Valjda ovakva kriza kod Totenhema ne moze vecito da traje. Samo jednu utakmicu da pobedimo i valjda ce samopouzdanje malo da poraste. Nezgodno je sto u subotu idemo celziju. To ce biti jako vazno. Ako izgubimo onda je voda bas dosla do mozga. A ako se ne izgubi bice to sigurno neki korak napred. Arsenal igra stvarno u fenomenalnoj formi. Venger je nasao formu bas kad treba. 9 kola pre
kraja .(podseca me na Fergusona) Gledao sam raspored, sva tri kluba imaju podjednak raspored. Totenhemu je ovo zadnji derbi, dok arsenal i celzi igraju medjusobno, i arsenal sa citijem. Vidim ja da cu navijati svim srcem za arsenal protiv celzija
A ovi drugi, Citi kao da nema rutinu. Da dobija lako ekipe (nemislim na celzi nego uopste) kad je mnogo bolji. Celzi je mogao juce nesto i da izvuce.
kraja .(podseca me na Fergusona) Gledao sam raspored, sva tri kluba imaju podjednak raspored. Totenhemu je ovo zadnji derbi, dok arsenal i celzi igraju medjusobno, i arsenal sa citijem. Vidim ja da cu navijati svim srcem za arsenal protiv celzija

Comment