Pa i ja sam izgubio u h2h,a u ovoj obicnoj imam vise poena...sra..e
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy Premier League 2011/12
Collapse
X
-
-
Ma nisu vam u H2H ligu uneseni bodovi od danas,bit ce sve uredu.
Mada posto sam izgubio u ovom kolu,stavit cu da se od narednog kola racuna H2HTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
E stvarno ne kontam
Imam duplo vise od protivnika u classic , a u h2h on 3 puta vise , 7-21 , strasno
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBezi,ja sam odustao od ovoga...mene vise ne racunajte.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Joj jesam ocajan jbt..
Samo mi je Nani donio 14 poena, on mi je kapiten i juce utrpao gol.
Uzas, 40 poena ukupno, sada sam 58.
Tonem sve nize i nize...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Mene je juce kapiten ( Silva ) zeznuo , 4 poena samo
Jos sve do petka kontam da li da mi kapiten bude Dzeko ili on i stavim Silvu na kraju , ali dobro , nije lose bilo kolo , imao sam preko 60 poena .
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostJa sam uzeo 109 poenaRuni(kapiten) 38,Dzeko 21 i Jang 23
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment