Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fulam rijesio sve za dva minuta!
    sigpic

Comment

• Preokrenu Stoke i ako pobjede to ce im biti 4. pobjeda zaredom i njihov najboplji rekord u PL. S druge strane mi je zao Wolvesa jer su konstantno napadali, trudili se, Jarvis najbolji igrac na terenu, ali eto...
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Stoke lagano poceo preuzimati inicijativu u drugom poluvremenu, ali zao mi je Vulvsa.. Stokov prvi gol vise sretno nego spretno, nakon toga odlicna parada Henesia..

Comment

• Mislim da je krajnje vreme da se Steve Keane iseli iz Blekburna , jos jedan poraz kod kuce , mislim da je to to od njega , sa druge strane vazna 3 boda na strani za WBA
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ovo je sigurno najbolja sezona za Stoke u PL. Imaju 4. pobjede zaredom, sto je njihov novi rekord, osvojili su najvise bodova u prvih 15. kola (21. bod) sto je opet novi rekord za njih. Prosli su grupnu fazu LE i u gornjem dijelu tabele su, cvrsto na osmom mjestu.

Blackburn nije uspio doci do pobjede, i ostaju predzadnji, a Fulham odradio posao i mislim da ce skociti za 2-3 pozicije, a Bolton nastavlja ocajno. Steta ce biti ako jedna takva ekipa napusti PL, nadam se da ce se dignuti nekako... Everton dobio bod, a Newcastle odigrao bez golova protiv Swansea-ja i moze se reci da je to kiks.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Strasni Vorm je jos jednom nesavladan , kakav je to golman

Wolverhampton nije uradio skoro nista nakon sto je Stoke postigao drugi gol i rezultat je realan na kraju .
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kakva majstorija Ruiza,ako niste vidjeli obavezno gledajte pregled.Da se vrati Fulam u gornji dom,tu mu je mjesto!
                sigpic

Comment

• Toni Pulis je vidio koliko je sati i polako se u potpunosti vraca starom sistemu igre,ali se mora vidjeti da se u tu ekipu i ulaze dosta novca,pa je red da se nalaze u gornjem dijelu tabele,a s obzirom koliko su u stanju dobro da odigraju kuci to i ne treba da cudi

Bolton odavno nije bio ovako los i predstoji im zestoka borba za opstanak

Samo da Chelsea dobije veceras,a realno protivnik je dosta slabiji i treba ocekivati 3 boda
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• O hvala Bogu dragom, konacno je probijen Wigan. Sjajna loptu je poslao Cole, a Sturridge majstorski iz veoma teske pozicije zabio.

Comment

• Odlicna asistenicija Cole-a,sjajan prijem lijevom i odlican udarac desnom nogom,jedva su probili bunker Wigana-a ali nema veze samo da ovo fino zavrsi.
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• 1-1. Novi kiks Celsija. Wigan odlicno igrao. Kao da je igrala druga ekipa, ne ona koju je Arsenal dobio 4-0.
                        Nije bas efikasno kolo za sada.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Topdzijo, sutra imate 1000 motiva da dobijete

Comment

• Newcastle pocinje padati sto je bilo za ocekivat i sigurno da mogu biti presretni ako zavrse sedmi na kraju sezone.

A Chelsea pokazuje da ove godine nema nista od titule,kiksali su protiv po meni najlosije ekipe u prvenstvu.Nije mi jasno cemu izvoditi dva najbolja igraca Mata-u i Sturridge-a uz Drogbu jedini koji trenutno mogu nesto napraviti.

Sutra odlican dan,prvo United pa Liverpool pa City-Arsenal a tu se ugurao i Tottenham.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Mancini je juce rekao da vidi samo citi,junajted i totenhem u borbi za naslov. Mozda je covek i u pravu.
                              sigpic

Comment

• Siti i Junajted sigurno,Totenhem mozda,mislim da oni imaju najvece sanse od preostalih ekipa,ali mislim da titula ostaje u Mancesteru 90%
                                sigpic
                                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                                X