Evo i mene , to sam ja bivsi Infinity Miki , samo sam zabrljao sa lozinkom na onom profilu , tako da evo me sa novim u novoj sezoni , dakle nije ni pocelo a vec problemi za mercedes,prvo problemi u Jerezu i za Hamiltona i za Rosberga a onda jos danas problemi sa menjacem za Rosbergom iako je Rosberg danas bio najbrzi i rekao je da je bolid dosta brzi i da je zadovoljan autom u odnosu na proslu sezonu,iskreno se nadam ce taj problem sa pouzdanoscu da srede do pocetka sampionata a nemaju jos mnogo , vreme leti , bice ovo vrlo ineteresantna sezona pogotovo za Hamiltona
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mercedes
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hamilton razvalio Vettela na Top gearovoj stazi za citavih 1.1 sekunde,tako se to radi,dace bog i mercedes da mu tako dobro ide i u 2013 barem u drugom delu sezonu,u prvom delu ne treba previse ocekivati ali kasnije...videcemo
If the police cant stop you you must be on the dust
Comment
-
Nisam impresioniran mada nije ni očajno. Šta ja znam, generalno ne znam šta da prokomentarišem za zvuk. Znali smo da to neće moći ni da priđe V-osmicama koje su i onako bile zagušene. Možda bi čak bilo bolje da su stavili V4 ali sa 19 ili 20 k obrtaja. Moraćemo da se priviknemo.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Petparačke priče nemačkih medija (Auto Moto und Sport) koje uzdižu nemački tim. 'De li su našli tu neskromnu cifru od čak 100 konjskih snaga?! Mercedes još od kraja 2007. ima tu prednost od nekih 20-ak konjskih snaga ali i jaču potrošnju. Kažu da je Renaultov motor sveukupno najefikasniji. Više energije prenese za manje goriva.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Srećan 45. rođendan i brz oporavak!
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment