Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Players

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E moj Kohli.....
    Ne znam dokle vise ce ga njegova luda glava sprecavati da napravi nesto....
    Ali postuje se ono, posle titule ispada se u 1 kolu.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• ATP - Jo-Wilfried Tsonga

Жо-Вилфрид Цонга Пецонга (фр. Jo-Wilfried Tsonga Petsonga; рођен 17. априла 1985) је француски професионални тенисер, конгоанско-француског порекла. Отац му је из Републике Конго. Надимак му је Мухамед Али због изузетне физичке сличности и понашања са боксерским шампионом. Тренутно заузима 13. место на АТП ранг листи најбољих тенисера света. У финалу Отвореног првенства Аустралије 2008. изгубио је од Новака Ђоковића. Од 2004. године професионално се бави тенисом и до сада има две титуле у игри парова.

Izvor wikipedija na srpski nacin

Ja bih dodao da je osvojio 6 ATP titula. GS rezultati su:

AO F (2008)
      FO 4R (2009, 2010)
      W MW (2011)
      USO 4R (2009)
      Last edited by M_G_S; 01-07-11, 16:20.

Comment

• Veliki showman i neko ko poseduje veliku harizmu, a jos je veci borac... Pravi musketar!

Comment

• Slazem se! Izuzetan igrac i pravi borac.Ponekad ima problema sa konstantnoscu,ali to mu se pocelo vracati.
          sigpic
          4ever in my heart!

Comment

• sada treba da sledi odmazda na Tsonga zbog poraza od Novaka Djokovica u finau AO

Comment

• Pileci mozak, nevjerovatna snaga.
              Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Nemoj unapred da stavljas da je Tsonga osvojio Wimbledon 2011,znas da sutra gubi..;)
                CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by V.Patcev View Post
                  sada treba da sledi odmazda na Tsonga zbog poraza od Novaka Djokovica u finau AO
                  Osvetio se on 2 godine kasnije

EDIT : Novak ima 2 pobede, finale AO 08 i Miami 09

Tsonga ima 5 pobede, a poslednja na AO 10 i to 7-6(8), 6-7(5), 1-6, 6-3, 6-1

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
                    Жо-Вилфрид Цонга Пецонга (фр. Jo-Wilfried Tsonga Petsonga; рођен 17. априла 1985) је француски професионални тенисер, конгоанско-француског порекла. Отац му је из Републике Конго. Надимак му је Мухамед Али због изузетне физичке сличности и понашања са боксерским шампионом. Тренутно заузима 13. место на АТП ранг листи најбољих тенисера света. У финалу Отвореног првенства Аустралије 2008. изгубио је од Новака Ђоковића. Од 2004. године професионално се бави тенисом и до сада има две титуле у игри парова.

Izvor wikipedija na srpski nacin

Ja bih dodao da je osvojio 6 ATP titula. GS rezultati su:

AO F (2008)
                    FO 4R (2009, 2010)
                    W W (2011)
                    USO 4R (2009)
                    Uff, Nadal sto je 10 puta bolji, mogu komotno da kazem da je tako ali ne mogu da napisem da je vec osvojio titulu.

Comment

• Originally posted by Igor Josifoski View Post
                      Osvetio se on 2 godine kasnije

EDIT : Novak ima 2 pobede, finale AO 08 i Miami 09

Tsonga ima 5 pobede, a poslednja na AO 10 i to 7-6(8), 6-7(5), 1-6, 6-3, 6-1
                      ovo je sada bitniji trenutak tako da Jo mora najbolje da na prikaze

Comment

• Nadal je izgubio od Tsonge na queensu tako da ako bude igrali u finalu moze da bide nezgodno za Rafa

Comment

Nadal je izgubio od Tsonge na queensu tako da ako bude igrali u finalu moze da bide nezgodno za Rafa
                          Misljenja sam da to ide na Rafinu vodenicu. Isto tako sam misljenja da tog finala nece ni biti

Comment

• hahahhaha zasto da ne bude sve je moguce u tenisu pogotovo ako sanjam vecer da ce pobjediti opet tsonga e onda nema spas za djokovic

Comment

hahahhaha zasto da ne bude sve je moguce u tenisu pogotovo ako sanjam vecer da ce pobjediti opet tsonga e onda nema spas za djokovic
                              Bolje pazi sta sanjas..Nemoj ti dolazim u Makedoniju sad..

CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• E, alo, ljudi, ova tema je za Tsongu ne o raspravama da li je Nadal u prednosti ako do tog meca dodje!!!

Comment

Working...
                                X