Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mogu da se kladim da su igraci Mancestera na kraju utakmice rekli:Hvala i dodji te nam opet xDDD

Comment

• Ljudi sta je ovo , 8:2 , gledao sam mec , ocajno , ja mislim da je Wenger jedva cekao kraj , uff blago onome ko na Fantasyu ima Rooneya,Dzeku i Younga danas
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Stvarno bruka i sramota za Arsenal, ali oni su igrali sa nekim klincima u veznom redu, i to mora da se naglasi... Ali stvarno su igrali kao amaterska ekipa, pa Samrok bi bolje prosao...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
          Stvarno bruka i sramota za Arsenal, ali oni su igrali sa nekim klincima u veznom redu, i to mora da se naglasi... Ali stvarno su igrali kao amaterska ekipa, pa Samrok bi bolje prosao...
          Zao mi je samo navijaca Arsenala. A nista drugo im ne preostaje da sada nadju glogov kolac i da docekaju Wengera...
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
            Zao mi je samo navijaca Arsenala. A nista drugo im ne preostaje da sada nadju glogov kolac i da docekaju Wengera...
            Ne moze se kriviti Wenger , Wenger je napravio za klub vise od ikoga , ovo je samo prolazno
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nije Wenger kriv! Nije on pustio najbolje igrace da idu.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Ne moze se kriviti Wenger , Wenger je napravio za klub vise od ikoga , ovo je samo prolazno
                Ma jok, kriva je cistacica na Emirates-u....
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Ma jok, kriva je cistacica na Emirates-u....
                  Mozda zena nije dresova oprala kako treba, nikad ne znas

Comment

• Jebote koliko smo jaki,ovo je ludilo od fudbala,takva lakoca igre ovo je bruka,nikad jaci Mancester,ko je sledeci Mada mi je zao Arsenala i Wengera,jbg nisu ovo zasluzili.
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Sve u svemu,utakmica za istoriju !
                      Apsolutno uživanje....
                      Ostaje da se vidi da li United može ovako da igra do kraja,da li će Velbek biti novi York,da li ce Rooney imati svoju sezonu,da li će Young ovako asistirati .....neverovatan fudbal sa njihove stranee !

