Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Na trenutak mi se ucinilo da je gol dao Remzi, poznate licnosti veceras mogu da miruju posto je gol dao Vermelen.
    Znaci ono, mogu mirno da spavam? Da ne brinem da ce mi se nesto desiti...

Ladno se uvijek izvlace u poslednjem trenutku, ali dobro je Samo nek pobjedjuju
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Malo taj rijecnik korigujte ubuduce,ajde ovaj put vas i razumjem.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Zasluzena pobeda Arsenala. U svim segmentima bolji. Odavno su trebali da povedu 2-1.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Zasluzena pobjeda Arsenala

Comment

• Vidim, pao gol u 90om... United-ova skola!

Neka, samo neka guraju polako do treceg mesta!

Comment

• Bod deli od Spurs-a, u sledecem kolu, smena i Arsenal ce biti treci...
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                Znaci ono, mogu mirno da spavam? Da ne brinem da ce mi se nesto desiti...

Ladno se uvijek izvlace u poslednjem trenutku, ali dobro je Samo nek pobjedjuju
                Samo nek si ti meni ziv i zdrav.Mada Remzi cilja na one high-profile.

Samo mi objasni kada se Arsenal poslednji put provukao na ovakav nacin?Njima je oduvek falio taj jedan gol za pobedu i na taj nacin su nekoliko godina unazad gubili titule.

Edit:Naravno da izuzimam ova poslednja tri meca, ali njima je bas sreca kao faktor najvise falio u pojedinim situacijama u proslim sezonama.
                Last edited by Ricma; 12-03-12, 22:31.

Comment

• Topdzije, hajdemo u nasu temu da pohvalimo igrace, zasluzili su.

Ovo je vec treci mec u poslednjih mesec i po dana u kom daju gol u 90+.
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Strasno. Svaka cast Arsenalu, apsolutno zasluzena pobjeda a nema nista sladje nego ovako pobjediti.

Comment

• Eh, da su dali jos jedan u mecu protiv Milana!

Comment

• Neka , neka

Iznenadio me ovoliko defanzivan pristup Newcastlea i jako mi je drago sto je uslo ono na kraju
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Tako si igrali i protiv United-a. Tada je Krul bio neverovatan!

Pretpostavljam da ih je veceras spasavao par puta.

Comment

• Kad neko posle 2 tekme kaze da se Arsenal uvek izvlaci onda je taj samo te 2 tekme Arsenala u zivotu odgledao.

Dobro je,vazno da smo sad 1 bod udaljeni od tog zeljenog 3 mesta.Ne valjaju ovi silni promasaji,sta promasise Zervinjo i Rosicki moglo je da nam se vrati,ali srecom pa nije.
                            СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• pa dobro ljudi zovite nase komsije iz Totenhema da proslavimo ovu pobedu

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                                Samo nek si ti meni ziv i zdrav.Mada Remzi cilja na one high-profile.

Samo mi objasni kada se Arsenal poslednji put provukao na ovakav nacin?Njima je oduvek falio taj jedan gol za pobedu i na taj nacin su nekoliko godina unazad gubili titule.

Edit:Naravno da izuzimam ova poslednja tri meca, ali njima je bas sreca kao faktor najvise falio u pojedinim situacijama u proslim sezonama.
                                prvo- ja jesam high profile.
                                drugo- sta me napadate sada svi, pa govorim o ta tri meca, sta se vrijedjate? A jos sam navijao za vas!!!!
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...
                                X