Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostGrupa A: Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli
Grupa B: Inter, CSKA Moskva, Lille, Trabzonspo
Grupa C: Manchester United, Benfica, Basel, Otelul Galati
Grupa D: Real Madrid, Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb
Grupa E: Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk
Grupa F: Arsenal, Marseille, Olympiacos, Borussia Dortmund
Grupa G: Porto, Shakhtar Donetsk, Zenit St. Petersburg, APOEL
Grupa H: Barcelona, Milan, BATE Borisov, Viktoria Plzen
Po meni ove ekipe idu dalje.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Po kojoj logici je Trabzonspor mogao samo u Grupu B?
Grupa A=Grupa Smrti.Vrlo zanimljiva grupa sa predstavnicima iz 4 najjacih liga.
Grupa B-Inter dobio vrlo laku grupu i ne bi trebalo imati problema.
Grupa C-Mancester Junajted.Malo sam razocaran sto nije pao Milan, ali nema sumnje da ce biti prvi u grupi.
Grupa D-Teska grupa za Dinamo Zagreb.Real sa starim poznanicima Lionom i Ajaksom.Mislim da ce samo Lion od svih timova uzeti bod Realu.
Grupa E-Leverkuzen dobio rivale po meri.Sa Valensijom bi trebalo da se bore za drugo mesto u grupi i tu nema sumnje da ce Celzi biti prvi.
Grupa F-Jedna od jacih grupa.Arsenal ako ne dovede pojacanja imace ozbiljnih problema sa Borusijom koja je prosle sezone igrala najlepsi fudbal i ostala bez Sahina,Omlimpik Marsej koji je tek prosle godine posle duzeg vremena prosao grupnu fazu i nepredvidivim Olimpijakosom.
Grupa G-Bez velikih timova, ali zato sa tri ujednacena tima(Zenitom,Sahtjorem i Portom).APOEL ce u ovoj grupi sluziti samo za poboljsanje gol razlike.
GRUPA H-U pocetku najteza grupa, pa potom izvucena dva autsajdera.Ne verujem bas da ce Milan uspeti da parira Barseloni, ali to ne znaci da ih nece pobediti na svom stadionu.U ovoj grupi mozda najvece uzbudjenje bude ko ce biti treci u grupi.
Comment
-
Gledao sam izvlacenje kao neki manager , sa rokovnikom i olovkom i upisivao timovePa da prokomentarisem grupe , samo da naponem kad se izvukose Barca i Milan ja navijao za City i Dortmund da dodju ali nista
Inace sam pogodio da ce i Ajax i Lyon doci kod Reala a sretan sam bio kad je Dinamo dosao xD
Grupa A po meni najteza - Vrlo lako sa ovom igrom Bayern moze da kiksne , mislim da niko nije siguran ,svako moze ispasti , svako moze proci , poznato je da se City u Evropi ne snalazi bas dobro , ali tipujem da ce Bayern i Villareal proci.
Grupa B - Inter i Lille bi ovo lagano trebali proci , CSKA nije toliko mocna kao ni Trabzon.
Grupa C - Manchester je siguran po meni , Benfica je prema nekoj logici 2 favorit ali Basel zna zeznuti mnoge i ne treba ga otpisati , ja ipak mislim da ce Benfica biti 2 ali gusto , Otelul tesko ista moze ovde
Grupa D - Po meni Real i Ajax ce proci , Ajax igra znatno bolje od kada je De Boer seo na klupu a Lyon vise nije toliko mocan , na Dinamo necu trositi reci
Grupa E - Voleo bih da Bayer i Chelsea prodju i mislim da ce tako i biti , Valencia jako oslabljena a tesko Genk ovde ista moze
Grupa F - U grupi F Arsenal i Dortmund su mi favoriti i verovatno ce proci , Grcka pa i Olympiacos su u krizi a Marseille je za 3 mesto po kvaliteti trenutno.
Grupa G - Najslabija grupa ubedljivo. Po meni ovde jedini siguran je Shakhtar da ce proci a trebao bi i Porto iako bez Falca-a je pitanje kakav ce biti Porto. Zenit je tu isto jako opasan sto se ne moze reci za Apoel
Grupa H - Lagano ce to Barcelona i Milan proci , samo je pitanje ko ce biti 1 , Plzen verovatno 3 a BATE 4Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostGrupa A: Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli
Grupa B: Inter, CSKA Moskva, Lille, Trabzonspo
Grupa C: Manchester United, Benfica, Basel, Otelul Galati
Grupa D: Real Madrid, Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb
Grupa E: Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk
Grupa F: Arsenal, Marseille, Olympiacos, Borussia Dortmund
Grupa G: Porto, Shakhtar Donetsk, Zenit St. Petersburg, APOEL
Grupa H: Barcelona, Milan, BATE Borisov, Viktoria Plzen
Po meni ove ekipe idu dalje.
Za ostale grupe se uglavnom slazem s tim sto mozda Lille ima vece sanse od CSKA-a ako Hazard ne ode iz Lilla..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostTi si lud ako si stavio Zenit ispred Portoa... Pa Porto ce verovatno kao prvi zavrsiti u ovoj grupi, kakav crni Zenit...
Za ostale grupe se uglavnom slazem s tim sto mozda Lille ima vece sanse od CSKA-a ako Hazard ne ode iz Lilla..
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostPa dobar je Zenit...
Miko odlicno si obrazlozio grupe..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Realova grupa-smesna, lagano ce biti prvi....Lyon je ocajan, nisu ono sto su nekada bili, Ajax bi mogao biti drugi, a Dinamo...
Srecno im da ne bude petarda na jednom mecu, mada kako Ronalda i kompaniju znam, nista me ne bi cudilo.
Arsenalova grupa-odlicna, zajedno sa Borussia-om prolaze dalje....
Zvezda igra ocajno, Ren nas deklasirao......nista od Evrope ove godine, bice bolje...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ko nam je kapiten nije ni cudo.Mislim Piksi je velik zvezdas i sve to stoji,nekad je bio zver,ali od ovog danas mi se povraca
Comment
-
Meni nije jasno kako covek moze onoliko da gresi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kompletna veza nam je rupa,Dimitrijevic,Micko i on nista ne znaju.Ajde razumem Micka,mlad decko ali ovo sto danas gledamo od Piksija i Dimitrijevica je nenormalno...
Comment
Comment