi kontrolu tu na sredini...za 2-3 godine bi mogao biti strasan igrac!
Kakvu tehniku ima Luiz..Last edited by bracala; 21-09-11, 20:34.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Meni je jako zao sto su Hargreavsa pratili toliki pehovi u kraijeri od dolaska u UTD,ali je dobro sto je zabio sada
Chelsea bolji ali je i dalje 0:0,nemoj mi mumi za 2-3 godine,on je potreban vec sljedece sezone
Livepool vodi golom Bellamya,koji je ono gigant nemam rijeciZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment