Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zao mi je sto nema Sturridge-a... brzi je i jaci od Mata-e. Nije lucidniji i nema tu viziju ali to sada i ne treba, vec salji daleko napred pa neka trci...

Comment

• Svejedno koliko ja vidim Terry je isao s namjerom na Sancheza, ali samo sam jednom vidio snimak pa ne mogu sa sigurnoscu tvrditi.
      Barca mnogo bolja i steta sto primise ovaj gol na kraju, ali svejedno mislim da ce ih na kraju Barca urnisati, u sudiju ili bez njega, svejedno.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Od koga si dobio INFO? Javio ti Piter Kenjon?
        Dojavljuje mu Aca Stojanovic
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Teri je retard ali ovo vidjelo crvenog nije,a sudija trika nije bilo da moze ovo vidjet'

sigpic

Comment

• "It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."

Comment

• Teri ce izbaciti Celzi iz LS, nije mi jasno kako covek ne moze da se kontrolise i ovo mu nije prvi put, da u ovakvoj utakmici ostavi svoju ekipu na cedilu da se muce i stradaju na terenu, pa ako ga je nesto uvredio sto nije sacekao kraj utakmice pa mu prisao i opalio samar

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                Vec sam poceo da gubim zivce

Spoiler
                ahaha carska slika, mada cu sada zbog onog reatrda terija da navijam za barsu...
                inace vrhunski lob ramiresa, nisam u skorije vreme video bolji...
                i debil ne odigra 4+ a zicer je bio

Comment

• Čini mi se da je ovdje gotovo.
                  sigpic
                  Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                  don't support us when we win."

Comment

• Kad god oni igraju sudija je glavna zvijezda
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Teri je retard ali ovo vidjelo crvenog nije,a sudija trika nije bilo da moze ovo vidjet'

nego sta nego crveni, bez lopte i sa namerom dize koleno kako bi ga udario... glavni nije ni video, pomocni mu je "dojavio"..

Comment

• Čelziju treba malo više hrabrosti i rizika u igri, da malo krenu sa nekim akcijama ako misle proći. Ako budu gali ko u prvom poluvremenu biće katastrofa

Nek je Robertu bog napomoći sa postavkom igrača za drugih 45 minuta

Comment

• Penal
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Comment

• Kakvo cudo, penal Who would have known...
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Zaokruzeno Barsino vece...standardni paket, molicu!

Comment

Working...
                                X