Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Players

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto si to ovde napisao, Matija?

Comment

• Ups, slucajno, novi sam ovde i tesko se navikavam xD. Da mi je samo 1 Congin reket. xD

Comment

• Originally posted by peca View Post
        [ATTACH=CONFIG]1232[/ATTACH]
        ne znam da li ste videli ovu sliku.
        conga , gaske i nadal
        Jbt, koliki je Conga, imao je na ovoj slici sigurno 70, 80 kila a sad ima 91 xD

Comment

• Monfils nema vise trenera.
          France’s Gael Monfils has ended his three-year stint with Australian coach Roger Rasheed. The two had worked together since July, 2008 under a three-year contract, which apparently neither side wanted to renew. Under Rasheed, the 24-year-old Frenchman became a top-10 player, reached the semifinals of the 2010 U.S. Open and the quarterfinals of Roland Garros last month.

"We decided to stop our collaboration by mutual agreement," Monfils told reporters after France’s victory over Germany in the Davis Cup quarterfinals. "We had reached the end of a great story. I owe him a lot, I learned a lot with him. It went very well. We talked, we had a good discussion. We're still very good friends."
          Srecno onom ko pristane raditi s njim.

Comment

• Comment

• Kad vidim ovu drugu slicicu iz majinog prvog posta , Gael dobio krila ...
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Drago mi je sto je prestao raditi s Rasheedom , ne znam sto , ali jednostavno je tako

Sad nadji nekog dobrog , pa da ubijas !
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• neverovatne su stvari koje je on u stanju da uradi na terenu i bez njegovog karakterističnog glupiranja (koje obožavam)..
                  želim mu što manje povreda i što više dobrih rezultata,a svi znamo da je za to itekako sposoban..
                  Originally posted by gokara
                  Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• ATP - Denis Istomin

Poceo je da igra tenis u 5 godini. Rodio se u Orengurgu (Rusija) a sada zivi u Taskentu (Uzbekistan). Nadimak mu je "Deni". Otac, Oleg, je biznismen; majka, Klaudija Istomina ga trenira. Ima mladjeg brata Antona. Govori Engleski i Ruski. Doziveo je povredu na nozi u saobracajnoj nesreci u aprilu 2001. Nije uzimao reket u ruke 2 godine. Vratio se treningu u aprilu 2003. Voli fudbal (Real Madrid) i igranje bilijara.

Ne znam za vas, ali ovaj igrac ima veliki potencijal.

Comment

• Veliki Denis

Malo slika

Malo snimaka

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Izvini T-Mac, ne znam kako da postavim slike

Comment

• Denis posle jedne velike pobjede!

sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Denis posle jedne velike pobjede!

US Open 2010?

Comment

• Kohlschreiber je iznimno čudan igrač,on je tolko koncentriran na meč loptama koje mora spašavat,a isto tako i na break loptama,no uglavnom u zadnje vrijeme gubi mečeve što je žalosno. Nije to ni neko čudo jer ovaj trend usporavanja terena i loptica je više nego presmiješan,a kad se dođe u Halle koji odbija raditi po ATP standardima,vidi se ko su pravi teniski znalci. Ona podloga je toliko brža od Wimbledona da je to neusporedivo. Zato je Kohli i dobio,jer tenis nije pushing s osnovne linije nego napadačka igra. Prebacivanje cijeli dan može impresionirati samo teniske neznalice,a to danas ATP radi zbog novih zemalja koje ne kuže tenis. Žalosno. onda nam ovakvi igrači trpe zbog toga. No,svejedno,na pravi dan Kohli je na svakoj podlozi,u svim uvjetima jedan od boljih igrača na touru. Ja još pamtim razbijačinu(kako vi to volite reći) nad ĐOkovićem u ROland Garrosu..čudno da Đoko nije predo...dobro da nije,jer Kohli je to obavio perfektno. 64 64 64. Može puno više,al eto. Kao što je Indigo napisao već,nije dovoljno stabilan i stalan. Oscilira u igri,no na njegov dan,užitak ga je gledat...KohsclhreiberMagic

Comment

• Originally posted by David21 View Post
                                Kohlschreibermagic na svoj dan,a kad mu je loš dan ja ga zovem Kohlschriebershit....al uglavnom..sjajan igrač,sick backhand mu radi sjajno,al nažalost,sve rijeđe..ipak..Kohli je sjajan tip,sreo sam ga uživo..zakon je,i ima super servis za svoju visinu..nadam se da može jednog dana ustabiliti svoju igru,bilo bi ga sjajno vidjet u top 10-Zbog njega navijam za Nijemce u Davis Cupu ove godine..Auf geht's!
                                Originally posted by SuperMario View Post
                                Kohlschreiber je iznimno čudan igrač,on je tolko koncentriran na meč loptama koje mora spašavat,a isto tako i na break loptama,no uglavnom u zadnje vrijeme gubi mečeve što je žalosno. Nije to ni neko čudo jer ovaj trend usporavanja terena i loptica je više nego presmiješan,a kad se dođe u Halle koji odbija raditi po ATP standardima,vidi se ko su pravi teniski znalci. Ona podloga je toliko brža od Wimbledona da je to neusporedivo. Zato je Kohli i dobio,jer tenis nije pushing s osnovne linije nego napadačka igra. Prebacivanje cijeli dan može impresionirati samo teniske neznalice,a to danas ATP radi zbog novih zemalja koje ne kuže tenis. Žalosno. onda nam ovakvi igrači trpe zbog toga. No,svejedno,na pravi dan Kohli je na svakoj podlozi,u svim uvjetima jedan od boljih igrača na touru. Ja još pamtim razbijačinu(kako vi to volite reći) nad ĐOkovićem u ROland Garrosu..čudno da Đoko nije predo...dobro da nije,jer Kohli je to obavio perfektno. 64 64 64. Može puno više,al eto. Kao što je Indigo napisao već,nije dovoljno stabilan i stalan. Oscilira u igri,no na njegov dan,užitak ga je gledat...KohsclhreiberMagic
                                De si Davide? Vidim, zaobisao si ban...

Comment

Working...
                                X