Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
E bas zato Iceman veruj mi ako bude kisa u kvalifikacija tek onda moze svako da zajebe i nama prognoze odmah propadaju ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by MikoSurvivor View PostE bas zato Iceman veruj mi ako bude kisa u kvalifikacija tek onda moze svako da zajebe i nama prognoze odmah propadaju ;)
Comment
-
Originally posted by MikoSurvivor View PostNece padati kisa u Subotu
Comment
-
Bas zato i kazem da nece padati 5 puta su najavili kisu u kvalifikacijama i na trci , znas koliki im je procenat pogadjanja , 0% ... Pogodili su 0 od 5Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
sta je ovo samo nas je 7-oro dalo svoje tipove za trku.Ne racunam bice-ta zato sto je dao tip za kvalifikacije a ne za trku pa cekam njegov novi tip.....Ajte bice zanimljivo dajte svoja misljenja za VN Velike Britanije.....TIPOVE PRIMAM DO KVALIFIKACIJA ZNACI DO 14:00 POSLE TOGA NE PRIMAM TIPOVE...
HVALA UNAPRED.....Last edited by Iceman; 04-07-11, 23:25.
Comment
-
Originally posted by bice View PostHahah salim se malo,ne bih izdrzao...
Prosli put 4/5 ali su to bile kvalifikacije,treba pogoditi za trku..
1.Fetel- usrace ga kao i obicno
2.Button-imace dobru taktiku
3.Webber-bice ovde ako bude imao pameti
4.Alonso- greskom mehanicara pasce na 4. mesto i tu i ostati
5.Hamilton-decko nema srece
Jbg nema mesta za Sumija bice on negde oko 7-8 mesta
Evo za kvalifikacije,mozda me usere pa pogodim
1.Fetel
2.Hamilton
3.Webber
4.Alonso
5.ButtonDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
evo ovde cu napisati opet pravila kladionice da se neki ne bi zbunili:
Znaci ovako:
Svako ko hoce da ucestvuje u kladionici mora da da svoj tip(misljenje - predvidjanje) za trku koja nam sledi sada u nedelju (Silverstone)
Obavezno je tipovati 5 vozaca po vasem izboru.TIPOVE PRIMAM DO KVALIFIKACIJA ( U SUBOTU U 14:00 ).
Bodovanje :
Za svakog pogodjenog vozaca na mestu se dobija 10 poena a van mesta 5 poena.( to vazi samo za prvih 5 ) ako neko na koga ste tipovali nije usao u top 5 nema poena.
BONUS 10 POENA SE DOBIJA AKO NEKO POGODI SVIH 5 VOZACA NA SVOM MESTU..
Srdacan pozdrav i srecno......
IcemanLast edited by Nebojsa; 05-07-11, 12:02.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAu, ala ste se primili na ovu kladzu... Pa dobro, ko to praktikuje za novce, ovo mu je dobar trening...
edit: 8-oro nas je dalo svoje tipove polako napredujemo !!!!Last edited by Iceman; 06-07-11, 16:59.
Comment
-
rezultati posle VN VELIKE BRITANIJE:
1.Iceman - 35
1.NebojsaNS - 35
3.Mladostle - 30
4.Vanja #66 - 25
4.Miko Survivor - 25
4.Bice - 25
7.Tony_G - 20
7.John Doe - 20Last edited by Iceman; 10-07-11, 16:27.
Comment
Comment