Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Funkcija mu udarila u glavu.
    Bio sam i ja pre takav, samo sto me ljudi sada vise primecuju zato sto mi ispod nika pise moderator.
    Gangy znas me ti najbolje.

Neka u finalu pobedi muska ruka.

ledeni, ne sumnjaj u mandin izbor.

Comment

• Uzivaj jos malo Maricu dok se On ne vrati za stalno. Dobice opsirniji report.

Do finala ima jos dosta, tesko sada mogu nesto reci. Moze sijevnuti neka povreda u medjuvremenu...
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
        Uzivaj jos malo Maricu dok se On ne vrati za stalno. Dobice opsirniji report.

Do finala ima jos dosta, tesko sada mogu nesto reci. Moze sijevnuti neka povreda u medjuvremenu...
        Nema potrebe za reportom, on sve zna i oseti cim najmanja sitnica ne stima. Pitaj Vladana kako je jednom otkljucao temu za uzivo komentarisanje na tenisu bez da se loguje, a gde je Mikin ban i ostalo.

Bice jebeno finale, nasi ce uraditi sve samo da Tores ne osvoji nesto ali bilo bi nam lakse sa Totenhemom, ovo su veliki asovi + nema razlike kad igraju na Vembliju i na SB. Jos smo 4 za redom dobili, ako opet dobiju stvarno kapa dole.
        sigpic

Comment

• I cant wait for Finals
          Bice ekstra mec.

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
            I cant wait for Finals
            Bice ekstra mec.
            Predosjecas ko Severina.

A ja bas mislim da ce biti teska utakmica za gledanje.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• KENNY DALGLISH HAS NEVER LOST A MATCH TO CHELSEA AS LFC MANAGER.

Ne bi valjalo da se to promjeni u naredna dva meca

Imam osjecaj da bi Stevie mogao rjesit finale
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• A ja imam oscaj da ce nino dati 3 komada 3 komada to je nasa nada !

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                  A ja imam oscaj da ce nino dati 3 komada 3 komada to je nasa nada !
                  Ne sanjari puno...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• I onda krene u facu da se raduje onom celavcu Skrletelu i ageru

Idemo nino ponizi ih !

Comment

I onda krene u facu da se raduje onom celavcu Skrletelu i ageru

Idemo nino ponizi ih !

Ager ce da mu dadne jedan lakat, cisto da mu ne padne napamet da da gol, a Skrtel ce ga pojesti za uzinu...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

I onda krene u facu da se raduje onom celavcu Skrletelu i ageru

Idemo nino ponizi ih !

A nece Fernando ni igrat pored Drogbe.
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Mozda ovog puta Skrtel istetovira svoj lakat Torresu

Comment

• Neka Agger onako uvali lakat Drogbi. To bih volio vidjeti.

Comment

• Nece Agger, Skrtel oce

Comment

• Mogu obojica komotno, Tito je krsan covjek. Izgurace on to.

Comment

Working...
                                X