Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E care i ja bih ih rado ispljuvala,ali nisu ni to zasluzili...Jadno je kako su upravo dosli do polufinala...Dovoljno je reci samo koji sudija je sudio.Tuzno na sta je fudbal spao...Danas je jedino zadovoljstvo gledati premier ligu koja stvarno nesto vredi.
    Ali zgazice ih Mourinho samo tako.

Comment

• A Pato se za 10 minuta povredio, taj igrac je cudo!

Comment

• Pato ima strasnih problema sa misicima,on treba da se proda,Milan nista ne dobija od njega
        sigpic

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
          A Pato se za 10 minuta povredio, taj igrac je cudo!
          Galliani i sada place sto ga nije zapakovao PSG-u zbog velikog TATE za 45 miliona,druga prica bi bila da su se uzele pare i Tevez
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
            A Pato se za 10 minuta povredio, taj igrac je cudo!
            Ja vise stvarno ne znam sta reci za njega , al stvarno

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
              Ne daj Boze da su mi Arsenal izbacili na ovakav nacin. .

Kad se setim one kradje iz 2009(mislim da je u pitanju ta godina) polufinale LS Barca - Celsi kad nije svirano mnogo penala i kad su Drogba i Ballack hteli tuci sudiju. Ako sutra Celsi prodje Benficu, nadam se da ce naplatiti Uefaloni za sve !
              Pa ja kad se setim prosle godine kad je v.Persie dobio crveni jer je sutirao nakon dosudjenog ofsajda...A sudija je svirao pola sata nakon sto je ovaj sutnuo.Strasno!!!!!!

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                Nemoj to da radis molim te , nemoj radi navijaca Barcelone na forumu.
                E care i ja bih ih rado ispljuvala,ali nisu ni to zasluzili...Jadno je kako su upravo dosli do polufinala...Dovoljno je reci samo koji sudija je sudio.Tuzno na sta je fudbal spao...Danas je jedino zadovoljstvo gledati premier ligu koja stvarno nesto vredi.
                Ali zgazice ih Mourinho samo tako

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                  Ja vise stvarno ne znam sta reci za njega , al stvarno
                  Ko mu je cura? Sta radi ona s njim?

Fenomen je da covjek sa svoje 22-23 godine ne moze sastaviti 3 utakmice bez povrede.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ako je ovo ozbiljna povreda moraju da ga prodaju na leto, a ako nije onda da vidimo kako ce ta dijagnoza ili sta vec iz USA da pomogne.

Comment

• Originally posted by C.Ronaldo 7 View Post
                      Pa ne treba LS uopste igrati...trebaju se svi sastati i dogovoriti da se UEFALONI prepusti titula LS i prije pocetka takmicenja..Jer nema svrhe da se igra ovo dalje
                      Naravno!!!Oni su se vec sastali i dogovorili.Sramota!!!Ali nadam se da Jose nece ispostovati taj "dogovor", i da ce da ih iz.ebe isto kao sa Interom pretprosle god.VIVA REAL MADRID!!!

Comment

• Svake godine barsa ima nekakav vetar u ledja. A onda su bas nepobedivi. Prvi penal nesta je skroz povukao nogu , mozda ga je i dotakao , al ne tolko da se ovaj prospe onako. Kod drugog, morao je prvo da ih opomene pa tek onda ako bude povlacenja svira penal. To su neke sitnice, ali redovno barsa dobija takve stvari u nokaut fazi. Jel protiv celzija (eventualno) sudi opet Orebro?
                        sigpic

Comment

• Curiously, Lionel Messi has scored only three goals in his entire career against Italian opposition, all of them penalties past Milan.
                          Ne bi se on snašao u Kalču...

Čelsi (ako prođe Benfiku naravno), jednostavno mora u prvom meču na SB da ide na pobedu. Posle u drugom meču može biti taktiziranja do mile volje, ali moraju da pokažu da umeju da napadnu Barsu...

Ali ja lično bih voleo da igraju u finalu Barsa i Real. Pa da vidimo koliko samo mogu da budu nervozni igrači Barselone u slučaju da gube od najvećeg rivala u toliko važnom meču. Da vidimo ta tužna lica u slučaju poraza. Da vidimo presrećnog Žozea kako likuje...

A i sve u svemu, bio bi spektakl Barsa-Real. Klali bi se na terenu i van njega...
                          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Uz postovanje kluba Chelsea i njihovih navijaca , mislim da i oni znaju da su im male sanse protiv UEFALONE , tako da bi bilo najbolje da gledamo finale LŠ UEFALONA-REAL MADRID , kao sto je Krle rekao to bilo klanje na terenu i van njega.

Comment

• Koji blam od utakmice....ne mogu da verujem.

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                                A i sve u svemu, bio bi spektakl Barsa-Real. Klali bi se na terenu i van njega...
                                Ne bih ja...sem klanja teško da bi nešto videli.
                                Uostalom ispašće Barsa od Čelzija.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X