Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy Premier League 2011/12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa i ja sam izgubio u h2h,a u ovoj obicnoj imam vise poena...sra..e
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ma nisu vam u H2H ligu uneseni bodovi od danas,bit ce sve uredu.

Mada posto sam izgubio u ovom kolu,stavit cu da se od narednog kola racuna H2H
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• E stvarno ne kontam

Imam duplo vise od protivnika u classic , a u h2h on 3 puta vise , 7-21 , strasno
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Vidi stvarno,pise da se trenutno apdejtuje
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Pa klikni na poene protivnika i videces odma' koliko on ima i uporedi sa svojim

Comment

• Prosle sedmice kupi Begovica i Dijamanta,i prvi mi donese 7.ponea,a drugi 21,vise od pola poena ovog kola,i naravno kapiten zna se ko je od sada

sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• NEmam losu ekipu a mnogo sam slab

Tek sam 68. u ligi...
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bezi,ja sam odustao od ovoga...mene vise ne racunajte.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                    Bezi,ja sam odustao od ovoga...mene vise ne racunajte.
                    To smo ocekivali,kada ne pratis NBA i budes zadnji u tom fantazy,sta mozes ocekivati od PL fantazija,idi ti piskaraj u Reprezentativnu kosarku
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                      To smo ocekivali,kada ne pratis NBA i budes zadnji u tom fantazy,sta mozes ocekivati od PL fantazija,idi ti piskaraj u Reprezentativnu kosarku
                      Odracu te zbog ovog u prvom kolu.
                      sigpic

Comment

• Joj jesam ocajan jbt..

Samo mi je Nani donio 14 poena, on mi je kapiten i juce utrpao gol.

Uzas, 40 poena ukupno, sada sam 58.

Tonem sve nize i nize...
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja sam bio zadnji i sada sam krenuo gore,vec sam 50.
                          sigpic

Comment

• Mene je juce kapiten ( Silva ) zeznuo , 4 poena samo

Jos sve do petka kontam da li da mi kapiten bude Dzeko ili on i stavim Silvu na kraju , ali dobro , nije lose bilo kolo , imao sam preko 60 poena .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja sam uzeo 109 poena Runi(kapiten) 38,Dzeko 21 i Jang 23

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                                Ja sam uzeo 109 poena Runi(kapiten) 38,Dzeko 21 i Jang 23
                                Nema sta, ocajan si bio.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X