Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pricali smo ranije i Tony i Akan i ja da momci iz Vigana znaju fudbala. Samo neka ostanu u PL, napolje Blekburn, Vulvsi i slicni.
    sigpic

Comment

• Lose vece Arsenala,u drugom poluvremenu nijedna ozbiljna sansa,mada ima jos 20 min da se igra,nadam se da ce nesto da se promeni...
      СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Od ovog Remzike mi se povraca ali bukvalno -.-
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Odlicna igra Wigana i zasluzili su apsolutno ostanak u ligi.Otkako pratim ligu uvijek uhvate zadnji voz.Martinez odlican strucnjak i momci igraju lijep fudbal svaki igrac od prvog do zadnjeg zna igrati lopte.Moses strasan igrac,Sagna mu nista nije mogao veceras i mogao bi vec od iduce sezone zaigrat u vecem klubu.

Koliko sam vidio Wenger se nije htio rukovat na kraju.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Liverpool - Stoke - (Chelsea krađa) - Man Utd - Arsenal.........koji kraljevi ;)

U zadnja dva kola idu u goste Blackburnu i dočekuju Wolverhampton, tako da imaju realne šanse da ostanu u PL

Comment

• Ja mislim da je Wigan ovom pobedom i overio PL i naredne sezone. Mi smo sami krivi za poraz, lose smo igrali.

Sad samo da ne izgubimo protiv Celsija i sve ce biti dobro. Mada ove sezone smo "nalozeni" protiv tih vecih ekipa i dobro igramo sa njima(ako se izuzme Man Utd).
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Odavno nisam video da je neko bolje postavio i odigrao odbranu! Svaka cast za Vigan! Venger bi mogao da malo analizira ucinak pojedinih igraca na terenu, tu pre svega mislim na rosickog, santosa, zervinja, remzija i da malo vise sanse da malom Cemberlenu, decko je uneo dosta zivosti u igru od trenutka kad je usao.

Comment

• A mnogi su ismijavali Fergia kada je rekao da ce Wigan dobiti Arsenala nakon sto je dobio Uniteda

Comment

• Comment

• Ovde se Van Persie hteo rukovati samo je ovaj Caldwell nesto izvodio i provocirao njega.Ovde je Caldwell ispao konjina -.-
                      Last edited by Scouser; 17-04-12, 14:17.

Comment

• Caldwell je trazio od RVP-a da se rukuje desnom rukom, normalno, ali ovaj je to odbijao i pruzao mu lijevu, onako na silu
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Za one koji ne posecuju Arsenalovu temu. .
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• S obzirom da Premier League obelezava 20tu sezonu, SkySports je napravio poseban sajt za glasanje za najbolju utakmicu, gol, odbranu, proslavu i naravno najbolji tim u poslednjih 20 sezona.

Izvolite pa glasajte za vase favorite! Mozete ovde i da ostavite za koga ste glasali...

http://www1.skysports.com/20seasons

Utakmica: Man Utd 4:3 Man City - iako je zaista dosta dobrih utakmica, ova mi je ipak najbolja. Kako sam samo skakao od srece!

Gol: Posto sam u nemogucnosti da pogledam klipove postavljenih golova, glasacu trenutno za Rooney-ev gol protiv City-a... kada pogledam, mozda bude i neki sasvim drugi.

Proslava gola: Ovo cu za sada preskociti, jer ne mogu sada da gledam klipove.

Odbrana: Nazalost vazi i za ovaj deo, tek kada pogledam.

Tim: Schmeichel - Gary Neville ; Vidic ; Terry ; Irwin - Ronaldo ; Scholes ; Gerrard ; Giggs - Shearer ; Henry

Ubedljivo mi je najtezi bilo izabrati napadace... Berkamp, Cantona, Ruud, Zola, Fowler... zaista tesko ali sam nekako morao da svedem na dva igraca.

Comment

• Zinola,Berger,Desai,Okoca,Adams,Smicer,Le Tisije,Vjeira,Pire,Solano,Kion,Overmars
                              Bice ih previse preskoceno pa necu glavu da razbijam,ovo su igraci sa kojima odma povezujem PL,nisu mozda najbolji ali su dusa PL.Mada je po mom nekiom shvatanju Patrik ako ne najbolji onda najmocniji igrac sredine terena u PL ikad.
                              Last edited by Vladan; 17-04-12, 23:12.
                              sigpic

Comment

• Sramota sto nema Lids Sanderlend 3-2 u ponudi, najvise golova ne znaci i najbolja utakmica. Inace idealnih 11, 5 iz Junajteda imam

Comment

Working...
                                X