Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTORRAND GRAND PRIX DEUTSCHLAND

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uzas... Zarko je za mene prvi i zdravo... Tako mi je zao decka u ovom momentu.
    Edit: Da se malo smirim, fenomenalna trka, meni se cini da je Johan prosao prvi, ali dobro, tako je kako je.
    Last edited by Nebojsa; 17-07-11, 10:51.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Pa koji su ovi snimak gledali kad se lepo vidi da je Zarko prvi prosao kroz cilj? Kakvi dilkosi. Steta a trka bruka koliko dobra.

Comment

Kakva trka, ko god da je pobedio bilo bi zasluzeno. Faubel i Zarco u isto vreme, Faubelov najbrzi krug na kraju odlucio. Nije mi jasno zasto u ovom slucaju Srdjan napada direkciju trke, ovo je ispravna odluka, pod uslovom naravno da su zaista prosli u isto vreme u sta ne bih da sumnjam.
        Moto2 - jedva cekam! Bice i MotoGP sjajan, mozda 3/4/5 vozaca u borbi za pobedu.
        sigpic

Comment

Zao mi je Zarka, jos od onoga u Katalunji ali samo nek nastavi ovako pa ce doci pobeda sigurno, onaj manevar je jedan od najboljih ove sezone u svim kategorijama. Samo neka on i Vinjales zavrsavaju ispred Terola i bice odlicno.
          sigpic

Comment

obozavam kada mi ovako pocne dan,a nemam vremena da se smirim do naredne trke
            sad samo markez moze da mi pomogne....
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

Comment

Originally posted by Tony_G View Post
                Faubel i Zarco u isto vreme, Faubelov najbrzi krug na kraju odlucio. Nije mi jasno zasto u ovom slucaju Srdjan napada direkciju trke.

Valjda ce nam on ili neko drugi objasniti.
                http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

@YAMAHAY

Hvala. Zadivljujuce zaista, bukvalno u istom momentu. Povlacim ono sto sam rekao.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Originally posted by NebojsaNS View Post
                    @YAMAHAY

Hvala. Zadivljujuce zaista, bukvalno u istom momentu. Povlacim ono sto sam rekao.
                    Tebi ova fotografija nesto govori? Ne vidim ciljnu liniju. Mozda Yamahay zna gde je...
                    http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

moze li mi ko reci sta se desava u dukatiju od jutros ima li kakvih pozitivnih vesti iz njihovog boksa posto nemam sk prime pa sve vreme pratim na netu ?! Hvala

Comment

bravo 93tako se to radiko ce ga sada zaustaviti??
                        jednu na pocetku prilicno dosadnu trku je onom smesnom greskom pretvorio u vrlo zanimljivu,kao sto je vec neko rekao,njih 4-5 u borbi za pobedu.odlicni su
                        don't be scared homie
                        sigpic

Comment

ja bih pre rekao da je DeAngelis ovu trku ucinio zanimljivom...sjajna voznja....
                          Marquez dominantno!
                          Bradl - daleko je on od sampiona,tek kad pobedi sa razlikom manjom od 3 sekunde,onda moze o tome da se prica...
                          Kruminator sjajan takodje
                          "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

Valjda ce motoGP trka biti zanimljiva kao ove dve. I volela bih da ne cujem spansku himnu jos jednom.
                            Moze italijanska!

Comment

sva petorica su zasluzni,ali je od markezove greske sve pocelo,to sam napisala
                              u trci u 14h je spanska himna (pored jos jedne himne dalekog nam omanjeg kontinenta;)) poslednje sto zelim da cujem;)italijanska je pozeljna,ali ne bih se ljutila ni da cujem "amerikansku"
                              don't be scared homie
                              sigpic

Comment

Jel video neko sta vozi Rosi GP11 ili GP 11.1 ?

Comment

Working...
                                X