Ne treba mnogo objasnjavati, da se ne bi dogovarali na temama o trkama, otvoricemo F1 kladionicu ovde.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
to je dobro svaka cast
e sad ovako svako od nas koji su na forumu mora pre pocetka vikenda da iznese svoje rezultate.Znaci mora se rec prvih 5 kako ce zavrsit.i sad ovako onaj ko pogodi npr. evo ja cu sad da iznesem moje misljenje za trku
1.alonso
2.webber
3.massa
4.hamilton
5.vettel
i sad ako pogodim nekog vozaca koji je zavrsio trku na svoje mesto dobija 10 poena a ako pogodim vozaca koji je u ovih 5 a nije na svom mestu dobijam 5 poena..
nebojsa mogu li ja da vodim ovu kladionicu
-
I zaboravio sam da napomenem ako pogodis sve po redosledu dobijas bonus 10 poena
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKada bi bio poslednji rok za promene? Sat vremena pre trke?
Comment
-
Da,Da samo da dodju jos neki i da kazu svoje predvidjanje za trku
Comment
-
Ja cu izneti svoje misljenje do subote
Inace na prosloj trci sma pogodio redosled u kvalifikacijama prvih 4 vozacaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJa cu izneti svoje misljenje do subote
Inace na prosloj trci sma pogodio redosled u kvalifikacijama prvih 4 vozaca
tada se nije racunalo sad oce pa da te vidimo
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSad kad pobedi Sumi, Rozberg bude drugi, Meklareni odustanu, Red Bulovi se sudare, a Ferari po obicaju podbaci kad se najvise ocekuje, i svi zavrsimo sa nula bodova
Comment
Comment