Originally posted by Hurricane
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTORRAND GRAND PRIX DEUTSCHLAND
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostProsli put je konacno pobedjen i sad kad je trebalo da pokaze da moze da uzvrati kad ga neko pobedi i da stare price vise ne vaze on opet gubi i to u poslednjem krugu i ponovo dokazuje da cim je tu pritisak nikako nije najbolji.Last edited by Hurricane; 17-07-11, 14:12.Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostProsli put je konacno pobedjen i sad kad je trebalo da pokaze da moze da uzvrati kad ga neko pobedi i da stare price vise ne vaze on opet gubi i to u poslednjem krugu i ponovo dokazuje da cim je tu pritisak nikako nije najbolji.
Stoner nije uopste popustio pod pritiskom, jednostavno se pogresno preracunao, kao i Rosi prosle godine.
Jedno je gotovo sigurno, vise to nije onaj isti Stoner.
Lorenco ga je obisao, a kako je tek njega Stoner obisao, cisto a u isto vreme izuzetno hrabro.
Comment
-
Definitivno najbolji vikend ove sezone u sve tri kategorije, to smo znali vec u petak kada smo videli razlike (da ne postoje).
Dani fenomenalno, vec treci put pobedjuje na ovoj stazi u najjacoj klasi, ocigledno da mu lezi. Stvarno steta za onu povredu, jer ove sezone prvi put stvarno deluje kao potencijal za titulu. 74 boda zaostatka, prakticno tri trke, veoma tesko, neophodno mu je par odustajanja Casey-a i Jorge-a.
Inace Stoner nije bas popustio pod pritiskom, vec je izabrao pogresnu taktiku za poslednje 2 krivine, da je znao gde je Lorenzo ne bi ni isao defanzivno u 12-ici, ali ta greska ga je kostala, bas kao sto je kostala i Rossija vise puta na istoj stazi, pa niko nije govorio da gresi pod pritiskom.
Bautista - kakva voznja, pobediti Haydena nije mala stvar, pobediti Rossija je jos bolje, pobediti obojicu.... Nadam se da Suzuki sprema nesto za 1000cc i da angazuju jos jednog vozaca i da ih gledamo u borbama za pobede...sigpic
Comment
-
Ne bi Stoner isao defanzivno da je iza njega bio Barbera ili De Punije ali cim je neka veca zverka u pitanju on gubi. Videcemo dalje sta ce biti, ako bude ovakva borba i pobedi Lorenca onda se moze reci da ne popusta vise, do tada nista. Za Pedrosu se moze reci da nije isti od ranije, za Stonera jos ne.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe bi Stoner isao defanzivno da je iza njega bio Barbera ili De Punije ali cim je neka veca zverka u pitanju on gubi. Videcemo dalje sta ce biti, ako bude ovakva borba i pobedi Lorenca onda se moze reci da ne popusta vise, do tada nista. Za Pedrosu se moze reci da nije isti od ranije, za Stonera jos ne.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe bi Stoner isao defanzivno da je iza njega bio Barbera ili De Punije ali cim je neka veca zverka u pitanju on gubi. Videcemo dalje sta ce biti, ako bude ovakva borba i pobedi Lorenca onda se moze reci da ne popusta vise, do tada nista. Za Pedrosu se moze reci da nije isti od ranije, za Stonera jos ne.
Ipak je Stoner taj koji lako moze postati sampion ove godine.Zato ti je lakse da verujes da popusta pod pritiskom nego da je izabrao pogresnu taktiku.
Da te malo umirim, ne brini za Lorencaq, svi znamo da je fenomenalan vozac, ali ono sto je mozda i jos vaznije, taj covek ima srece kao niko.
Ovim uopste ne zelim da umanjim njegovu vestinu i odlicne voznje, samo svi znamo da je i sreca izuzetno vazna.Tako da se ja za n jega uopste ne brinem.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostIci defanzivno ne znaci plasiti se protivnika, prosto je to vrsta taktike u zelji da se sacuva pozicija, i ta taktika se moze primenjivati protiv svakog protivnika, jer u motorima moze apsolutno svako svakog da prestigne. Nekad je ta taktika uspesna nekad ne. Na ovoj stazi cesce nije bila uspesna.sigpic
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostNe slazem se sa tobom, ali te u potpunosti razumem sto razmisljas na taj nacin.
Ipak je Stoner taj koji lako moze postati sampion ove godine.Zato ti je lakse da verujes da popusta pod pritiskom nego da je izabrao pogresnu taktiku.
Da te malo umirim, ne brini za Lorencaq, svi znamo da je fenomenalan vozac, ali ono sto je mozda i jos vaznije, taj covek ima srece kao niko.
Ovim uopste ne zelim da umanjim njegovu vestinu i odlicne voznje, samo svi znamo da je i sreca izuzetno vazna.Tako da se ja za n jega uopste ne brinem.sigpic
Comment
-
Stoner nije popustio pod pritiskom isao je defanzivno predzadnju krivinu jer je mislio da ce Lorenco tu da proba da ga obidje a Lorenco je predpostavio da ce biti tako neshto i spremao se za zadnju krivinu tako da je u prethodnoj nosio brzinu i nije isao na obilazenje vec da brzo proleti kroz krivinu i brzinu prenio na zadnju. Stoner je tu izgubio dragocjene stotinke. U zadnjoj je bio na limitu i izvukao sve sto je mogao iz te honde i na ciljnom pravcu ga je imao ali pravac prekratak, finish line je tu i zato je izgubio a vozio je odlicno.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Heroj dana bautista_preview_big.jpg ovu trku sam protiv rosija navijao,za suzukiRobin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
Fenomenalna trka danas,uhhh,voznja dana,definitivno Alvaro Bautista,svaka cast,momku koji se onako izborio sa dva fabricka ducatija,zatim mrsko mi priznati,ali dobra voznja i Pedrose,Stoner,sta reci,sam pao,sam se ubio,ako ga je proslu trku Lorenzo momacki cjepnuo,ovdje je kengurko sam kriv,sa onom greskom,je samo sebi zakomplikovao zivot,jer Lorenzo je kao predator,taj gdje namirise strah
ne popusta,a i definitivno je jedan od psihicki najstabilnijih ako ne i najstabilniji vozac,drago mi je i da je Simoncelli odradio trku bez incidenta,sve u svemu,strasan vikend,strasna trka,jedva cekam Lagunu Secu....
Comment
-
Comment
Comment