Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Yaya

Sasvim zasluzeno ce uzeti titulu i kada se na jednu stranu maknu Tevez,Balotelli i slicni tu u ekipi ima nekoliko sjajnih osoba prije svega pa onda fudbalera kao sto su Hart,Kompany,Dzeko,Kolarov,Yaya i drago mi je sto ce oni uzeti titulu mada iskreno najvise mi je drago sto nece United

I kad Visko rece lopta za Dembu Bu oplakao sam
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Klasicni navijac LFC,raduje se nespjehu drugi klubova.

p.s. 19>>18,ova relacija je jasna,strogo vece xD
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• I skoro +40 na tabeli...

Comment

• 5 times bitches. 18+5 > 19+3 :P
          When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Da ubacimo FA onda
            Ako ikad dodje dan da biram izmedju Sitija i Liverpula bez razlisljanja biram Liverpul.
            sigpic

Comment

• Mandusicu bit ce uskoro znak =

Tih 40+ je jako bitno,kad se sezona analizira jasno je da su i jedni i drugi imali vrlo losu sezonu,vas jedini uspjeh je sto cete dogodine igrati LP a nas sto smo osvoji kup,a koliko je bilo razlike to niko ne pamti nego samo pobjednike.

Originally posted by Vladan View Post
              Da ubacimo FA onda
              Ako ikad dodje dan da biram izmedju Sitija i Liverpula bez razlisljanja biram Liverpul.
              Nisi ti normalan
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Losa sezona jeste, ali s obzirom na okolnosti ja sam zadovoljan...

I evo jos jedan podatak, od osnivanja Premier Lige... United nikada nije bio losije plasiran od treceg mesta, a trece mesto su zauzeli svega tri puta.
                Tako da se ja ne brinem sto se mog United-a tice!

EDIT: I da, ovo je tema za Premier Ligu... tako da tih pet pisite u temi za LS, naravno ukoliko budete u skorije vreme igrali to takmicenje! ;)
                Last edited by Sir Giggsy; 06-05-12, 22:18.

Comment

• Sve manje i manje nade za titulu. Na kraju je ostala samo jos jedna sansa i da se nadamo da ce QPR iznenaditi Citya. Na Etihadu jos niko ove sezone u ligi nije dobio, tako da ce tesko i QPR ali neke su ekipe uzele bod, a QPR ce i da ide na to, pa se potajno nadam.
                  Svejedno, i da na kraju drugi zavrsimo zadovoljan sam. Rekao sam jos nakon onog poraza od 6:1 i nakon sto su se povrijedili mnogi vazni igracu da bi bio zadovoljan i sa drugim mjestom na kraju. Jedinio ce mi biti krivo zato sto smo ispustili 8 bodova prednosti. Malo ko je to ocekivao. Ali eto, ovo je premier liga, dosta se preokreta ove sezone desilo, pa nikad se ne zna...

Sto se tice Uniteda, moglo je i ubjedljivije ali dosta je i 2:0.

Comment

• ja sam navijao da Njukast otkine bod City,ali ocekivanja su bila prevelika sa moje strane ionako nikad nisam voleo sheike

Comment

• 5 kola pred kraj imali ste +6,7 koliko vec,i sad ste svi zadovoljni drugim mestom.Koga lazete?
                      СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Bilo je +8. I ne verujem da je iko zadovoljan (ja nikako nisam )... već prihvatanje neizbežnog.... drugog mesta.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Bendtner View Post
                          5 kola pred kraj imali ste +6,7 koliko vec,i sad ste svi zadovoljni drugim mestom.Koga lazete?
                          Pasa moj, ako imas vremena slobodno prelistaj moje postove od prije.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Bilo je +8. I ne verujem da je iko zadovoljan (ja nikako nisam )... već prihvatanje neizbežnog.... drugog mesta.
                            Svaka cast Olja za iskrenost

@ Fanta

Ja od tebe ocekujem da od sljedece sezone budes najveci navijac City-a na forumu...

A evo zasto ovo mislim.

Zato koji god tim nesto osvoji tebi je taj tim medju drazim timovima (sto dosta toga govori) , nemoj da se ljutis barem ja to tako vidim , uzivaj batice...
                            Last edited by Rossonero; 07-05-12, 12:59.

Comment

• Originally posted by Bendtner View Post
                              5 kola pred kraj imali ste +6,7 koliko vec,i sad ste svi zadovoljni drugim mestom.Koga lazete?
                              sta si ti imao iz matematike u skoli

Comment

• Ja nikako nisam zadovoljan..Kao sto rekoh ranije,sve osim osvajanja lige za Junajted ja neuspjeh.Zasto bi bio zadovoljan drugim mjestom!?Kako da budem zadovoljan kada su imali +8 iz iz cetiri utakmice uzmu 4 boda i poklone titulu...Lijepo da se spremi kes za ljeto pa da se dovedu 3-4 igraca.

Dobro je sto se Vulvsi i Blekburn sele u nizi rang,pa da ti igraci sto valjaju odu u neke srecnije klubove.Sto se treceg putnika tice,potpuno mi je sve jedno...

Comment

Working...
                                X