Dame i gospodo, Milorad Cavic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Plivanje
Collapse
X
-
-
Ma ne mogu da slušam ovog Koraća
Nego, da li je bila štafeta 4x200?
Stefan Šorak, Đorđe Marković, Velimir Stjepanović i Radovan Siljevski ostvarili su peto vreme - 7:19,91 čime su ne samo ostali u trci za osvajanje medalje već i za plasman na Olimpijske igre u Londonu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa ne mogu da slušam ovog Koraća
Nego, da li je bila štafeta 4x200?
Svaka čast za plasman na OI...rastemo, rastemo...sutra devojke u odbojci....itd (da ne ureknem)
Comment
-
Meni je HRT2 skremblovan a na RTS sam zaboravila na OI nema sanse da se to desi, moram gledati Lochte-a u svim mogucim kvalifikacijama
50m prsno, to je bila Dale Oenova disciplina... :'(Last edited by Shardonnay; 26-05-12, 18:35.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Ma naravno da nismo imali šanse za medalju, evo na kraju 7. na EP, ali strašno volim štafete (u atletici posebno) i mislim da je ovo sjajan rezultat - odlazak u London.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svaka cast svim momcima jedva cekam OI. Malog Stjepanovica treba pratiti, on je nova nada. Bravo http://www.sportal.rs/news.php?news=72756
Comment
Comment