Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Za sada sve ide kako sam rekao. Mislim na to da City nece dalje u LS(i nije otisao), da ce izgubiti od Celsija(izgubio je) i jos samo Arsenal treba da im zada konacan udarac.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Sad samo 2 boda nam Siti bjezi a ako bude srece i pobjedimo u sljedecem kolu a Siti barem odigra nerjseneo sa Arsenalom, onda djelimo prvo mjesto

Comment

• Svaka cast celziju! Sada ima 4 tima u 7 bodova. Sa tim, naravno, sto totenhem ima mec manje. Bas se zakuvalo. Sledece nedelje citi-arsenal, a za 2 nedelje totenhem - celzi. Postaje uzbudljivo!
        sigpic

Comment

• Kakva ce sad da nastane trka za City-jem
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Samo mi da ne zaseremo sad i ima bude ludilo
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Bravo momci, sta uradi Drole, xaxaxaxaxax !!!!!

200.post : prcaj G R A DJ A N E !

Comment

• Topdzije, zadaca vam je da ih dokrajcite sa jedno 2:0, trebalo bi biti dosta
                I ako u sljedecem djelu budemo prvi sa velikom bodovnom razlikom, mozda vam pustimo da nas pobjedite u znak zahvalnosti :P

Salu na stranu, Celzi je odlicno igrao, Siti svoju igru moze siriti Vulvsima i Svonsiju ali kada dodje malo veci klub onda sve stane. Arsenal bi trebao krenuti hrabro i malo rizikovati.. Tesko ce Siti pobjediti ako primi rano go.

Comment

• Zahvaljujem Celziju sto nam je doneo malo neizvesnije prvenstvo, sto ova liga zasluzuje.

Sada jos samo da Arsenal ponovi proslogodisnju partiju protiv Sitija, pa i Junajted da kiksne samo da se malo vise zakuva prvenstvo.Ne interesuje me ko ce osvojiti prvenstvo, al ono sto hocu videti je napetost navijaca koje vlada pred svaku utakmicu, neizvesnost i zanimljivo prvenstvo do poslednjeg kola.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Zahvaljujem Celziju sto nam je doneo malo neizvesnije prvenstvo, sto ova liga zasluzuje.

Sada jos samo da Arsenal ponovi proslogodisnju partiju protiv Sitija, pa i Junajted da kiksne samo da se malo vise zakuva prvenstvo.Ne interesuje me ko ce osvojiti prvenstvo, al ono sto hocu videti je napetost navijaca koje vlada pred svaku utakmicu, neizvesnost i zanimljivo prvenstvo do poslednjeg kola.
                    meni je iskreno zao sto nisam mogao gledati utakmicu(posao zvao 3 smena:@)a da budem iskren i pogodio sam rezultat,pa ako mi ne verujete pogledajte par stranica unazad sad je arsenal na redu da isprasi tur nafuranim gradjanima da ih spuste malo na zemljicu;)

Comment

• Ovaj ledeni ko Nostradamus
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• hahahaha ja kako dodjoh poceh pogadjati opasno

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                          Ovaj ledeni ko Nostradamus
                          I Tarot ima nalog na SK-u.

Zamolio bih neke od nadleznih da postave ankete pa da glasamo za igrace kola, za mlade igrace... Treba za proslo i ovo kolo (juce zavrseno). Pa eto ako se neko sjeti ne bi bilo lose, da se tema ne zapostavi. Hvala.

FA ce navodno pokrenuti disciplinski postupak protiv Yaya Toure-a zbog ovoga:

Nasao Matu vaspitavati, covjeka koji je povucen, smiren, nije prznica... Jos draze mi sto su izgubili.
                          Last edited by bracala; 13-12-11, 15:34.
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• U sta li je sudija gledao ovde? Jest se nasao na kome da se sili, sto Drogba-i nije prisao i ovako ga osamario?
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              U sta li je sudija gledao ovde? Jest se nasao na kome da se sili, sto Drogba-i nije prisao i ovako ga osamario?
                              Sudija to nije htio vidjeti. Neko bi okoncao karijeru. Drogba zbog nasilja ili Toure zbog povreda.
                              Zato Meireles svojom frizurom plasi protivnike. Sreca pa nije bio ludi Luiz na terenu, on bi nekome sa 2 noge uklizao kasnije zbog ovoga, sigurno.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                                Salu na stranu, Celzi je odlicno igrao, Siti svoju igru moze siriti Vulvsima i Svonsiju ali kada dodje malo veci klub onda sve stane. Arsenal bi trebao krenuti hrabro i malo rizikovati.. Tesko ce Siti pobjediti ako primi rano go.
                                A kako nije stalo protiv Uniteda?
                                City je trenutno najbolji tim, protiv koga god da igraju favoriti su, a sinoc je Chelsea imao i dosta srece. Da je City dobio onaj penal za start na Silvi i poveli 2-0 sad bi svi pevali drugu pesmu. Jos je i Meireles imao par startova za koje sam vidjao direktan crveni karton. A realno Chelsea ni u trenucima 11 v 10 nije stvorio neke sanse, nego su dobili penal zbog gluposti Lescotta. Mislim, ja navijam za Chelsea tako da se ne zalim, ali treba biti realan i reci da je sreca itekako bila na strani Chelsea-ja sinoc. I sad samo zbog jednog rezultata ljudi predvidjaju neki pad City-ja, nije nemoguce da se to desi, ali ne bih se kladio na tu varijantu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X