Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Siti - Totenhem u pola 3, a onda od 5 sati Arsenal bije Junajted i na deobi 1. mesta su timovi koji su igrali u 14:30h xD

Dobro je za Sparse i to što se Kamerun i Togo nisu plasirali na KAN (Adebajor je inače rekao da planira da se vrati u repku)...

EDIT: Ne verujem šta je uradio Pavljučenko. Nije bio ofsajd i nije hteo da ide na loptu...
    Last edited by Il Capitano; 11-01-12, 21:33.
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• E svaka cast Tottenhemu na jos jednoj pobedi, izjednacili se sa Unitedom... A komentator utakmice je inace slepac. Rekao je da po njegovom misljenju Modric igra vrlo slabo ove sezone. Pa kako je onda Tottenhem ovako dobar?
      sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
        E svaka cast Tottenhemu na jos jednoj pobedi, izjednacili se sa Unitedom... A komentator utakmice je inace slepac. Rekao je da po njegovom misljenju Modric igra vrlo slabo ove sezone. Pa kako je onda Tottenhem ovako dobar?
        Ovo stvarno nisam ocekivao. Polovina sezone, imamo isto bodova ko drugi, a samo 3 od prvog. E sad se i mi nesto pitamo!

Inace, Modric ne igra lose, al je ranije bio dosta bolji
        sigpic

Comment

• Modric je majstor i veoma zreo igrac za svoje godine, svaku utakmicu igra podjednako dobro, mozda se to ne vidi kroz golove/asistencije, ali njegova dodavanja i kretanje bez lopte su uvek na nivou. Takodje moram i da primetim da je Parker mozda i igrac koji im je nedostajao da bi se umesali u trku za titulom, savrseno se dopunjuju Modric i on.

Comment

• Jel sad sljede komentari napaljenih navijaca koji i dalje misle da mogu osvojiti titulu?
            Uz duzno postovanje mislim da ce vas Siti rascjepati na Etihadu, vjerovatno ce sav bijest da izleti na vas.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
              Jel sad sljede komentari napaljenih navijaca koji i dalje misle da mogu osvojiti titulu?
              Uz duzno postovanje mislim da ce vas Siti rascjepati na Etihadu, vjerovatno ce sav bijest da izleti na vas.
              koji si ti hejter Totenhema,pffff!!
              jedva cekam taj mec sa sitijem,ali jeeeedva!!!nego dobro,lagano sinoc sa evertonom sto se i znalo...;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                Jel sad sljede komentari napaljenih navijaca koji i dalje misle da mogu osvojiti titulu?
                Nije lako gledati kako jedan mali Totenhem ima bolju ekipu i lepsu igru od velikog Mancestera. Cak si u stanju navijati za gradskog rivala i glavnog konkurenta za titulu u tom mecu Da li si ti to titulu otpisao, a plasis se vicesampionske titule ?
                Last edited by asprilja; 12-01-12, 09:45.
                Cuj prvi maj

Comment

• Taj Totenhem ima tvrdoglavog trenera koji koristi rotaciju samo kada se neko od glavnih igraca povredi.
                  Videcemo kako ce da izdrze u takvom ritmu do kraja sezone, ali trebaju Siti i Junjajted da nastave sa losim igrama da bi ih Totenhem pratio uz stopu.
                  A i ako igraju tako dobro zasto nisu postigli vise golova od Junajteda i zasto nemaju bolju gol razliku?

Comment

• slazem se da je Hari tvrdoglav, ali mislim da gol razlika nije neki pokazatelj, ekipa moze da uzme titulu ako svaku utakmicu pobedjuje sa 1-0 i to je to

Comment

• Ovo je vec krajnje smesno, sad je i gol razlika problem. Nemaju bolju gol razliku jer su startovali prvenstvo sa 0-0-2 1:8 gol razlikom. Zasto Mancester prima kuci 3 komada od Blekburna ako je bolji ? Zasto je primio 14 golova na Old Trafordu na 10 meceva ? Zasto ima miljama slabiji vezni red od Totenhema ? Mislim bas me briga za Totenhem, ali ne volim to potcenjivanje nekog kluba pod uticajem straha. Nije peto kolo pa da se to naziva trenutkom, oni imaju 14-3-1 u Premijer ligi na zadnjih 18 utakmica, to se zove kontinuitet i trenutno igraju najlepsi fudbal na ostrvu, da, bolji fudbal od velikog Junajteta i nikako ih ne treba omalovazavati.
                      Cuj prvi maj

Comment

• Vi i ja da se kladimo u sta hocete da Totenhem nece uzeti titulu ....
                        Cuj igraju najlepsi fudbal igrali smo i mi prosle sezone pa sta smo uradili,imaju bolji vezni red od Junajteda dobro ajde i da imate Junajteda od Sitija nemate .
                        Ne volim ni jedne ni druge ali ponekad ste mi stvarno smesni kakve vi iluzije gajite dobro da niste rekli da ce i LS uzeti.
                        Totenhem nema tu konstantost sto ima Mancester i nikad nece imati samo cekam kad ce da se povredi neko i kad cete zavezati lose partije to je cinjenica ...