A Arsenal je u ćorsokakau....pitanje je da li će jedan individualac koji će eventualno doći moći da donese toliko toga dobrog koliko se očekujee....
                      How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Istorijiski dan,8 golova,ej 8 golova velikom Arsenalu!
                        Jeste da su oslabljeni,jeste da imaju mnogo problema,ali 8 golova dati bilo kojoj ekipi iz PLa je nesto nenormalno,nestvarno,a ipak je to jos uvijek Arsenal,ipak je tu bilo itekako velikih i respektabilnih igraca.
                        Fudbal u svom najboljem izdanju,Mancester koji igra fantasticno,a ne smijem ni da posmilim sta bi bilo da su grizli cijelo vrijeme,za to su sigurno sposobni!
                        Iskreno meni je zao Arsenal i Arsena,postujem i njega i ekipau koja je uvijek igrala lijep i atraktivan fudbal iako navijam za Mancester divio sam se Bergkampu,Anriju,Kanu,Piresu,Ljundbergu,Kionu,Adam su,no ta vremena su daleko iza i sad je vrijeme za promjene.Krivo mi je sto su Flamini,Adebajor,Fabregas,Nasri pljunuli na covjeka koji ih je fudbalski stvorio,na covjeka koji im je sve dao,a opet Venger stalno podmladjuje,nije htio da da dvogodisnji ugovor Piresu svojevremeno zbog toga sto je imao preko 30,ovaj nije htio da prihvati jednogodisnji,tu je greska i tako se ne moze,moglo bi se kad bi se zadrzali svi igraci jedno 10 godina,kad bi ekipa naucila da dise kao jedan,ali vidimo da danasnji igraci nisu lojalni,da ne igraju zbog same igre.Uvijek se sjetim Sirera koji je jednom izjavio uzmite mi pare ja cu i dlaje igrati fudbal,mislim da tako i ostali razmisljaju,ja nesto nisam siguran.A znamo svi ko je bio Alan Sirer i mogao je da igra dje pozeli,nekadasnji Celsi je imao dusu sa Zolom,Poeom,Halsenbajkom,Floom,Jokanovicem,Di Mateom,Desaiom i bila mi je draga ta ekipa,iako je sve pocelo od Celsija oni su mala djeca za neke trenutno i to mi se nikako ne svidja,ja ne volim Liverpul,ali ih moram postovati,dok Siti nikad necu,ne volim placenike i vjestacke ekipe,postujem Maldinija,Kostakurtu,Cavija,iako ne volim ni Milan ni Barsu.Postujem te velicine,tako i Arsenal kao jednu fantasticnu ekipa sa prelijepom igrom.
                        No skrenuh sa teme,Arsen je sam kriv sto je do ovoga doslo i vrijeme je da prepusti mjesto menadzera,sigurno da treba i dalje da ostane u klubu i da preuzme neku funkciju,ali njemu danas posle crvenog Dzenkinsona Volkot igra beka,ej isti onaj Volkot kojem obecava godinama da ce biti blizi golu,da ce biti najistureniji pa nista od toga,danas se oprobao i kao bek,izgleda da to nece ici,nije ni 5 minuta proveo na novoj poziciji i napravio je penal.
                        Sjecam se da je bila prtosle godine jedna anketa ko ce najvise uraditi od mladih igraca Mancester,ko ce postati zvijezda tako nekako i ja sam tada kao i vecina glasao za Cicarita,znam da mi je Mandusic rekao ma kakav Cicarito,bice Velbek najbolji.Dobar skauting Mandusicu
                        Momak me stvarno odusevljava,visok,jak,izuzetno brz i ima fantastican osjecaj i sto je najvaznije nije kao vecina navijaca kad vidi go da odma puca,on cak i asistira,svi preduslovi su tu,nadam se da ova povreda zadnje loze nije ozbiljnija i da nece dugo pauzirati,u ovom trenutku on je posle Runija najbolji napadac u Manu!
                        O Runiju se vec sve zna,danas je pokazao kakav je majstor,nije mi se svidjalo sto je radio prosle godine i kako se ponasao,ali je cinjenica da je on igrac najvece klase,jedan od najboljih fudbalera na svijetu i da Mancester s njim i bez njega nije isti.Kad je dosao Esli bilo je pitanje oce li i koliko igrati,znamo da su tu Nani,Valensija,Park moze po krilu,naravno Gigs,mislim da je posle ove 4 utakmice sve jasno,mada je meni i prije toga bilo,cim je dosao,jer svako ko je gledao onu Vilu sa njim,Agbonlahorom,Milnerom,Berijem morao je da gaji simpatije prema tom klubu,prema takvoj igri.Danas 4 asistencije i 2 gola,ali kakvi golovi,kako je samo skinuo paucinu oba puta,majstorcina!
                        De Hea je sve sigurniji,iako i dalje ima problema sa loptama po zemlji i zabicama,ali danas mu se mora skinuti kapa,bilo je strasnih intervencija,naravno i penal je odbranio.
                        Ne znam sta se desava sa Arsavinom ali bas je los,vec u prvom poluvremenu je morao da zavrsi utakmicu,progledao mu je kroz prste Veb.
                        Ja i Maric smo mislili da se Man nece izivljavati,ali bas je tako bilo,a cisto da se i danas vise prica o vecem klubu iz Mancestera

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
                        Last edited by Vladan; 28-08-11, 19:24.
                        sigpic

Comment

• Auuu bre, vidim ovde neki proglasili United prvakom, pa nije prvenstvo do petog kola jbt....
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            divio sam se Bergkampu,Anriju,Kanu,Piresu,Ljundbergu,Kionu,Adam su,no ta vremena su daleko iza i sad je vrijeme za promjene.
                            Auuu kakav je to tim bio , Seamen-Adams-Kewon-?-?-Overmars-Pires-Ljunberg-Kanu-Bergkamp-Henry

Ne mogu se setiti druge dvojice defanzivaca ... Bio je tu i Ray Parlour i rezervni golman Alex Manninger , vise nikoga se ne secam

Comment

• Golove sto je dao Young,Welbeck i Park najveca krivica ide odbrani...ovi je igracima manchestera bio suterski trening sa cunjevima niko ih nije napadao imali su 4-5 metara prostora oko sebe kad su sutali...mislim da je Arsenal najslabija ekipa u ligi a i Totenham je tu negde...pa Bolton je jaca ekipa, izgubio 2-3 od Cityija i 3-1 od nas...dok je City(tj. Dzeko ) posro Totenham 5-1

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                                Auuu kakav je to tim bio , Seamen-Adams-Kewon-?-?-Overmars-Pires-Ljunberg-Kanu-Bergkamp-Henry

Ne mogu se setiti druge dvojice defanzivaca ... Bio je tu i Ray Parlour i rezervni golman Alex Manninger , vise nikoga se ne secam
                                Vidis koliko sam ih zaboravio,Mark je bio genijalan,Simen je imao kikseva ali odlican golman,naravno Parlour odlican vezista bio
                                Igrao je i Oleh Luznji,Silvinjo,Grimandi,Li Dikson u odbrani
                                Dobar dan,Mancester ispisao novu stranicu istorije,Sumi sa 24. do 5. mjesta,samo da se Bolt nije izglupirao,no dobro
                                Last edited by Vladan; 28-08-11, 19:30.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X