Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stoke ce nekom biti nezgodan protivnik u narednoj rundi,7:6 na penale dobili
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Arsenal napokon da pobijedi, pa makar i nekoga nizeg ranga.. Vjerujem da ce ovo biti mali stimulans za igrace Arsenala i da ce napokon da proigraju dobro u ligi.. Gdje nestade onakav fudbal

Comment

• Kakva utakmica

Comment

• Nista od Totenhema.Nece ni ove sezone osvojiti trofej.
          Ako sam dobro video, Stouk je igrao u skoro najjacem sastavu dok je Totenhem igrao sa vecinom rezervista.
          Samo malo me je razocarala Aston Vila.Nisam ocekivao da ce Botlon da ih pobedi na njihovom terenu.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
            Nista od Totenhema.Nece ni ove sezone osvojiti trofej.
            Ako sam dobro video, Stouk je igrao u skoro najjacem sastavu dok je Totenhem igrao sa vecinom rezervista.
            Samo malo me je razocarala Aston Vila.Nisam ocekivao da ce Botlon da ih pobedi na njihovom terenu.
            Za Totenhem nije uopste bitno sto su ispali. Zna se da im je glavni cilj 4 mesto. Sto po kvalitetu i zasluzuju. Verovatno ce od nokaut faze igrati ozbiljno i ligu evrope, al prvenstvo i 4 mesto im je u neku ruku obaveza
            sigpic

Comment

• Do cetvrfinala LE, mislim da ne moraju da igraju ozbiljno, nije bas velika konkurencija tamo.
              Brzo ce da batale i FA Kup?

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                Do cetvrfinala LE, mislim da ne moraju da igraju ozbiljno, nije bas velika konkurencija tamo.
                Brzo ce da batale i FA Kup?
                Nece da batale, al ce igrati sa izmesanim sastavom.
                sigpic

Comment

• Ma njihov glavni cilj ove sezone je 4 mjesto i plasman za LP naredne sezone. Vjerujem da oni to mogu uciniti ako se istinski posvete premiershipu.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                    Ma njihov glavni cilj ove sezone je 4 mjesto i plasman za LP naredne sezone. Vjerujem da oni to mogu uciniti ako se istinski posvete premiershipu.
                    Pa da, mislim da Tottenham ima tim za tako nesto.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Pregurace Totenhem ovu polusezonu stavise mislim da nece puno da zaostaje za vodecim timovima , problem ce biti drugi deo sezone kada krenu ozbiljniji mecevi u LE, jos gostuju skoro svim velikim timovima u Engleskoj i ne znamo dokle ce dogurati u FA Kupu sto moze da utice na umornost njihovih igraca i nedostatka svezine u ekipi.

Comment

• Volio bi da Junajted osvoji FA ove sezone..nisu odavno

Comment

• Agree!
                          Tako sam prizeljkivao proslogodisnji FA Kup i desi se ona glupost u polufinalu.
                          Nesto i nisam optmistican po osvajanju ovogodisnjeg FA Kupa.Mislim da ce proci jos neko vreme dok se taj trofej ne vrati u vitrine Junajteda.

Comment

• Hargreaves zabio go , kako mi je drago , ne mogu vam opisati .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Joj povrijedio se Sturridge..
                              McEachran je odlican, sjajna kontrola lopte i fino ih dijeli, drzi kontrolu tu na sredini...za 2-3 godine bi mogao biti strasan igrac!

Kakvu tehniku ima Luiz..
                              Last edited by bracala; 21-09-11, 20:34.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Meni je jako zao sto su Hargreavsa pratili toliki pehovi u kraijeri od dolaska u UTD,ali je dobro sto je zabio sada

Chelsea bolji ali je i dalje 0:0,nemoj mi mumi za 2-3 godine,on je potreban vec sljedece sezone

Livepool vodi golom Bellamya,koji je ono gigant nemam rijeci
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X