Pokusao sam da se suzdrzim ali ne mogu jace je od mene
                        Last edited by Lord Gangarić; 12-01-12, 10:23.
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                          Ovo je vec krajnje smesno, sad je i gol razlika problem. Nemaju bolju gol razliku jer su startovali prvenstvo sa 0-0-2 1:8 gol razlikom. Zasto Mancester prima kuci 3 komada od Blekburna ako je bolji ? Zasto je primio 14 golova na Old Trafordu na 10 meceva ? Zasto ima miljama slabiji vezni red od Totenhema ? Mislim bas me briga za Totenhem, ali ne volim to potcenjivanje nekog kluba pod uticajem straha. Nije peto kolo pa da se to naziva trenutkom, oni imaju 14-3-1 u Premijer ligi na zadnjih 18 utakmica, to se zove kontinuitet i trenutno igraju najlepsi fudbal na ostrvu, da, bolji fudbal od velikog Junajteta i nikako ih ne treba omalovazavati.
                          Njihove pobede su manje vise rutinkse kada se to bolje pogleda, retko kad postignu vise od 2 gola po mecu i to ih moze puno kostati, poslednji primer je Svonsi.Gol razliku sam naveo kao primer njihove efikasnosti u napadu.Sve ovo do sada su bile rutinske pobede.
                          Najkonstantiniji jesu, ali ne mogu ni da prrismrde Arsnelu prosle godine sto rece gangrena.;)
                          Odbrane su iste, ali Junajted za razliku od Totenhema kada povede unisti svog rivala i poveca svoju prednost, dok Totenhem do poslednjeg minuta strahuje za pobedu.Totenhem je imao srece sto je ostao bez Lenona samo tri nedelje, da je duze problemi bi se videli.Samo dobro je da opdbrana Junajteda nije gora kada tu stoje Evans-Ferdinand.Salu na stranu protiv Blekburna je Kerik igrao stopera i to mnogo govori kakav je zdravstveni bilten u Junajtedu, da ne pominjem sto su ostali bez njihovog vodje u odbrani do kraja sezone.
                          Pa niko nije ni sporio da imaju bolji vezni red, ali sve je ostalo na strani Junajteda.
                          Ali Totenhem nema trenera koji veruje u klupu i pre ili kasnije ima da ih stigne umor i povreda bitnijih igraca.

Comment

• Ovde neke bas mnogo boli uspeh totenhema. Nije ovo 5 kolo pa pricate nece totenhem izdrzati u ovo ritmu. 20 kolo se igra, a mi smo tu gde jesmo. Samim tim sto ovim ostalima bezimo po 10 bodova, a koji su inace govorili da necemo biti ni 6-ti govori nesto za sebe. Ja ne kazem da ce Totenhem sigurno biti prvak. Al je jedino on dosao u tu mogucnost, sem manceserskih klubova, da se bori za prvaka. Dok nekima ostaje velika borba za utesno cetvrto mesto.I svi ste pricali prosle godine kako junajted sve dobija sa 1:0. I na kraju bude prvak. 3 boda su 3 boda.
                            Last edited by miki7878; 12-01-12, 10:53.
                            sigpic

Comment

• Kriza u Totenhemu ce poceti kada Adebajor ode na kup nacija,on je klasa za druge napadace,i on ih je digao.
                              Meni Totenhem ima strasnu sredinu sa Modricem i VDV u sredini,a sa strana Bejl i Lenon.
                              Manc su satrale povrede potjeralo nas je bas ove godine,kao nikad,treba nam kreator pod hitno,ovo sa Skolsom nista ne rjesava treba dugorocno rjesenje.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                                Kriza u Totenhemu ce poceti kada Adebajor ode na kup nacija,on je klasa za druge napadace,i on ih je digao.
                                Meni Totenhem ima strasnu sredinu sa Modricem i VDV u sredini,a sa strana Bejl i Lenon.
                                Manc su satrale povrede potjeralo nas je bas ove godine,kao nikad,treba nam kreator pod hitno,ovo sa Skolsom nista ne rjesava treba dugorocno rjesenje.
                                Pogresio si za Adebajora. On ne ide na kup nacija.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X