You know you want it
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off topic, pohvale, kritike, predlozi novih tema, chat itd
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja sam za više za tehničke analize.Mislim da bi nam trebala neka opšta tema za to, kao i jedna tema u okviru šampionata za offtopic da se ne desi kao posle Malezije da 3 nedelje posle trke pišemo u toj temi vezano za ono što sledi.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Ja sam mislio da je ta kolumna tema samo za obimnije stvari... ili ipak i dalje jeste?,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostJa sam mislio da je ta kolumna tema samo za obimnije stvari... ili ipak i dalje jeste?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ovo je još i dobro.Ja u školi za vreme časa stavim moju home-made troll face masku na lice i sprdam se.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Nikad nisam bio na 9gag-u.Čuo sam za taj sajt, to je valjda za neke fore i te razne face kao bitch please i fuuuuuuuuuuck ali nikad nisam bio na njemu.Ta fora s maskom je originalna, osim što sam sliku skinuo sa neta.Ostalo sve originalna i UNIKATNA ideja i izrada.Sva autorska prava na foru zadržavam ja. haha,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment